malizia -> RE: Izbori - drugi krug (3.1.2010 14:59:31)
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: malizia IZVORNA PORUKA: Duve Vidim da nisi iz Zg. pa neznaš šta je napravio od Zagreba, a Zg. je bio zadužen i kada su bili drugi na "vlasti". Šta je jedna Dropulićka napravila za Zg. u vrijeme svog mandata?? Ona i ostali su isto imali pare s kojima su raspolagali, a nisu napravili ništa. Nisu ga građani birali više puta zato što kako ti kažeš nije napravio "ništa". Ja o Josipoviću nemam loše mišljenje, niti mi smeta što je agnostik. meni smeta, draže mi bilo da je ateista, nego ovo, jedan čas misli da postoji, a već drugi mijenja mišljenje. To mi djeluje krajnje neozbiljno i mislim dami ne triba neozbiljan i neodlučan predsjednik, pljuc..... Buduci da zna u kakvoj zemlji zivimo, bilo bi mui bolje da me slagao i da je rekao da je katolik. Ljudi moji, kakve veze ima da li je ateist, agnostik, katolik, musliman???? Nece nam drzati misu, nego ce nam voditi drzavu nije stvar u vjeri nego -odlučnosti, helllooouuu pojam agnostik je namjenjen onoj kategoriji ljudi koji nikad nisu načistu sa sobom!
|
|
|
|