Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 11:56:04
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: dominik cestitam svima na novom nam prezidenteu ...nego zgrozila sam se kad je imao govor...pa taj covjek ne dize glas, monotono je pricao a izbran je za predsjednika, halooooo daj malo unesi osjecaja jebate....davo je intervju pa ga ova morala pitati jel sretan i ponosan jer to nije pokazivao....kad sam mu vidjela zenu (boze pomozi) ista sanaderova zenetina i onda mi se vratila prica da je sanader derpe i kad sam slusala josipovica i on mi na dvocjevku poceo liciti, kako prica sa onim glasicem ...a kcerki su mogli reci da se malo pristojnije obuce jer ipak ce biti na svim hr a i sire televizijama...popljujte me jer sam plitka pa su mi te stvari vazne...ali eto takva sam... potpisujem.... u potpunost se slažem sa tvojom tezom...
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 14:54:57
|
|
|
|
evanda
|
još nije ništa napravio.....dajte mu priliku, pa onda dižite dreku.... šta ima veze kako izgleda on i njegova žena, to zbilja ne kapim osobno poznam puno ateista, i bolji su ljudi od vjernika kojih znam stotine
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 14:57:56
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: evanda još nije ništa napravio.....dajte mu priliku, pa onda dižite dreku.... šta ima veze kako izgleda on i njegova žena, to zbilja ne kapim osobno poznam puno ateista, i bolji su ljudi od vjernika kojih znam stotine Potpisujem! p.s. kčer ima istu maijcu kao i jaaa
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 15:16:03
|
|
|
|
monte
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: dominik cestitam svima na novom nam prezidenteu ...nego zgrozila sam se kad je imao govor...pa taj covjek ne dize glas, monotono je pricao a izbran je za predsjednika, halooooo daj malo unesi osjecaja jebate....davo je intervju pa ga ova morala pitati jel sretan i ponosan jer to nije pokazivao....kad sam mu vidjela zenu (boze pomozi) ista sanaderova zenetina i onda mi se vratila prica da je sanader derpe i kad sam slusala josipovica i on mi na dvocjevku poceo liciti, kako prica sa onim glasicem ...a kcerki su mogli reci da se malo pristojnije obuce jer ipak ce biti na svim hr a i sire televizijama...popljujte me jer sam plitka pa su mi te stvari vazne...ali eto takva sam... .....hahaha a jesi me nasmijala...jesi carica!!!!... ..al imas pravo bas lici na peska...
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 15:41:36
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: evanda još nije ništa napravio.....dajte mu priliku, pa onda dižite dreku.... šta ima veze kako izgleda on i njegova žena, to zbilja ne kapim osobno poznam puno ateista, i bolji su ljudi od vjernika kojih znam stotine posto nisam glasala nisam ni komentirala u politickom smislu vec kao svakog drugog covjeka koji bi prosao pored mene ili bi bila u kontaktu sa njim i nebi mi pokazao nikakve osjecaje odusevljenja, ljutnje, normalne ljudske osjecaje...nisam komentirala smao izgled ali oprosti to njegovo nepokazivanje emocija mi je u rangu sa bandicevim seljastvom...htjeli smo pristojnog pa evo nam ga...samo kaj mu zena izgleda sve ali ne pristojno (je nastavit ce sa dosadasnjim radom mos mislit, bu bila vjecno na godisnjem i putovala i na posel bu ju pratilo 4 zastitara koje cemo mi placati) i mala isto koja si je mogla barem pristojnije obuc za tu prigodu...
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 15:47:01
|
|
|
|
malizia
|
ponaša se kao da je pobjedio na izboru za kućepazitelja zgrade, uopće ne poštiva svoju funkciju, a bojim se da će takav biti i ko predsjednik. Glavni zapovjedioc ćemu biti Milanović jer se taj lik ponaša kao da je on pobjedio. U kući mu ionako žena zapovjeda, a kćeri nemože isto objasniti neke norme,....... ma ja sam krajnje razočarana.
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 15:47:20
|
|
|
|
ninolina
|
posto nisam glasala nisam ni komentirala u politickom smislu vec kao svakog drugog covjeka koji bi prosao pored mene ili bi bila u kontaktu sa njim i nebi mi pokazao nikakve osjecaje odusevljenja, ljutnje, normalne ljudske osjecaje...nisam komentirala smao izgled ali oprosti to njegovo nepokazivanje emocija mi je u rangu sa bandicevim seljastvom...htjeli smo pristojnog pa evo nam ga...samo kaj mu zena izgleda sve ali ne pristojno (je nastavit ce sa dosadasnjim radom mos mislit, bu bila vjecno na godisnjem i putovala i na posel bu ju pratilo 4 zastitara koje cemo mi placati) i mala isto koja si je mogla barem pristojnije obuc za tu prigodu... potpisujem od riječi do riječi
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 15:48:26
|
|
|
|
mišica 666
|
ti ga očito dobro poznaš kad znaš kakvi su mu odnosi unutar doma.
