|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Imamo novog predsjednika
11.1.2010 9:58:54   
Bebys
IZVORNA PORUKA: mišica 666

a sto se tice ovogasvi su bili komunisti ....JER NISU SMILI DRUGACIJE MISLITI ako si drugacije mislio BIO SI MRTAV...titova DIKTATURA nije imala izbora.ni zakoga...pa ni zanjih ....znaci ne mora biti nikakav obracenik...nego se moralo sutiti jer su ljudi PREKO NOCI NESTAJALI u ljesove..

moji su svi u komunizmu bili kršćani išli smo u crkvu slavili sve blagdane nitko nije završio u zatvoru mrtav ili tako nešto

zavisi sta ste radili ....moja mama je profesorica pa je skoro ostala bez poslamoj djedo i jedan i drugi JEDINI OSTALI ZIVI iza drugog svij. rata non stop su ih prozivali u zatvore itd...ovisi kako za koga..ako je netko bio aktivni za bilo sto nije mogao biti nego komunista.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 26
11.1.2010 9:59:38   
Bebys
no...o ovoj temi NEMEM KOMENTARA jer je svaki SUVISAN...the end.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
11.1.2010 10:00:59   
maja
Ja sam bila za Bandića, ali samo zato što mi je bio onak malo blesav na simpatičan način. Ali Josipović je predsjednik i dobro, nama od svih onih kandidata nitko nebi pasao pa mi je tak svejedno, sada nek se pokaže! Ljute me ovdje neki komentari -  komunist ovaj, pa onaj, pa šta, jaka stvar, bio je i moj tata, pa smo sve slavili i išli u crkvu, to nema veze sa vjerom nego sa voljom! Mi bi i papi našli zamjerku!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 28
11.1.2010 10:03:53   
FIONA
...sa čim se vi opterečujete..kao da ste sve DR političkih znanosti...Boooožeeeeeee...

potpisujem Ružu...ja u drugom krugu nisam imala svog kanditada za kog sam glasala...u drugom moj je izbor bio Josipović...da je idealna i nije...al po mom mišljenju ipak dolikuje više na predsjednika i zna o politici puno više od Bandidosa...uostalom on još ima kod nas Zagrebčana opravdati mandat...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 29
11.1.2010 10:08:18   
ket
IZVORNA PORUKA: FIONA

...sa čim se vi opterečujete..kao da ste sve DR političkih znanosti...Boooožeeeeeee...

potpisujem Ružu...ja u drugom krugu nisam imala svog kanditada za kog sam glasala...u drugom moj je izbor bio Josipović...da je idealna i nije...al po mom mišljenju ipak dolikuje više na predsjednika i zna o politici puno više od Bandidosa...uostalom on još ima kod nas Zagrebčana opravdati mandat...user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 30
11.1.2010 10:08:29   
mirna
predsjednik je ionako manje ili vise samo reprezentativna funkcija, zato  je vazno da zna koji strani jezik i da je koliko toliko nacitan da se bas ne blamira u svijetu...

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 31
11.1.2010 10:09:35   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: mirna

predsjednik je ionako manje ili vise samo reprezentativna funkcija, zato  je vazno da zna koji strani jezik i da je koliko toliko nacitan da se bas ne blamira u svijetu...

Slažem se mirna s tobom.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 32
   [Obrisani korisnik]
11.1.2010 10:09:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 33
   [Obrisani korisnik]
11.1.2010 10:10:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 34
11.1.2010 10:23:36   
ejmama
Slažem se s Cvrčak i Troubi, a Bandić je dakle okrenuo leđa SDP i sprda s nečim u šta je i sam vjerovao. Jeste li sigurne da on da je postao predsjednik nebi okrenuo leđa kršćanstvu i postao musliman? To mi se kod njega ne sviđa.

H 07 E 09

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 35
11.1.2010 10:27:18   
dominik
cestitam svima na novom nam prezidenteuuser posted image ...nego zgrozila sam se kad je imao govor...pa taj covjek ne dize glas, monotono je pricao a izbran je za predsjednika, halooooo daj malo unesi osjecaja jebate....davo je intervju pa ga ova morala pitati jel sretan i ponosan jer to nije pokazivao....kad sam mu vidjela zenu (boze pomozi) ista sanaderova zenetina  i onda mi se vratila prica da je sanader derpe i kad sam slusala josipovica i on mi na dvocjevku poceo liciti, kako prica sa onim glasicemuser posted image ...a kcerki su mogli reci da se malo pristojnije obuce jer ipak ce biti na svim hr a i sire televizijama...popljujte me jer sam plitka pa su mi te stvari vazne...ali eto takva sam...

Neposredna veza do poruke: 36
11.1.2010 10:27:20   
bomboncic02
Slažem se s Mirnom i Fionom u rečenom.
Htjela sam napisati nešto svoje ali ne želim ponavljat rečeno.
Samo ću jednu stvar reći, vezano ne vezano za izbore ali moje mišljenje je da oni koji nisu glasovali nemaju pravo kritizirati niti današnju vlast niti predsjednika...(čast iznimkama bolesti, porodu itd...) i to ne mislim samo na ovaj forum nego općenito.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 37
11.1.2010 10:30:32   
leilany
IZVORNA PORUKA: dominik

cestitam svima na novom nam prezidenteuuser posted image ...nego zgrozila sam se kad je imao govor...pa taj covjek ne dize glas, monotono je pricao a izbran je za predsjednika, halooooo daj malo unesi osjecaja jebate....davo je intervju pa ga ova morala pitati jel sretan i ponosan jer to nije pokazivao....kad sam mu vidjela zenu (boze pomozi) ista sanaderova zenetina  i onda mi se vratila prica da je sanader derpe i kad sam slusala josipovica i on mi na dvocjevku poceo liciti, kako prica sa onim glasicemuser posted image ...a kcerki su mogli reci da se malo pristojnije obuce jer ipak ce biti na svim hr a i sire televizijama...popljujte me jer sam plitka pa su mi te stvari vazne...ali eto takva sam...

