Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:11:31
|
|
|
|
Elena
|
joj Piggy nisam mogla odoljeti tvoje ponude ipak cu ostati kos koi sekund da popijem nesto hvala Mirna,ja samo zelim da se nikada nikome ne desi to
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:13:23
|
|
|
|
Elena
|
i samo da se nadovrzem pa Troubled pa tvoje sunce je imala super zabavu ljepe fotke,od ljepu princezu
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:13:37
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: troubled njanja....vjerujem da je to prolazno.... brzo će jan opet uhvatiti svoj ritam... ajme kako se nadam da je tako....rekla sma da sve preko dana mogu potvpit, samo da se naveče sam uspava i dobro noću spava...jer mi onda danju ništa ni nije teško....a ovako sam i ja već pred kraj dana grintava....
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:14:34
|
|
|
|
troubled
|
večer elena ljubni martinicu za mene paula je imala svoj tulum iz snova
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:14:40
|
|
|
|
zg_cinik
|
nakon papice... podrignut se... a onda može i...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:15:51
|
|
|
|
troubled
|
njanja....paula je spavala s dvije dude.... jedna u ustima, druga u ruci... pa kad bi ova u snu ispala, ona bi drugu u usta, a rukom pipala dok ne nađe drugu.... da pokušaš tako?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:16:03
|
|
|
|
mirna
|
Vau disco party... mogu misliti kako su se curice zabavljale..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:18:29
|
|
|
|
troubled
|
dođem ja na kraj tuluma, a kad tamo karaoke.... znate li koja pjesma? odmah sam zapjevala iz sveg glasa.... i počela se smijati.... to ostalima baš nije bilo razumljivo.... ali vama hoće.... on nosi jaknu sa nitnama i pije pivo bez pjeneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:19:43
|
|
|
|
Puli
|
njanja....paula je spavala s dvije dude.... jedna u ustima, druga u ruci. svekrva je pričala kako je šogorica spavala s tri dude(jedna u ustima,jedna u ruci a jedna pokraj nosa) i čim bi jedna nestala iz blizine nastala bi panika
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:20:19
|
|
|
|
Puli
|
on nosi jaknu sa nitnama i pije pivo bez pjeneeeeeeeeeeeeeeeeeeee a voli samo mene
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:21:05
|
|
|
|
njanja
|
TAJČI! idol! mislim da sam bila tamo negdje u 5. razredu...svi smo imali friz kao ona..... A dude-i ja imam 2 kom
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:21:21
|
|
|
|
zg_cinik
|
spreman sam na paljbu... al jeste li kad razmislile... o tom da, to kaj dijete malo plače... pa ga odma ne dižeš... ne nunaš...il kajjaznamkaj...nije tak strašno... malo se isplače... pa snimi da ne reagiraš... pa skuka da na svaki zvuk ne skoči neko da ga mazi... skuka da i ni neka fora derat se bezveze...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:21:41
|
|
|
|
piggy
|
pa da onda i zaplešemo na tajči
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:23:03
|
|
|
|
Puli
|
TAJČI! idol! mislim da sam bila tamo negdje u 5. razredu. joj njanja što si ti mlada
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:24:05
|
|
|
|
Puli
|
ajmo u vlakić
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:25:56
|
|
|
|
njanja
|
ma i nisam tako mlada...ja sam 79 godište, a ti si 75???u 30-toj sam, iako i dalje mislim da imam 22 cinik...pokušala sam to danas...srce mi je pucalo jer su mu išle prave suzice, a ije prestao.....pa sam ga ipak dignula, stavila na cicu...tako sam slaba na njega..... Troubled, vidjla sam slike s rođića!!!! koja ekipa!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:26:48
|
|
|
|
Elena
|
LJUBIM VAS CURE I LAKU VAM NOC,IDEM JA ,PAPA
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:26:53
|
|
|
|
njanja
|
Tonkice, čestitke na Miinom krštenju!!!!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:28:13
|
|
|
|
piggy
|
laku noć elenice,cure moramo biti tihe da ne probudimo mališane koji spavaju
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:28:47
|
|
|
|
Puli
|
ljubac i tebi elena njanja u društvu se ne otkrivaju godine i ja sam isto slaba na suzice kod svoje princezice
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:29:31
|
|
|
|
Puli
|
he he piggy moju ni bušilica danas probudila nije
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:30:07
|
|
|
|
troubled
|
njanja....meni je paula jedno vrijeme, kad je imala mjesec ili dva isto tako... na meni bi zaspala i ni promisliti spustiti je.... tada mi je došla frendica koja ima kći godinu dana stariju... pričamo mi tako, ja dojim, paula zaspi i ja je nosam... a ona će meni - što radiš? ja skroz zbunjena - pa nosim je, probudit će se ako je spustim.... -ti nisi normalna...želiš li ti sebi život u robiju pretvoriti? uzme mi paulu i stavi je u krevetić.... ona se probudila i počela plakati... a ja dobila "zabranu" da je uzmem.... nakon par minuta je zaspala.... ni dan danas joj ne mogu dovolno zahvaliti.... a ona sad već ima tri cure
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:30:17
|
|
|
|
Puli
|
hej troubled vidim da im je super bilo na partiju a torta izgleda fenomenalno
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:31:43
|
|
|
|
troubled
|
puli...bolje izgleda nego što je za jesti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:33:30
|
|
|
|
mirna
|
njanja, probaj moju varku s dudom.. mozes ga malo ostaviti da place i pokusaj ga pomiriti dok je u kreveticu.. dragaj ga ili pjevaj ili mu dodaj rukicu.. ima milijon nacina, sigurno ce jedan upaliti, osim ako je janu danas takav dan, pa zbog toga mora malo zezati svoju mamicu...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!