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 15:54:12
|
|
|
|
malizia
|
ne ja ti dolazim iz obitelji kao što je bandićeva,moji djeda i baka bili su ljudi od polja,težaci,ruke im sunce i zemlja izgrizli, lica umorna od truda, a njegovi su pijanisti, stanovi sa 6 soba, ja takvu elitu ne poznam. Inače imam vss, kćer svira flautu, nisam težak kao moja pokoljena, ali se ponosim njima. I nemam ga želju ni upoznati. Mom svjetonazoru je daleko bliži bandić!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 16:01:20
|
|
|
|
mišica 666
|
poštujem tebe i tvoju familiju ali zašto onda pričaš o nečemu o čemu ne znaš. diraš mu se u familiju i familijarne odnose to je jako nisko i nepotrebno. osim toga zar je loše što je iz dobrostojeće obitelji nije zato ništa gori ni bolji od drugih.
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 16:04:47
|
|
|
|
ninolina
|
mišica666 nije pitanje u ovoj temi ali nemojte zamjeriti. Tebi je termin dan prije rođendana prvvog kikića. Baš fora
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 16:10:02
|
|
|
|
malizia
|
tko se komu se dira u obitelj, kažem kakva je moja opća percepcija našeg predsjednika sa stanovišta sebe kao običnog građanina, ja na to imam pravo. Ma baš me briga, hrvatski narod je u većini odlučija, a ja vjerujem našem narodu, aj Bog.
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 16:11:26
|
|
|
|
anuska08
|
Niste mi baš jasne! Ok, kčer nije bila prigodno obučena! Al što fali gđi. Josipović?
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 16:16:14
|
|
|
|
ninolina
|
Niste mi baš jasne! Ok, kčer nije bila prigodno obučena! Al što fali gđi. Josipović?user posted image ne mješam se u politiku jer kaj god ja rekla ne znaći ništa. A kaj se tiće male pa kaj je trebala doći u haljini, sakou meni je bila ok obućena pa mlada je . Neznam koliko god ima ali kaj sve je to za ljude, pokazali su svoju jednostavnost
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 16:17:26
|
|
|
|
malizia
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 Niste mi baš jasne! Ok, kčer nije bila prigodno obučena! Al što fali gđi. Josipović? evo mali još spava , pa ću se nadovezati još jednom , meni bi da ti pravo kažem više ona pasala za predsjednika, djeluje mi onako odlučno, za razliku od svog muža, nemam ništa protiv nje. Ne znam kako si došla do tog zaključka .
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 16:18:22
|
|
|
|
njanja
|
pa mislim stvarno....kad smo dovoljno poblatili josipovića, ajmo mu i kćer...dajte cure malo takta!!!!!!
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 16:19:36
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: malizia IZVORNA PORUKA: anuska08 Niste mi baš jasne! Ok, kčer nije bila prigodno obučena! Al što fali gđi. Josipović? evo mali još spava , pa ću se nadovezati još jednom , meni bi da ti pravo kažem više ona pasala za predsjednika, djeluje mi onako odlučno, za razliku od svog muža, nemam ništa protiv nje. Znaš kako se kaže: iza svakog usješnog muškarca stoji žena!!!!
< Poruku je uredio anuska08 -- 11.1.2010 16:22:59 >
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 18:58:44
|
|
|
|
zaba
|
da i ja kažem koju... nismo birali manekena,već predsjednika,uvijek pričamo kako izgled nije važan,a gle sad,jako je važan,uostalom gosp Josipović je zaista gospodin u punom smislu te riječi.Obrazovan,učen,kulturan,decentan,pametno priča,smiren.Dokazao je da njime nitko ne upravlja još od vremena Račana i kad je SDP bio na vlasti,čovjek se maknuo i vratio 2007. s konkretnim ciljem.Bandić je ne samo seljačina,već mi je zlo od njegovog filozofiranja i siljenja da jadan kaže koju pametnu,kad se samo sjetim bljuzge o gladi u Africi,Južnoj Americi i prašumama Australije - očaj i užas.Predsjednik na inauguraciji,ako je član koje stranke,istupa iz nje što je regulirano,ne znam točno,Ustavom,ili zakonom o biranju predsjednika,u svakom slučaju zakonska obveza postoji.Ja sam sigurna da između ove dvojice nismo pogriješili,imamo izabranog predsjednika i skupa s vama se nadam da će nam svima pomalo krenuti.
