Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izbori - drugi krug 1.1.2010 23:14:44
|
|
|
|
lee
|
reko je da je agnostik to su ti ljudi bez vjere koji ne vjeruju u ništa...
|
|
RE: Izbori - drugi krug 1.1.2010 23:15:57
|
|
|
|
xxl
|
ko ateist?IZVORNA PORUKA: lee reko je da je agnostik to su ti ljudi bez vjere koji ne vjeruju u ništa...
|
|
RE: Izbori - drugi krug 1.1.2010 23:18:50
|
|
|
|
lee
|
pogledaj na wikipedia agnosticizam i skužit češ o čemu je riječ.to je rekao josipov da je...dug je tekst pa da ti sad ne objašnjavam....
|
|
RE: Izbori - drugi krug 1.1.2010 23:20:46
|
|
|
|
xxl
|
Thx kuužim..lee budeš mi rekla odgovor i nna drugo pitanje na drugoj temi
|
|
RE: Izbori - drugi krug 1.1.2010 23:27:59
|
|
|
|
zg_cinik
|
Agnosticizam je filozofsko, idealističko učenje, koje poriče mogućnost spoznaje objektivno postojećeg svijeta. Riječ je grčkog porijekla. Agnosticizam za razliku od ateizma ne kaže da Boga ili Smisla nema, već da on možda i postoji, ali ga na ovom stepenu razvoja ne možemo dokučiti. Agnosticizam je negdje na pola puta između deizma i ateizma: s jedne strane nije opterećen vjerskim dogmama, a s druge strane nije ograničen isključivošću ateizma pošto dopušta mogućnost da ipak postoji neki viši entitet nego što je to čovjek. Zbog gore navedenoga smatra se glavnim takmacem deizma i ateizma. ...
< Poruku je uredio zg_cinik -- 1.1.2010 23:28:34 >
|
|
RE: Izbori - drugi krug 1.1.2010 23:35:19
|
|
|
|
malizia
|
ili bolje rečeno neodlučna piz.. , a tako mi i izgleda ko neodlučna piz..
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 1.1.2010 23:43:20
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: malizia ili bolje rečeno neodlučna piz.. , a tako mi i izgleda ko neodlučna piz.. tak je!!! imaš praf... ak nekaj neznaš... il nisi siguran... onda si... kaj piz.. P.S. nemoj mislit da si plavuša ak nisi skužila kaj sam htel reči...
|
|
RE: Izbori - drugi krug 1.1.2010 23:49:43
|
|
|
|
Anoniman
|
hhh-hmmm! sorry kej se mešam... al kad smo već kod vjere... ja bum onda glasala za Bandića! gde god se pojavim, eto ti njega! ja na Bistricu, Bandić na Bistrici, ja u Katedrali, Bandić u Katedrali, ja popevam himnu na polaganju kamena temeljca za novu školu, eto ti Bandića... pa kad mi je človek već ionak fort za petama, onda bum za njega glasala, možda mi najde kakvi posel u Predsjedničkim Dvorima, ne!?
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 0:32:09
|
|
|
|
malizia
|
Kako će šjor josipović vodit ovu državu kad i u vlastitoj kući ne zna , žena mu vodi sva 4 kantuna, ajme majko agnostik, koja p....
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 0:34:17
|
|
|
|
dominik
|
bar je na vrijeme izvukel pare iz propale banke dok se smrtnici bez pravnih znanja mogu x (da ne budem prosta)
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 0:34:33
|
|
|
|
Anoniman
|
eto... Bandić bar zna sarmu skuvati, če niš!
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 0:36:15
|
|
|
|
dominik
|
si ga vidla danas kak ju mota hihihi
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 0:41:44
|
|
|
|
malizia
|
bar gladni nećemo bit s Bandićem, a bome neće manjkat ni nasmijat se. Kud ćeš boljeg predsjednika. Kruva i igara. A ovaj šjor agnostik izgleda ko knjižni moljac bez okusa, mirisa, a Bože tebe ičega..........
