Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:34:45
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: troubled želiš li ti sebi život u robiju pretvoriti? uzme mi paulu i stavi je u krevetić.... ona se probudila i počela plakati... a ja dobila "zabranu" da je uzmem.... nakon par minuta je zaspala.... ni dan danas joj ne mogu dovolno zahvaliti.... ja se na taj potez već danima spremam...i skupljam snagu...
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:34:47
|
|
|
|
mirna
|
sjetila se jos jedne metode: ponekad pomaze ako sapces. djetetu je zanimljivo, pa ne smije plakati ako te zeli cuti..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:35:34
|
|
|
|
Puli
|
curke da citiram njanju "odoh se ja u bundevu pretvoriti"
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:37:45
|
|
|
|
troubled
|
laku noć puli
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:38:24
|
|
|
|
njanja
|
Mirna, jako dobro!!! odmah ću sutra naveče probati....ali to sma valjda par puta i nesvjesno napravila...on se ujutro probudi i onako zaplakao bi, a ja mu pomalo govorim dobrojutro i onda sluša i samo se nasmije.... Okej, probat ću sutra naveče....THX!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:38:50
|
|
|
|
piggy
|
da vi samo znate kako je djeci teško jadni ne znaju jel bi dudu ili cicu,dali bi se nosili ili bi spavali u krevetiću,strašne brige. Puli laku noć i slatko snivaj
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:39:07
|
|
|
|
njanja
|
laku noć...i ja ću pomalo u bundevu.....
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:42:40
|
|
|
|
mirna
|
Cure da li netko zna gdje nam je Iva Piva? Dugo se nije javila..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:43:49
|
|
|
|
troubled
|
mirna...pitala sam i ja pred par dana za ivu.... nitko ništa nije javio.... nadam se da su ona i vida dobro....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:47:52
|
|
|
|
lelo
|
cure probajte sa klasičnom glazbom.Leon uz nju zaspi ko top.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:48:21
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: njanja ma i nisam tako mlada...ja sam 79 godište, a ti si 75???u 30-toj sam, iako i dalje mislim da imam 22 cinik...pokušala sam to danas...srce mi je pucalo jer su mu išle prave suzice, a ije prestao.....pa sam ga ipak dignula, stavila na cicu...tako sam slaba na njega..... Troubled, vidjla sam slike s rođića!!!! koja ekipa! misliš da bilo koji roditelj voli da mu dijete plače... sam kaj nesmeš dozvoliti da ono disciplinira tebe... koju mu poruku šalješ?...znaš kaj si misli mala glavica: -ja zaplačem...mama me nosi, da mi cicu, il već nekaj...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:49:10
|
|
|
|
lelo
|
Laku noć Puli i sve ostale cure.Odoh i ja u krevet.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:49:28
|
|
|
|
piggy
|
lelo laku noć!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:50:24
|
|
|
|
njanja
|
DRAGI (cinik), u pravu si.....JA sama ZNAM da moram početi sa disciplinom jer bi i sama to bilo kome drugome preporučila..... borim se sama sa sobom.......
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:51:34
|
|
|
|
piggy
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:53:13
|
|
|
|
troubled
|
idem i ja.....prije metamorfoze... da se ne blamiram i da vas ne strašim.... jer uskoro postajem... noć svima
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:53:44
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: piggy da vi samo znate kako je djeci teško jadni ne znaju jel bi dudu ili cicu,dali bi se nosili ili bi spavali u krevetiću,strašne brige. Puli laku noć i slatko snivaj u svako doba različiti problemi... i to najveći... kaj bi se klinci trebali sekirati oko politike, cijena, globalnog zatopljenja... il kajjaznam čega... njima je cica, spavanje, maženje najveći problem u životu... do ostalih buju kasnije došli...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:55:31
|
|
|
|
njanja
|
laku noć i od mene......ima nas puno bundeva (što je najbolje, ponekad si svarno tako izgledam i prije ponoći, ha ha ha)
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:55:43
|
|
|
|
zg_cinik
|
znam DRAGA njanja... naučila buš...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:56:11
|
|
|
|
piggy
|
da nazdravimo njihovim malenim problemima
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 22:59:43
|
|
|
|
piggy
|
troubled i njanja laku noć i svima koji još odlaze kisi kisi svima,a trep trep posebnim osobama
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 23:00:29
|
|
|
|
njanja
|
kao što moja sestra kaže: oni i traže i očekuju od nas da ih "discipliniramo" laka vam noć svima & thx za pomoć...lakše mi je!pusa!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 23:02:13
|
|
|
|
piggy
|
evo ti magična duda možda ti pomogne. kisi kisi ima za dečke i cure
< Poruku je uredio piggy -- 23.9.2008 23:03:23 >
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 23:03:32
|
|
|
|
mlada mama
|
laku noc njanja i troubled lijepo spavajte
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 23.9.2008 23:05:13
|
|
|
|
njanja
|
thx piggy....i mlada mama, pozdrav!
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!