dominik -> RE: koliko puta vas izbace iz takta (30.11.2009 8:05:13)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Nisam nezaposlena nego sam na bolovanju(ali svodi se na isto-kod kuće sam). Zajedno sa održavanjem trudnoće već 3,5 godine. Dominik ,ja sam sinoć pukla i plakala da sam grozna mama. Gledam šogicu-troje ih je kako je nasmijana i sve lagano,sa smiješkom,a ja sam sva u grču,ribam,spremam,kuham,trgam se na sve strane i ne mogu si pomoći,nesretna sam jer sam umorna,jer se ne igram sa djetetom dok spremam i kuham i tako-začarani krug... U trgovinu vučem nju, kod frizera,doktora..Mm radi dvokratno i puno radi,ali bar još toliko koristi situaciju. Najradije bi se razvela. Sorry,otišla sam s teme,ali baš sam si fuj! divim se takvim zenama i zavidim im...bas sam jucer gledala slike kad je domi bio mali...oboje smo bili nasmijani...isli svuda i zabavljali se sa njime...a sada smo stalno namrgodjeni ja malo malo ili cvilim ili pucam na sve...u istoj smo situaciji...ali nazalost nismo jedine...polazem nadu u posao da kad se vratim radit i ponovno se pocnem osjecati korisnom da ce biti bolje...jer kao sto si rekla u zacaranom krugu smo...osjecamo i znamo da puno radimo ali ne osjecamo da samo korisne (bar ja) i ne ispunjavam neke svoje minimalne potrebe da bi se osjecala dobro
|
|
|
|