Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izbori - drugi krug 4.1.2010 16:45:19
|
|
|
|
Milana
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: zaba nisam imala dvojbi niti prije,a nakon onog sinoć definitivno sam odlučila. Isto! Potpisujem
|
|
[Obrisani korisnik] 4.1.2010 16:49:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 4.1.2010 16:54:24
|
|
|
|
monte
|
meni se ne gadi Crkva nego mi se gade ljudi koji ne idu u nju a sebe nazivaju vjernicima i katolicima.Na Novu godinu sam otišla na misu i u cjeloj crkvi je bilo samo desetak ljudi,9baba i ja
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 4.1.2010 16:55:05
|
|
|
|
lueman
|
eto zaposlil kaptol omladinu, da ne dangube na pc-u
|
|
RE: Izbori - drugi krug 4.1.2010 18:16:36
|
|
|
|
xxl
|
Ja bi glasal za svakog ko će me ostavit doma s dijecom do njihove 3 godine.Danas sam išla radit i mrtva sam ,naravno mali se budio noću,tam su me razapeli.Sad mi se tek gade ti kaj sjede u sabori i na Pantovćaku i niš ne rade,treba ih sve poslat da malo rade i žive ko mi.Možda bi mi bilo bolje.
|
|
RE: Izbori - drugi krug 4.1.2010 21:53:51
|
|
|
|
Dajana
|
Meni se više gade ljudi koji idu uredno u crkvu a kad iz nje izađu licemjerni su, lažljivi i kradu. Što se tiče izbora, nas je neka žena zvala doma na Staru godinu i pitala nas dali može računati na nas da podržimo Bandića. MM je totalno na to podivljao i rekao joj je da ne može, da je to zadnji primitivizam i kriminal i nek nas bar puste na miru na S. Godinu.
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 4.1.2010 22:01:04
|
|
|
|
Dajana
|
Zbilja nije lako od dva zla odabrati manje. Po meni su obojica katastrofa, predsjednik jedne države, pa bila to i HR, treba biti obrazovan, načitan, praktičan, treba znati 3 strana jezika, da li odlazi na misu ili ne, manje je važno.
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 5.1.2010 16:27:42
|
|
|
|
xxl
|
UžasIZVORNA PORUKA: Dajana Meni se više gade ljudi koji idu uredno u crkvu a kad iz nje izađu licemjerni su, lažljivi i kradu. Što se tiče izbora, nas je neka žena zvala doma na Staru godinu i pitala nas dali može računati na nas da podržimo Bandića. MM je totalno na to podivljao i rekao joj je da ne može, da je to zadnji primitivizam i kriminal i nek nas bar puste na miru na S. Godinu.
|
|
RE: Izbori - drugi krug 5.1.2010 16:38:10
|
|
|
|
malizia
|
budući da nas žena ima cca 50 posto zašto niste (one koje nisu) glasale za ženu (ja jesam), mislim da bi sigurno bolje vodila ovu drž. od ijednog od ovih likova. Na kraju Jadranka kao premijer bolje radi od svog prethodnika. Taman tih 50% i nema drugog kruga .
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.1.2010 16:45:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 5.1.2010 18:12:38
|
|
|
|
monte
|
i ja sam uvjek glasala za žene al sigurno neću glasat za nekog agnostika koji će kasnije licemjerno polagati zakletvu sa ...''tako mi pomogao Bog''...
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 5.1.2010 18:17:13
|
|
|
|
osobno
|
ja za josipovića osjećam užasnu averziju...dovoljno mi je bilo čut kako odgovara na pitanje šta je za njega obitelj..."obitelj je institucija ispod države..."čovik daje definicije... bit će da je ovako reka ženi kad mu je rekla da je trudna: "dakle, trudna si, što po članku 8 zakona o blabla znači da ćemo dobit dijete..."
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 5.1.2010 19:59:23
|
|
|
|
monte
|
IZVORNA PORUKA: osobno ja za josipovića osjećam užasnu averziju...dovoljno mi je bilo čut kako odgovara na pitanje šta je za njega obitelj..."obitelj je institucija ispod države..."čovik daje definicije... bit će da je ovako reka ženi kad mu je rekla da je trudna: "dakle, trudna si, što po članku 8 zakona o blabla znači da ćemo dobit dijete..." ja sam se isto iznenadila kad je počeo definirati,baš me pogodilo.
