sufi -> RE: mm dobio otkaz... (20.12.2009 20:58:59)
|
Pčelice, baš mi je drago da je kod tebe bio happy end....kod mene na žalost nije! i moj je muž radio na gradilištu (tko zna....možda i u istoj firmi gdje i tvoj) i baš zbog tog njegovog posla smo se i mi preselili iz Slavonije u Zagreb i sad je, na žalost,prošli tjedan dobio otkaz kao tehnološki višak i ima otkazni rok samo 15 dana. Očajni smo totalno jer imamo malu curicu 4,5 god,a sad čekamo novog bebača koji bi trebao stići za 2 mjeseca. Uz to smo i mi podstanari i imamo 2 kredita tako da ne znam odkud ćemo stvorit novce samo da poplaćamo fiksne troškove koje imamo,a gdje je još hrana?? Stalno gledamo oglase...već je nekoliko zamolbi poslao,al još uvijek ništa [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]... Užasno smo žalosni i ogorčeni jer imamo osjećaj da našim pehovima nikad kraja...ova godina nam je općenito katastrofalna i prošli smo toliko stresova i šokova da smo jednostavno iscjeđeni...nemamo više snage ni plakat...al eto...nadam se da će iduća godina biti bar malo bolja, bar u toj mjeri da ćemo moći svojoj djeci pružit normalne uvjete života...no kako svi kažu...bitno je da smo unatoč svemu svi zdravi!
|
|
|
|