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 0:46:53
|
|
|
|
Anoniman
|
četri luka mu trebaju!
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 0:51:04
|
|
|
|
malizia
|
sve se meni čini da je upravo bandić "predsjednik kojeg nitko ne drži u šaci".
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 0:54:13
|
|
|
|
Anoniman
|
jedino me zanima kakav bu mamlaz došel na mjesto gradonačelnika, da nam ne bu ukinul ovu lovu za klince!
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 0:55:52
|
|
|
|
dominik
|
ja tak skoro nebum radjala pa se ne brinem
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 1:22:19
|
|
|
|
mara27
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi četri luka mu trebaju! i jedna vrećica (a ne žlica) Vegete!
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 12:29:27
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
IZVORNA PORUKA: malizia ili bolje rečeno neodlučna piz.. , a tako mi i izgleda ko neodlučna piz.. slažem se...i ja sam za Bandića! nije ni on Bog zna što...ali moram izvršit svoju građansku dužnost...Šta će mi državu vodit neko ko ne zna ima li Boga ili se još nije odlučio...sinko...tako ćeš i kad bude koga tribalo poslat u Haag ili kad bude podržavao prijedlog o porodiljnim naknadama- nećemo ih povisiti jer nisam siguran koliko bi trebale biti visoke!
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 12:35:45
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST .tako ćeš i kad bude koga tribalo poslat u Haag ili kad bude podržavao prijedlog o porodiljnim naknadama- nećemo ih povisiti jer nisam siguran koliko bi trebale biti visoke! kao da to odlučuje predsjednik prema dosadašnjem ustavu ne...ali tko zna s bandićem - šerifom
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 12:38:32
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: lueman IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST .tako ćeš i kad bude koga tribalo poslat u Haag ili kad bude podržavao prijedlog o porodiljnim naknadama- nećemo ih povisiti jer nisam siguran koliko bi trebale biti visoke! kao da to odlučuje predsjednik prema dosadašnjem ustavu ne...ali tko zna s bandićem - šerifom jesi me lueman nasmijala šerifom...
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 21:11:34
|
|
|
|
mišica 666
|
slažem se...i ja sam za Bandića! user posted image nije ni on Bog zna što...ali moram izvršit svoju građansku dužnost...Šta će mi državu vodit neko ko ne zna ima li Boga ili se još nije odlučio...sinko...tako ćeš i kad bude koga tribalo poslat u Haag ili kad bude podržavao prijedlog o porodiljnim naknadama- nećemo ih povisiti jer nisam siguran koliko bi trebale biti visoke! znaći za dobrog predsjednika je bitno da je katolik a nije bitno što je korumpirani lopov to je ok. najbolje da stavimo papu da nam bude predsjednik valjda je on dovoljno kršćanin. prestrašno....
|
|
RE: Izbori - drugi krug 2.1.2010 22:05:06
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
ma baš me briga, ja ću od dva zla izabrat manje! Josipović mi nije drag jer nije za predsjednika....ne kažem da nema znaja, ali nije to ono što nam treba...nije dovoljno odlučan, nema karizmu i nešto svoje...on je stranački čovjek, samo kaže što mu narede, nije baš originalan....Jednostavno mi se ne sviđa, nije da mi se i Bandić sviđa ali eto............
|
|
RE: Izbori - drugi krug 3.1.2010 9:04:11
|
|
|
|
Duve
|
Meni je kako ti misica kažeš "prestrasno" da ti pričaš o korumpiranom lopovu nekome kome ništa od toga nije dokazano...to što je za vrijeme svog mandata u gradu napravio "čuda" to se ne spominje...I većina se sprda na račun engleskog jezika, koliko vas takvih zna koji jezik Mesić govori??
|
|
[Obrisani korisnik] 3.1.2010 9:24:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!