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 5.1.2010 20:01:07
|
|
|
|
elle1
|
IZVORNA PORUKA: monte IZVORNA PORUKA: osobno ja za josipovića osjećam užasnu averziju...dovoljno mi je bilo čut kako odgovara na pitanje šta je za njega obitelj..."obitelj je institucija ispod države..."čovik daje definicije... bit će da je ovako reka ženi kad mu je rekla da je trudna: "dakle, trudna si, što po članku 8 zakona o blabla znači da ćemo dobit dijete..." ja sam se isto iznenadila kad je počeo definirati,baš me pogodilo. ni ja ga ne podnosmi-covjek tocnija mazlum bez ikakvih osjecaja
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 5.1.2010 21:27:59
|
|
|
|
inna
|
ja ću glasati za Bandića samo zato što znam da će lajati na ove iz sabora pa će biti malo zanimljivije. MM će za Josipovića i baš mi fora kako se prepucavamo po kući oko toga. Kruha i igara gdje god da se okrenem
|
|
RE: Izbori - drugi krug 5.1.2010 22:31:27
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
IZVORNA PORUKA: elle1 IZVORNA PORUKA: monte IZVORNA PORUKA: osobno ja za josipovića osjećam užasnu averziju...dovoljno mi je bilo čut kako odgovara na pitanje šta je za njega obitelj..."obitelj je institucija ispod države..."čovik daje definicije... bit će da je ovako reka ženi kad mu je rekla da je trudna: "dakle, trudna si, što po članku 8 zakona o blabla znači da ćemo dobit dijete..." ja sam se isto iznenadila kad je počeo definirati,baš me pogodilo. ista stvar! iako mi se oba gade- glasam za Bandića ni ja ga ne podnosmi-covjek tocnija mazlum bez ikakvih osjecaja
|
|
RE: Izbori - drugi krug 5.1.2010 22:35:24
|
|
|
|
Ninaa
|
Ma ni jedan mi nije nešto ali Josipovića ne volim jel mi je grozan s tim svojim frazama ko da drži predavanja na faksu, njegova žena mi je predavala na faksu i kod nje imam za položiti dva ispita i jako je bahata i arogantna i bezobrazna tak da za njega sigurno neću. A Banditić je mutikaš i seljak tak da mi ni on nije za predsjednika,ali mi je za nijansu bolji od ovoga!
|
|
RE: Izbori - drugi krug 7.1.2010 20:46:43
|
|
|
|
koka
|
Ne volim ljude koji o sebi pričaju u trečem licu, još ni jednom ga nisam čula da kaže Ja, već Milan Bandić ovo , Milan Bandić ono...I ono ajmo radit, radit ću ko konj...ma radi ti koliko hočeš. ja bi rado radila ono što on radi za onu lovu a sumnjam da bi on radio to što ja radim za tu lovu.... Izači ću na izbore da, jer smatram da mi je to dužnost. al da sam oduševljena tom politikom ne. I to pljuvanje među njima mi se nikako ne sviđa. Kao djeca su...
|
|
RE: Izbori - drugi krug 7.1.2010 21:03:14
|
|
|
|
mirna
|
Sjecate li se jos kako je gradonacelnik pijan pobjegao od policije i kako je policajac koji se usudio zaustaviti ga bio suspendiran? Ne pratim puno kampanju i ne mogu ni glasati , ali ipak ne predstavljam si da moze postati predsjednik neke drzave netko za koga ne vrijede zakoni te iste drzave...???
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 7.1.2010 21:08:21
|
|
|
|
tikica_69
|
A jedan je lajavi lopov i sposobni mutikasa, drugi je programirani server odvjetnicke komore a ostale naredbe ne razumije....bas i nemamo neki izbor Al skupa su definitivno plus i minus, sjever i jug, ljeto i zima - a nama se nikako ne pise dobro Al kad sam danas procitala da Thompson podrzava Bandica, onda sam tek shvatila u koja gov_a smo ugazili
|
|
RE: Izbori - drugi krug 7.1.2010 21:12:24
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: koka Ne volim ljude koji o sebi pričaju u trečem licu, još ni jednom ga nisam čula da kaže Ja, već Milan Bandić ovo , Milan Bandić ono...I ono ajmo radit, radit ću ko konj...ma radi ti koliko hočeš. ja bi rado radila ono što on radi za onu lovu a sumnjam da bi on radio to što ja radim za tu lovu.... Izači ću na izbore da, jer smatram da mi je to dužnost. al da sam oduševljena tom politikom ne. I to pljuvanje među njima mi se nikako ne sviđa. Kao djeca su... Potpisujem te. Koku za predsjednicu
|
|
RE: Izbori - drugi krug 7.1.2010 21:14:22
|
|
|
|
mirna
|
najveca fora je da so oboje u istoj stranki...
|
|
|
|
RE: Izbori - drugi krug 7.1.2010 21:15:40
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mirna najveca fora je da so oboje u istoj stranki... Bili.....Banderas je sad nezavisan
|
|
RE: Izbori - drugi krug 7.1.2010 21:15:59
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: koka Ne volim ljude koji o sebi pričaju u trečem licu, još ni jednom ga nisam čula da kaže Ja, već Milan Bandić ovo , Milan Bandić ono...I ono ajmo radit, radit ću ko konj...ma radi ti koliko hočeš. ja bi rado radila ono što on radi za onu lovu a sumnjam da bi on radio to što ja radim za tu lovu.... Izači ću na izbore da, jer smatram da mi je to dužnost. al da sam oduševljena tom politikom ne. I to pljuvanje među njima mi se nikako ne sviđa. Kao djeca su... Potpisujem te. Koku za predsjednicu ne nasmijavaj me... Mirna , do jučer su bili i prijatelji i najvjerojatnije će i poslije kampanje..al eto sad se ne slažu , ne?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!