lueman -> ispraznost zakona:-(((( (24.11.2009 7:33:19)
|
htjela bih s vama podjelit jedno saznanje. moja bliska kolegica koja je radila sa mnom morat će u zatvor. žena je bila nezapošljena dva puta u životu, prvi put je bivši suprug iskoristil da joj oduzme dijete(nekak mi se čini da su u pitanju bile i veze), a sad ju je tužil za neplaćanje alimentacije i žena mora u zatvor, a ima klinca u drugom braku od 2 godine.s drugim mužem je podstanar, ostali su bez auta koji je bil na kredit jer banka ne čeka. dakle nije da je silno bogatstvo prepisala na bližu i dalju familiju a dijete uskraćivala za ono kaj mu pripada. pitam ja vas tko u ovom slučaju profitira[sm=zmeden.gif]dečki se međusobno ne budu vidli 10 mjeseci koliko je mama u zatvoru, sad je prije mjesec dana počela radit u pekari i znači ostala bude i bez posla.znači dug bude ju čekal kad dojde iz bukse, plus još 10 mjeseci, a i tko ju bude onda opet zaposlil????čaki da si posudi novce ne bude izbjegla zatvor, pa kaj to nije čudno???baš me zanima koliko mama bi poslalo oca svoje djece u zatvor???najgore mi je da su čak i na centru za soc.skrb popriličnio gluhi( i inače ih baš ne voli)i samo hoće znati tko bude brinul o malenom dok nje ne bude.pa nisu oni tu da bi rješili problem???mislim, ok, nije plaćala alimentaciju, ali bila je nazapošljena,kaj je to tak čudno danas. mi koji radimo izgleda nismo ni svjesni koliki smo sretnici.mislim fakat od ovog mi se povraća[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]očito da taj bivši nemre prihvatit da je našla nekog koga voli poslije njega.(tek sad cijenim neke osobine svog bivšeg muža[sm=zmeden.gif])
|
|
|
|