|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Izbori - drugi krug
4.1.2010 16:45:19   
Milana

IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: zaba

nisam imala dvojbi niti prije,a nakon onog sinoć definitivno sam odlučila.

Isto!

Potpisujem

3 godine braka i puno neuspjelih pokušajau
15.03.2009. spontani
Od tada ništa:(((

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 151
   [Obrisani korisnik]
4.1.2010 16:49:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu monte)
  Neposredna veza do poruke: 152
4.1.2010 16:54:24   
monte
meni se ne gadi Crkva nego mi se gade ljudi koji ne idu u nju a sebe nazivaju vjernicima i katolicima.Na Novu godinu sam otišla na misu i u cjeloj crkvi je bilo samo desetak ljudi,9baba i jauser posted image  

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 153
4.1.2010 16:55:05   
lueman
eto zaposlil kaptol omladinu, da ne dangube na pc-uuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 154
4.1.2010 18:16:36   
xxl
Ja bi glasal za svakog ko će me ostavit doma s dijecom do njihove 3 godine.Danas sam išla radit i mrtva sam ,naravno mali se budio noću,tam su me razapeli.Sad mi se tek gade ti kaj sjede u sabori i na Pantovćaku i niš ne rade,treba ih sve poslat da malo rade i žive ko mi.Možda bi mi bilo bolje.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 155
4.1.2010 21:53:51   
Dajana
Meni se više gade ljudi koji idu uredno u crkvu a kad iz nje izađu licemjerni su, lažljivi i kradu.
Što se tiče izbora, nas je neka žena zvala doma na Staru godinu i pitala nas dali može računati na nas da podržimo Bandića. MM je totalno na to podivljao i rekao joj je da ne može, da je to zadnji primitivizam i kriminal i nek nas bar puste na miru na S. Godinu.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 156
4.1.2010 22:01:04   
Dajana
Zbilja nije lako od dva zla odabrati manje.
Po meni su obojica katastrofa, predsjednik jedne države, pa bila to i HR, treba biti obrazovan, načitan, praktičan, treba znati 3 strana jezika, da li odlazi na misu ili ne, manje je važno.

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 157
5.1.2010 16:27:42   
xxl
Užas
IZVORNA PORUKA: Dajana

Meni se više gade ljudi koji idu uredno u crkvu a kad iz nje izađu licemjerni su, lažljivi i kradu.
Što se tiče izbora, nas je neka žena zvala doma na Staru godinu i pitala nas dali može računati na nas da podržimo Bandića. MM je totalno na to podivljao i rekao joj je da ne može, da je to zadnji primitivizam i kriminal i nek nas bar puste na miru na S. Godinu.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 158
5.1.2010 16:38:10   
malizia
budući da nas žena ima cca 50 posto zašto niste (one koje nisu) glasale za ženu (ja jesam), mislim da bi sigurno bolje vodila ovu drž. od ijednog od ovih likova. Na kraju Jadranka kao premijer bolje radi od svog prethodnika.
Taman tih 50% i nema drugog krugauser posted image .

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 159
   [Obrisani korisnik]
5.1.2010 16:45:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu malizia)
  Neposredna veza do poruke: 160
5.1.2010 18:12:38   
monte
i ja sam uvjek glasala za žene al sigurno neću glasat za nekog agnostika koji će kasnije licemjerno polagati zakletvu sa ...''tako mi pomogao Bog''...

Neposredna veza do poruke: 161
5.1.2010 18:17:13   
osobno
ja za josipovića osjećam užasnu averziju...dovoljno mi je bilo čut kako odgovara na pitanje šta je za njega obitelj..."obitelj je institucija ispod države..."čovik daje definicije...
bit će da je ovako reka ženi kad mu je rekla da je trudna:
"dakle, trudna si, što po članku 8 zakona o blabla znači da ćemo dobit dijete..."
user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 162
5.1.2010 19:59:23   
monte
IZVORNA PORUKA: osobno

ja za josipovića osjećam užasnu averziju...dovoljno mi je bilo čut kako odgovara na pitanje šta je za njega obitelj..."obitelj je institucija ispod države..."čovik daje definicije...
"dakle, trudna si, što po članku 8 zakona o blabla znači da ćemo dobit dijete..."

