Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:26:01
|
|
|
|
ninolina
|
To ti je inače jako fino,peku se kore za krempitu,pa žuti fil jako sličan krempiti-šlag-kora-žuti fil-šlag-kora. Bude onako ledeno i kremasto. A meni će biti ledeno i tekuće. Fino je,ali nije baš za goste. Što bi cal rekla hrpa pudinga stavi tu kremu fino natrag na peć i u nju stavi puding koji će ju stvrdnuti jer neznam koliko bi gustin pomogao
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:26:06
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: nancy ajoj cvrcak......ne budi ljuta.bitno da muz kaze da je fino eh moj ni kolace nece
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:26:53
|
|
|
|
tikica_69
|
cvrle, ne pase mi na sunku i pivu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:26:57
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina cvrči šta je pošlo po zlu-jesi se držala recepta?? a čuj muž se muvo oko nje pa kak bu kaj i napravila osim još jednog malog cvrčka ne zvuči loše vjerujem da bi cvrčkica bila sretna
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:27:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece tikice i fj bolje da tikici ne nudim cips i puding ona bi sigurno voljela ovo
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:27:59
|
|
|
|
tikica_69
|
vidis kako call zna
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:28:37
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: nancy eh moj ni kolace nece taj tvoj je stvarno neki poseban tip
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:28:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 vidis kako call zna tesko zabu u vodu natjerati
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:28:48
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vece tikice i fj bolje da tikici ne nudim cips i puding ona bi sigurno voljela ovo njoj je toga za večeras i previše
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:30:10
|
|
|
|
tikica_69
|
FJ, ja te fino ugostim ti meni ovako
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:30:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:31:55
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 FJ, ja te fino ugostim ti meni ovako ali sarma je za sutra spremna, a i kolačić cu zamutit i imam bonus - par boca crnog na balkonu (Velebitsko)
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:31:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
cvrle a da u tu kremu stavis instant zelatinu, bi li pomoglo tu je fj, trebala bi ona znati sta dalje???
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:32:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:32:47
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: tikica_69 FJ, ja te fino ugostim ti meni ovako ali sarma je za sutra spremna, a i kolačić cu zamutit i imam bonus - par boca crnog na balkonu (Velebitsko) i to tek sad kazes.....to se zove hrabrost na daljinu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:33:01
|
|
|
|
ninolina
|
A mm vrišti od smijeha jer se stranica zove GASTRO DIVA!! Plakao je od smijeha,a i ja skupa s njim. Šta ću?! reci ti njemu da se uozbilji jer nebu papao tortu, nek pomogne malo
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:33:15
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak A mm vrišti od smijeha jer se stranica zove GASTRO DIVA!! Plakao je od smijeha,a i ja skupa s njim. Šta ću?!
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:33:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:33:37
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
cvrle jel ta "tekuća" varijanta torte u kalupu? kako si kuhala kreme, mislim na kojoj bazi - voda, mlijeko, jaja, sok ...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:33:49
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Hvala. Ja ću ga zvati leilanyn kolač moze..
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:34:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Curke hvala svima,ali odustanite,nafilovala sam već sve po receptu,samo što curi na sve strane Valjda će ovaj drugi biti bolji a da stavis u zamrzivac pa da bas budu ledene kocke
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:35:24
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: tikica_69 FJ, ja te fino ugostim ti meni ovako ali sarma je za sutra spremna, a i kolačić cu zamutit i imam bonus - par boca crnog na balkonu (Velebitsko) i to tek sad kazes.....to se zove hrabrost na daljinu ma povezla bih te sa sobom na rundu, al auto mi je baš bio prenatrpan .. ali barem znam što prolazi kad te odlučim pozvati u goste ili kad se (po uzoru na me) pozoveš sama
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:35:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov cvrle jel ta "tekuća" varijanta torte u kalupu? kako si kuhala kreme, mislim na kojoj bazi - voda, mlijeko, jaja, sok ... drugarice uciteljice, drugarice uciteljice mogu li ja nesto pitati ? zamisli da drzim dva prsta u zraku i masem sa njima
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:36:12
|
|
|
|
tikica_69
|
aha....to je bio pripravnicki ispit
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:36:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!