Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 21:58:37
|
|
|
|
FIONA
|
piggy ne opravdavaj svoj lapsus...slike su loše ispale i ne krivi mobitel!!! Uostalom to nije razlog da reklamiraš talijane!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:00:38
|
|
|
|
FIONA
|
kaj je cinik ti se rukica malo ukočila od hladnoće pa je teško dvije riječi više napisati...haaaa???????
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:01:32
|
|
|
|
FIONA
|
dobro kaj se ja sad sama sa sobom razgovaram!!! To mogu sama doma i bez vas!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:03:24
|
|
|
|
piggy
|
na kakvim si ti danas drogama,kaj bi se malo prepirala cinik u akciju
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:03:26
|
|
|
|
njanja
|
ja ću pomalo u krpe...tko zna što me noćs čeka sa janom....ja bi malo spaaaavaaaalaaaa
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:04:50
|
|
|
|
zg_cinik
|
nisam zimogrozan...(još)... a kaj bum tipkal kad ste u svom filmu... a nesmem se ni zafrkavat...(još mi je frka od zadnje prijetnje... a i sama znaš kaj se događa zadnje vreme po zg...)
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:05:03
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA piggy ne opravdavaj svoj lapsus...slike su loše ispale i ne krivi mobitel!!! Uostalom to nije razlog da reklamiraš talijane!!! pa bar su nekaj napravili,jel ima tko od naših da je tak nešto izveo,baš je bila dobra atrakcija
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:05:23
|
|
|
|
FIONA
|
nema droge na tržištu vidiš da su mi dobavljače čopili na Bajakovu!!! sada me hvata kriza i ludujem!!! Di mi je ta PP Ma kaj cinik, kaj cinik...čim me je čul nestal je!!! ja ti ne grizem ja odmah sve progutam!!! aaaahhaaaahahahaaa....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:05:50
|
|
|
|
troubled
|
njanja...lijepo spavajte i slatko sanjajte
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:06:16
|
|
|
|
tiha
|
ovo vas sigurno zanima mia se ukakala pa ju idem presvuc i uspavat i vracam se
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:06:59
|
|
|
|
troubled
|
tiha ljubni miu
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:07:17
|
|
|
|
FIONA
|
ma ne nisi me skužila ZGB je talijanska, mislila sam na tu reklamu!!! kakav to film ti spominješ pa mi trebamo i muške sporedne uloge!!! naravno jer nemrete biti glavni likovi nikak!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:08:18
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tiha ovo vas sigurno zanima mia se ukakala pa ju idem presvuc i uspavat i vracam se ej pa to za nju nije mala stvar nemoj tako!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:09:24
|
|
|
|
piggy
|
draga pp je bila za tihu,nisam napisala,sorry
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:09:27
|
|
|
|
njanja
|
e sad tek počinju fiona i cinik, a ja moram u krpe... ajoooojjjjjjj bit će smijeha...znam to
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:11:15
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: troubled njanja...lijepo spavajte i slatko sanjajte hvala...ma ako i ne budem dobro spavala zbog buđenja, nekamakar padne koji san......fale mi snovi.....
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:11:33
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy draga pp je bila za tihu,nisam napisala,sorry OOOK!! sve mi je jasno...meni nitko ne mora slati PP ja to ni ne čitam... ne bu niš napeto Zg cinik me ne šljivi ni pet posto...kaj se po zagrebu dešava fakat stari nema veze samnom!!! ja sam ona dobra...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:12:20
|
|
|
|
piggy
|
Cinik nije valjda da si se uplašio naše Fionice
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:13:31
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy Cinik nije valjda da si se uplašio naše Fionice zakaj i bi...pa daj si pogleda slike ak si zaboravila kak sam ja miroljubiva i ljupka!!! ALOOOO...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:13:45
|
|
|
|
piggy
|
Fiona ti bi mogla umjesto palica nositi tavicu
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:14:05
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA OOOK!! sve mi je jasno...meni nitko ne mora slati PP ja to ni ne čitam... ne bu niš napeto Zg cinik me ne šljivi ni pet posto...kaj se po zagrebu dešava fakat stari nema veze samnom!!! ja sam ona dobra... pridružil sam se mii.. a o tvojoj dobroti... dalo bi se pisati...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:15:09
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: FIONA OOOK!! sve mi je jasno...meni nitko ne mora slati PP ja to ni ne čitam... ne bu niš napeto Zg cinik me ne šljivi ni pet posto...kaj se po zagrebu dešava fakat stari nema veze samnom!!! ja sam ona dobra... pridružil sam se mii.. a o tvojoj dobroti... dalo bi se pisati... pa kreni šta se čeka,baš me zanima šta imaš reći o dobroti naše fione
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:15:17
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy Fiona ti bi mogla umjesto palica nositi tavicu DRAGA MENI NI TAVA NE TREBA...SA MASKIRNIM BOJAMA NA OČIMA I NA SVAKOM KUKU DESET KILA MIŠIĆA MA TKO BI ME SE USUDIO PITATI KOLIKO JE SATI!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:16:40
|
|
|
|
FIONA
|
KAAAAJ... jel to netko rekao da ja nisam dobraaaaaa...sad se osječam ko Violeta koja je ispala iz BB kuće...vi ste me nominirali!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 22:17:21
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: piggy Fiona ti bi mogla umjesto palica nositi tavicu DRAGA MENI NI TAVA NE TREBA...SA MASKIRNIM BOJAMA NA OČIMA I NA SVAKOM KUKU DESET KILA MIŠIĆA MA TKO BI ME SE USUDIO PITATI KOLIKO JE SATI!!! zakon si!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!