ja sam se isto iznenadila kad je počeo definirati,baš me pogodilo.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 163
5.1.2010 20:01:07   
elle1
IZVORNA PORUKA: monte

ni ja ga ne podnosmi-covjek tocnija mazlum bez ikakvih osjecaja

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 164
5.1.2010 21:27:59   
inna
ja ću glasati za Bandića samo zato što znam da će lajati na ove iz sabora pa će biti malo zanimljivije. MM će za Josipovića i baš mi fora kako se prepucavamo po kući oko toga. Kruha i igara gdje god da se okrenem user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 165
5.1.2010 22:31:27   
Vjeverica ST
IZVORNA PORUKA: elle1

IZVORNA PORUKA: monte

ista stvar! iako mi se oba gade- glasam za Bandića

ni ja ga ne podnosmi-covjek tocnija mazlum bez ikakvih osjecaja

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 166
5.1.2010 22:35:24   
Ninaa
Ma ni jedan mi nije nešto ali Josipovića ne volim jel mi je grozan s tim svojim frazama ko da drži predavanja na faksu, njegova žena mi je predavala na faksu i kod nje imam za položiti dva ispita i jako je bahata i arogantna i bezobrazna tak da za njega sigurno neću. A Banditić je mutikaš i seljak tak da mi ni on nije za predsjednika,ali mi je za nijansu bolji od ovoga!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 167
7.1.2010 20:46:43   
koka
Ne volim ljude koji o sebi pričaju u trečem licu, još ni jednom ga nisam čula da kaže Ja, već Milan Bandić ovo , Milan Bandić ono...I ono ajmo radit, radit ću ko konj...ma radi ti koliko hočeš. ja bi rado radila ono što on radi za onu lovu a sumnjam da bi on radio to što ja radim za tu lovu.... Izači ću na izbore da, jer smatram da mi je to dužnost. al da sam oduševljena tom politikom ne. I to pljuvanje među njima mi se nikako ne sviđa. Kao djeca su...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 168
7.1.2010 21:03:14   
mirna
 Sjecate li se jos kako je gradonacelnik pijan pobjegao od policije i kako je policajac koji se usudio zaustaviti ga bio suspendiran?

Ne pratim puno kampanju i ne mogu ni glasati , ali ipak ne predstavljam si da moze postati predsjednik neke drzave netko za koga ne vrijede zakoni te iste drzave...???

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 169
7.1.2010 21:07:57   
koka
user posted image user posted image , sječam se sječam....

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 170
7.1.2010 21:08:21   
tikica_69
A jedan je lajavi lopov i sposobni mutikasa, drugi je programirani server odvjetnicke komore a ostale naredbe ne razumije....bas i nemamo neki izbor user posted image
Al skupa su definitivno plus i minus, sjever i jug, ljeto i zima - a nama se nikako ne pise dobrouser posted image
Al kad sam danas procitala da Thompson podrzava Bandica, onda sam tek shvatila u koja gov_a smo ugazili user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 171
7.1.2010 21:12:24   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: koka

Ne volim ljude koji o sebi pričaju u trečem licu, još ni jednom ga nisam čula da kaže Ja, već Milan Bandić ovo , Milan Bandić ono...I ono ajmo radit, radit ću ko konj...ma radi ti koliko hočeš. ja bi rado radila ono što on radi za onu lovu a sumnjam da bi on radio to što ja radim za tu lovu.... Izači ću na izbore da, jer smatram da mi je to dužnost. al da sam oduševljena tom politikom ne. I to pljuvanje među njima mi se nikako ne sviđa. Kao djeca su...

Potpisujem te. Koku za predsjednicu user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 172
7.1.2010 21:14:22   
mirna
najveca fora je da so oboje u istoj stranki...user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 173
7.1.2010 21:15:40   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: mirna

najveca fora je da so oboje u istoj stranki...user posted image

Bili.....Banderas je sad nezavisan user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 174
7.1.2010 21:15:59   
koka

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: koka

Potpisujem te. Koku za predsjednicu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ne nasmijavaj me...
Mirna , do jučer su bili i prijatelji i najvjerojatnije će i poslije kampanje..al eto sad se ne slažu , ne?

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!