|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Dinamit"
21.9.2008 21:47:42   
njanja
a boža izgleda kao da nije rodila 2 djece...CURIČAK user posted image user posted image user posted image  ma svi ste super....neke nisam prepoznala....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1551
21.9.2008 21:48:14   
FIONA
OOOO...BOKIĆ!!!

ma ne nek sam se na sekundu našla solo u eteru!!!

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1552
21.9.2008 21:49:09   
njanja
IZVORNA PORUKA: FIONA

hvala, hvala i nisam samo to ja sam ti inače jako MIRNA I POVUČENA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 i još si i ZLOČESTA!!! šta smo mi NITKO???? ja imam još 10 minuta dok ne odem u krpe, zato brzo brzo pričaaaajjjj

-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1553
21.9.2008 21:49:11   
troubled
ma šalim se user posted image user posted image
što se pravdaš user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1554
21.9.2008 21:50:43   
mirna
Ja sam malo pročitala kaj se je događalo za vikend na RR. za dopisivanje sam preumorna , jer smo tek malo prije stigli u zg... idem brzo danas u krevet inače ćemo sutra prespavati vrtić....user posted image user posted image user posted image

Kako si ti Fiona?

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1555
21.9.2008 21:51:08   
piggy
slike su postavljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1556
21.9.2008 21:51:34   
FIONA
IZVORNA PORUKA: njanja

hvala, hvala i nisam samo to ja sam ti inače jako MIRNA I POVUČENA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 i još si i ZLOČESTA!!! šta smo mi NITKO???? ja imam još 10 minuta dok ne odem u krpe, zato brzo brzo pričaaaajjjj

ma ne ne niste vi nitko VI STE MOJE VIRTUALNE KOKICE ZA DRUŽENJE!!! Osim kad se ne nađemo u parku pod grbavim drvetom!!!

Kod mene nema niš...ne,rem brzo pričati jer ak bum ubrzala ne bu dobro završilo!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1557
21.9.2008 21:52:06   
njanja
ma bravoooooo piggy!!!

-Tagore-

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1558
21.9.2008 21:52:43   
zg_cinik
kaj nekom falim...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1559
21.9.2008 21:53:16   
tiha
vidjela slikeeeeeeeeeeeeeee

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1560
21.9.2008 21:53:34   
piggy
fionica nemoj nam se živciratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
polako kaj si nervoznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1561
21.9.2008 21:53:46   
troubled
piggy...slike su mrak....mogu misliti kako je bilo to uživo vidjeti... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 1562
21.9.2008 21:53:51   
FIONA
IZVORNA PORUKA: piggy

slike su postavljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

čuj kupi si novi fotič jer osim reklame za ZG banku ne vidim niš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1563
21.9.2008 21:53:59   
njanja

VI STE MOJE VIRTUALNE KOKICE ZA DRUŽENJE!!
 kad smo kod toga...odem ja na skajp i nađem sestričnu...živoimo 5 minuta jena o druge, a nikako da se vidimo....i kaže ona meni: ajde makar da se nađemo u virtualnom svijetu, a ja njoj: PA JEDINO U TOM SVIJETU I JESAM (kad jan zaspi user posted image )

-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1564
21.9.2008 21:54:21   
troubled
IZVORNA PORUKA: zg_cinik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

aha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 1565
21.9.2008 21:54:44   
piggy
hej cinik pa gdje si ti,daj malo ugrij ovu hladnu atmosferuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1566
21.9.2008 21:55:03   
tiha

čuj kupi si novi fotič jer osim reklame za ZG banku ne vidim niš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fiona nebus dobro prosla ak te piggy bude zvala porodit ces se od smijeha zato budi dobrauser posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1567
21.9.2008 21:55:10   
FIONA

VI STE MOJE VIRTUALNE KOKICE ZA DRUŽENJE!!
 kad smo kod toga...odem ja na skajp i nađem sestričnu...živoimo 5 minuta jena o druge, a nikako da se vidimo....i kaže ona meni: ajde makar da se nađemo u virtualnom svijetu, a ja njoj: PA JEDINO U TOM SVIJETU I JESAM (kad jan zaspi user posted image )

ha, ha, ha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1568
21.9.2008 21:55:25   
troubled

PA JEDINO U TOM SVIJETU I JESAM user posted image )

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1569
21.9.2008 21:55:44   
njanja
IZVORNA PORUKA: troubled

IZVORNA PORUKA: zg_cinik

user posted image

aha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 da dragi

-Tagore-

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1570
21.9.2008 21:56:46   
piggy

draga ovo je slikano mobačem,jedva sam i to ulovila jer sve blješti od reflektorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam vam bar i to predočila da znate kaj se dešava u gradu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1571
21.9.2008 21:56:48   
FIONA
ma nek se porodim...jedva hodam...za viken samo sam hrsala sarmu i pire i ko bačva sam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uostalom ...a tko se to nervira pa ja sam ko santica leda koja je pogodila Titanik!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1572
21.9.2008 21:57:52   
njanja
fiona....ja sam samu sebe zvala lubenica...  staviti ću sliku 1 dan u album pa ćete znati zašto lubenica user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio njanja -- 21.9.2008 21:59:53 >

-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1573
21.9.2008 21:58:05   
piggy
IZVORNA PORUKA: tiha

fiona nebus dobro prosla ak te piggy bude zvala porodit ces se od smijeha zato budi dobrauser posted image user posted image

samo da znaš da ak te nazovem ne bu dobro,poslat ću ti ppuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1574
21.9.2008 21:58:31   
zg_cinik
znal sam...

user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!