Florijan Jakov -> RE: Izbori - drugi krug (31.12.2009 8:34:37)
|
od dva loša izbora treba izabrati manje loš ... hm ... Za Josipovića do ovih izbora nisam niti čula niti znala da postoji, sav mi je mlak i nekonkretan, nikad ga nisam vidjela na "djelu" ... svaka čast njegovoj učenosti i stručnosti ali on neće dobiti moj glas Bandić ... pa mišljenja sam da mu ovi izbori nisu trebali jer nisam sigurna da će pobjediti, a mislim da je on čovjek koji ne zna gubiti. Smatram da će, ako bude predsjednik, ostat dosljedan svom ponašanju i načinu rada i življenja, britak, bez dlake na jeziku, radišan i sposoban jer to je dokazao kao Zg gradonačelni. Jer gledajući da je u Zg najveća koncentracija svega u hr i ako je mogao dobro upravljati gradom vjerujem da će i državom. Naravno, svugdje se spominje kako je upleten u raznorazne afere - ok, možda i jest, ali gdje su dokazi?? (ne branim ga, da ne bi mislile, ali ja volim dokaze). Još jedna stvar - koja od vas sa 100% sigurnošću može reći da ne bi "uzela" da je na položaju i da ima priliku - ne budimo licemjerni, prilika čini lopova. Evo još jednog primjera - vlada i premijeri/ke nas zadužuju već godinama - gdje vidimo rezultate tih novaca - malo gdje! Bandić je digao kredit u ime grada - vidimo li rezultate - pročitajte post od Domi i naći cete neke rezultate. Vjerojatno zvučim ko Bandićev lobist, ako netko tako tumači, meni svejedno, ali mene zanimaju rezulatati, a ne nečiji izgled, držanje ili kravata.
|
|
|
|