tikica_69 -> RE: ispraznost zakona:-(((( (25.11.2009 15:22:27)
|
Bas nitko nije napisao da je zena kriva. Ja sam samo napisala sto nas zakon kaze o tome. A to kakav nam je zakon, sjetite se toga na iducim izborima kada zaokruzujete ekpiu na papiricu za pocetak, a onda trebamo sami sebe preispitati sto smo mi kao pojedinci spremni uciniti da se nesto u nasoj zemlji promjeni. Koliko se sjecam, kad sam otvorila temu aktivizam. vecina je odgovorila da ne bi bila spremna ici u prosvjede, strajkove, javnost i sl. Kad sam zalijepila link - Promijenimo Hrvatsku, vecina se izrugivala time i sprdala da kao sto cemo mi jadni uciniti. Zato nam i je tako.... Jer smo svi jaki iza raznoraznih nickova i po forumima se krijemo iza anonimnosti, a kad treba nesto konkretno napraviti, pa cak i kad nam ponude izbor, uvijek ucinimo ono sto ne trebamo [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] No, to je valjda u ljudskoj prirodi pa ne bi bilo ok da zbog toga ikoga i optuzujemo...no, morate priznati da nas nitko osim nas samih nije doveo u ovakvo stanje u zemlji, pravu, politici...
|
|
|
|