.....hahaha a jesi me nasmijala...jesi carica!!!!...
  user posted image user posted image user posted image user posted image
..al imas pravo bas lici na peska...user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 38
11.1.2010 10:36:19   
m600

slažem se s tobom u potpunostiuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 39
11.1.2010 11:05:46   
Vjeverica ST

ajme legende user posted image user posted image user posted image user posted image , slažem se!!!!
ma kažem vam, Bandić je jedno obično prevrtljivo prase, vrlina mu je šta je vrijedan čovjek, ali prvenstveno za svoje dupe!! a  Josipović.....ne bi bilo loše poslati ga na analizu krvi, leden je kao da nema kapi krvi u njemu, možda nije naše vrste? sinko, pa jesi ikad čuo z aemocije, subjektivnost, vlastito mišljenje, stav....jel baš u svemu mora pravnički propagirati stabove svoje stranke i šefova iz Europe?!!!
jadni ti smo, jadni, jadni, sami smo ovo zaslužili....da nas mediji manipulitraju i mantaju...da smo se doveli u situaciju da su 2 kretena u užem krugu predsjed. izbora..........
Tragedija je što se politika doslovno smatra "kurvom" i u skladu stim je i moral njenih "podanika", pa kako očekivati da se moralan čovjek bavi politikom i daleko dospije....???!!! sJETIMO SE SAMO bUDIŠE.......
A PO SVOJOJ PRIRODI POLITIKA JE NAJHUMANJI POZIV JER SE RADI O OPĆEM DOBRU. POSTALA JE UPRAVO SUPROTNO.

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 40
11.1.2010 11:19:03   
tikica_69
On je tipican albino predsjednik - bez boje, mirisa i okusa, no nacitan i fin a to svugdje u svijetu prolazi.
E pa neka nam je sa srecom user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 41
11.1.2010 11:20:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Neka nam je svima sa srećom. Čovjek nije idealan,ali i posao koji ga čeka je daleko od idealnog.
Izbor nam baš nije bio neki,ali većina je odlučila.

Čak i da se izjasnio kao ateista(a nije)ne razumijem šta ste se uhvatile za to? Pa birate predsjednika i glavnog vojnog zapovjednika,a ne Papu???

Crkva treba biti razdvojena od države,pa kakve veze ima da li je predsjednik religiozan?

bandić je bivša teška komunjara,a sada se naglo preobratio,mislim da bi on istinskim vjernicima trebao biti veća uvreda od čovjeka koji kaže dajte mi dokaz da povjerujem.

Ne moraš biti sretan sa izborom,ali bar nađite argument.
Meni nije falilo u ovih deset godina što Mesić nije religiozni fanatik!

Slazem se s tobom, od reci do reci. I sa troubled.

Neposredna veza do poruke: 42
11.1.2010 11:29:43   
malizia
IZVORNA PORUKA: MILLA

ma ne znam...ivo mi je tako bezličan,prazan...kao da je neki robot i iza njega ljudi koji su ga sklepali...ko u nekom filmu..a ti ljudi iza njega hobiti....brrrrrr!!

e ovo i ja pomislila, kažem vam ljudi on nije crven ispod kože, a bandić je čak i suzu pustio,uh.... moram se pomiriti da nam je neko neidentificirano stvorenje predsjednik.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 43
11.1.2010 11:29:55   
Florijan Jakov
Šta je tu je, vrijeme ce pokazati .... samo nikako ne gutam floskulu "predsjednik je reprezentativna funkcija" ... nije, niti će biti, sve dok može donešene zakone poslati na vrhovni sud i pomilovat zločinca, a i mnoge druge stvari - to za menenije reprez, funkcija

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 44
11.1.2010 11:34:04   
mirna
IZVORNA PORUKA: tikica_69

On je tipican albino predsjednik - bez boje, mirisa i okusa, no nacitan i fin a to svugdje u svijetu prolazi.

kopija slovenskog turka.. to su predsjednici koje vjerojatno nitko nece pamtiti...user posted image za razliku od mesića ili kučana...

Strpite se 5 godina...user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 45
11.1.2010 11:35:41   
Duve
Nisam bila za Josipovića, al kako je Fiona rekla, Bandić još ima posla u Zagrebu user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 46
11.1.2010 11:37:36   
Bebys
IZVORNA PORUKA: tikica_69

a sreca ce nam trebati...jucer na SVEDSKOJ TV. govorili (sto inace nerade) za hr. i preds. izbore...cak je bilo I SETANJA PO ZAGREBU I GRADOVIMA i ispitivanja ljudi sta ocekuju od novog predsjednika A JADNI LJUDI KAZE NISTA PAMETNO...hehe....bar neki pametan odgovor.inace su svedjani komentirali da kao ovaj predsjednik uvodi HR U EU a to je kao bitno...zato je dobro sto je nacitan i ugladjen...ali to NIJE BAR DOVOLJNO..trazi se i mozak bez knjige...a neznam da li to ima...vidit cemo...u svakom slucaju SRECA NAM JE ITEKAKO POTREBNA...user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 47
11.1.2010 11:42:34   
malizia
u svakom slučaju bolje da mesić ode šta prije ća jer kako je krenulo pustit će sve zavorenike najgoreg kalibra na slobodu.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 48
11.1.2010 11:43:34   
gljiva

Slažem se s tobom.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 49
11.1.2010 11:43:58   
Bebys
ZATO JER JE I MESIC bio u zatvoru zato to radi....pa zna kako im je..

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!