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 19:44:31
|
|
|
|
evanda
|
IZVORNA PORUKA: njanja pa mislim stvarno....kad smo dovoljno poblatili josipovića, ajmo mu i kćer...dajte cure malo takta!!!!!! moram priznati da su me neke forumašice ola-la iznenadile
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 20:19:53
|
|
|
|
Kika83
|
Strašno na šta ste spale Čitam i jednostavno nevjerujem šta pišete.
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 20:29:37
|
|
|
|
lavica81
|
i ja IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: dominik cestitam svima na novom nam prezidenteu ...nego zgrozila sam se kad je imao govor...pa taj covjek ne dize glas, monotono je pricao a izbran je za predsjednika, halooooo daj malo unesi osjecaja jebate....davo je intervju pa ga ova morala pitati jel sretan i ponosan jer to nije pokazivao....kad sam mu vidjela zenu (boze pomozi) ista sanaderova zenetina i onda mi se vratila prica da je sanader derpe i kad sam slusala josipovica i on mi na dvocjevku poceo liciti, kako prica sa onim glasicem ...a kcerki su mogli reci da se malo pristojnije obuce jer ipak ce biti na svim hr a i sire televizijama...popljujte me jer sam plitka pa su mi te stvari vazne...ali eto takva sam... potpisujem.... u potpunost se slažem sa tvojom tezom...
|
|
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 20:57:14
|
|
|
|
mišica 666
|
mišica666 nije pitanje u ovoj temi ali nemojte zamjeriti. Tebi je termin dan prije rođendana prvvog kikića. Baš forauser posted image je draga i probat ću stisnit noge da bude isti datum
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 21:00:03
|
|
|
|
mišica 666
|
IZVORNA PORUKA: zaba da i ja kažem koju... nismo birali manekena,već predsjednika,uvijek pričamo kako izgled nije važan,a gle sad,jako je važan,uostalom gosp Josipović je zaista gospodin u punom smislu te riječi.Obrazovan,učen,kulturan,decentan,pametno priča,smiren.Dokazao je da njime nitko ne upravlja još od vremena Račana i kad je SDP bio na vlasti,čovjek se maknuo i vratio 2007. s konkretnim ciljem.Bandić je ne samo seljačina,već mi je zlo od njegovog filozofiranja i siljenja da jadan kaže koju pametnu,kad se samo sjetim bljuzge o gladi u Africi,Južnoj Americi i prašumama Australije - očaj i užas.Predsjednik na inauguraciji,ako je član koje stranke,istupa iz nje što je regulirano,ne znam točno,Ustavom,ili zakonom o biranju predsjednika,u svakom slučaju zakonska obveza postoji.Ja sam sigurna da između ove dvojice nismo pogriješili,imamo izabranog predsjednika i skupa s vama se nadam da će nam svima pomalo krenuti. potpisujem svako slovo
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 21:37:43
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 IZVORNA PORUKA: zaba da i ja kažem koju... nismo birali manekena,već predsjednika,uvijek pričamo kako izgled nije važan,a gle sad,jako je važan,uostalom gosp Josipović je zaista gospodin u punom smislu te riječi.Obrazovan,učen,kulturan,decentan,pametno priča,smiren.Dokazao je da njime nitko ne upravlja još od vremena Račana i kad je SDP bio na vlasti,čovjek se maknuo i vratio 2007. s konkretnim ciljem.Bandić je ne samo seljačina,već mi je zlo od njegovog filozofiranja i siljenja da jadan kaže koju pametnu,kad se samo sjetim bljuzge o gladi u Africi,Južnoj Americi i prašumama Australije - očaj i užas.Predsjednik na inauguraciji,ako je član koje stranke,istupa iz nje što je regulirano,ne znam točno,Ustavom,ili zakonom o biranju predsjednika,u svakom slučaju zakonska obveza postoji.Ja sam sigurna da između ove dvojice nismo pogriješili,imamo izabranog predsjednika i skupa s vama se nadam da će nam svima pomalo krenuti. potpisujem svako slovo i ja potpusjem od riječi do riječi....
< Poruku je uredio njanja -- 11.1.2010 21:38:19 >
|
|
RE: Imamo novog predsjednika 11.1.2010 21:38:39
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: evanda IZVORNA PORUKA: njanja pa mislim stvarno....kad smo dovoljno poblatili josipovića, ajmo mu i kćer...dajte cure malo takta!!!!!! moram priznati da su me neke forumašice ola-la iznenadile ovo za blaćenje kćeri nije bio POZIV, nego komentar na ranije postove!!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!