Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:17:47
|
|
|
|
FIONA
|
srčeko ZAKON I RED!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:18:15
|
|
|
|
zg_cinik
|
nemam niš za reč... sudim po pretnjama meni upučenim... i nemam namjeru dalje obrazlagat...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:18:38
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA KAAAAJ... jel to netko rekao da ja nisam dobraaaaaa...sad se osječam ko Violeta koja je ispala iz BB kuće...vi ste me nominirali!!!!!! stara moja daleko si ti od violete,pa to biće nezna ni pričati Žalosno!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:20:49
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik nemam niš za reč... sudim po pretnjama meni upučenim... i nemam namjeru dalje obrazlagat... kako nemaš niš za reč........ možda završiš u 24 sata ak te fiona dohvati,vidiš da njoj ne trebaju ni palice a bome ni tavice
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:20:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik nemam niš za reč... sudim po pretnjama meni upučenim... i nemam namjeru dalje obrazlagat... gledaj dragi moj...ovo ti govorim samo jednom i molim te da nikome ne kažeš za to!!! Jel jasno!!! PAS KOJI LAJE NE GRIZE!!!! Ti dalje zakključi sam!!! ...ja sam ti !!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:22:24
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: zg_cinik nemam niš za reč... sudim po pretnjama meni upučenim... i nemam namjeru dalje obrazlagat... gledaj dragi moj...ovo ti govorim samo jednom i molim te da nikome ne kažeš za to!!! Jel jasno!!! PAS KOJI LAJE NE GRIZE!!!! Ti dalje zakključi sam!!! ...ja sam ti !!! AHA!!!!!! busted!!!!!!! ja dalje zaključila sama...po uputi
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:22:54
|
|
|
|
FIONA
|
violeta je bila tak glupa da nisam mogla vjerovati ali onda je došla Rina i shvatila sam da može biti i glupljih od ove prve!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:23:47
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: troubled IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: zg_cinik nemam niš za reč... sudim po pretnjama meni upučenim... i nemam namjeru dalje obrazlagat... gledaj dragi moj...ovo ti govorim samo jednom i molim te da nikome ne kažeš za to!!! Jel jasno!!! PAS KOJI LAJE NE GRIZE!!!! Ti dalje zakključi sam!!! ...ja sam ti !!! AHA!!!!!! busted!!!!!!! ja dalje zaključila sama...po uputi ma kaj si ti zaključila...da ne bi ja tebi pokazala sad kaj si ti krivo zaključila!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:24:30
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA violeta je bila tak glupa da nisam mogla vjerovati ali onda je došla Rina i shvatila sam da može biti i glupljih od ove prve!!! potpisujem,a bome ni ona baba nije čista u glavi,još je zagorka najbolja,nema ta dlake na jeziku
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:25:17
|
|
|
|
troubled
|
ja zaključila...lijepo piše crno na narančastom i sad kad se sve razotkrilo mogu, konačno, mirno otići spavati laku noć svima....koliko vas ima....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:25:32
|
|
|
|
zg_cinik
|
evo... opet se sekiraš.... i kak ti sad vjerovat...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:25:45
|
|
|
|
Candy
|
Konfuzno ... Cure ( i dečki ) ,želim vam laku noć !
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:26:15
|
|
|
|
piggy
|
eto troubled zaključila al ti još nisi dokučila ko je cinikova draga Candy i troubled laku noć vam želim
< Poruku je uredio piggy -- 21.9.2008 22:27:01 >
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:26:45
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: FIONA violeta je bila tak glupa da nisam mogla vjerovati ali onda je došla Rina i shvatila sam da može biti i glupljih od ove prve!!! potpisujem,a bome ni ona baba nije čista u glavi,još je zagorka najbolja,nema ta dlake na jeziku kaaaaj, zagorka nije normalna...ta cura je tak očajna i ograničena i samo zna srati pomalo svakome sastrane o svima...nek bude faca i stane pred sve...NEEEEE onda je tiha kao cvrčak po zimi!!! Ova star nije normalna i gdje je socijalna da i ovo malo kaj mogu od njezine maloljetne djece napraviti nek ih maknu od luđakinje!!! Dalje...primam narudžbe za analizu stanara BB kuće!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:28:14
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy eto troubled zaključila al ti još nisi dokučila ko je cinikova draga Candy i troubled laku noć vam želim ahaaaaa, sada se i ja mogu smijati... MA TKO SE SEKIRA PURGERČIĆU NAŠ MALI SIMPATIČNI, MA TKO!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:28:55
|
|
|
|
piggy
|
ma gle meni su oni svi jednostavno glupi,ne znam samo gdje su ih našli,da sam ja tamo sve bi ih zašamarala tak da me ne bi trebali nominirati jer bi me big brother izbacio
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:29:30
|
|
|
|
zg_cinik
|
curke... odoh brojat ovčice... a Tebi draga... laka noć...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:30:20
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy ma gle meni su oni svi jednostavno glupi,ne znam samo gdje su ih našli,da sam ja tamo sve bi ih zašamarala tak da me ne bi trebali nominirati jer bi me big brother izbacio STARA SI SIGURNA ...mislim da bi imala BOG PROBLEMS WITH RINA jer ona zna kaj želi o LOVES!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:30:57
|
|
|
|
piggy
|
laku noć!!!!!!!!!!!!! opet niš od rasprave,prebacujem slučaj za neki drugi dan. sjednica se zatvara
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:32:18
|
|
|
|
FIONA
|
ah kad nema cinika...kad bi se piggy pošorala sa svima...tiha mjenja pelena a njanja već sigurno spava...kaj meni preostaje...KAAAAJ???
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:32:25
|
|
|
|
Puli
|
ja jednu večer zaružim vani a vidim da i vi ružite u birtiji bila vani bez djeteta nakon dugo na premijeri predstave i sve mi bilo čudno bez cvijetića i jaje i mužića naravno dali ste mi posla za čitati
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:32:41
|
|
|
|
njanja
|
laku noć.... i tebi dragi....sada stvarno i ja idem....
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:34:02
|
|
|
|
piggy
|
jesi li se lijepo provela na premijeri
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:34:19
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Puli ja jednu večer zaružim vani a vidim da i vi ružite u birtiji bila vani bez djeteta nakon dugo na premijeri predstave i sve mi bilo čudno bez cvijetića i jaje i mužića naravno dali ste mi posla za čitati KAK SUPAČ TI VEĆ MOŽEŠ A JA TEK NE BUM MOGLA!!! Si se dobro zabavila ili si ila mali zgubljena u prostoru i vremenu???
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:35:08
|
|
|
|
koka
|
Cure moje ja sam došla samo da vam zaželim Laku noć . Ovih dana fešta kod nas pa smo nonstop bili u điru. nisam vas zaboravila . Budite vrijedne pa se pišemo sutra, pa-pa. .........A da, šta smo skužili tko je cinkova draga?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!