zg_cinik -> RE: Izbori - drugi krug (1.1.2010 21:39:25)
|
IZVORNA PORUKA: dominik joj svasta bi ja rekla i za jednog i za drugog...s jedne strane imamo ucenog covjeka, zna pravo, zna ustav (koji je rekao da predsjednik treba znati - sto mi se odmah zgadilo jer kaj prezidente mora biti pravnik, ak da za koji k placa savjetnike) a onda sa druge strane imamo lika[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] na ciji kaj uvijek riknem od smijeha, koji je ko superman na dva mjesta u isto vrijeme...kojem ljudi vole prisiti svakojake muljaze koje je dokazao tko? jel ista dokazano od toga?...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif](otkaz policajcu koji ga je vlovil pijanog za volanom...o lovi za tigru...firmu šogorovu...bez natječaja...fakat nema dokaza...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif])josipovic fino lijepo govori al ko ga kuzi...bandic to na fino seljacki pa ga covjek barem odma skuzi(- dobar razlog...ja bi najrađe glasal ko i ti...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]) da kaka[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...uglavnom briju na isti cilj i na slican nacin dic hrvatsku u visine... jedno znam, a to je da je banditic pruzio priliku ljudima koji su duuuuuugo podstanari i nemaju mogucnost kupnje vlastitog stana da zive dostojanstveno u "svom" stancicu za malu paru, da se lijepo mogu voziti u toplom tramvaju kad idem na posao, da me tulipani prate kad se vozim po ljubljanskoj, da je jos dosta toga napravio [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif](misliš na jeftine zahode...znaš nekog ko je tam jeftino kupil stan...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif])(on, mi , vi manje bitno) i dokaz da jedan "seljak" ako se zainati moze dostici puno, a o josipovicu ne znam nista osim da mi je iritantan njegov pickasti glasic, bijela kosa, sijanje pravnih fraza.... nemoj se srdit... al argumenti su...(sjeti se kak veli Ćiro)... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|