Leptir5 -> RE: mm dobio otkaz... (18.12.2009 14:08:04)
|
I meni je bilo strašno kada me nazvao muž u 9h i rekao dolazim doma dobio otkaz! Bilo je to u 5mj. I mi podstanari,kredit veliki još 4 god.,radimo dijete,lovu trošimo na pokušavanje zatrudnjivanja.... Ali opet se sve dobro svršilo,bar je za sada dobro a još se nije svršilo. Primao je naknadu sa biroa 5 mj,raspitaj se za to to ti je 70% od plaće i poslije 50% od plaće,ali mora od poslodavca dobiti papir na kojem piše otkaz uslijed viška radne snage. Radi na crno,tako da otkada je dobio otkaz prima duplo veću plaću nego prije otkaza. Još nema ništa za stalno,ali bit će,nadamo se iza nove god će biti oglasa za posao. Nemoj gubitI nadu nego odmah traži gdje bi mogao zaradiit koju kunu prekovremeno. I ja sam se prepala kako ćemo najamninu plaćat,morat ću u svekrve,mada nisam sigurna da bi nas iti primila,ali evo sve se dobro svršilo,radila bi i ja 2 posla samo da ne odem s njom živit. Ja sam sve oglase gledala i tražila,i našla mu ovaj na crno posao što sada radi. Tako i ti nemoj gubiti nadu,traži mu posao. Sretno!
|
|
|
|