Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:10:27
|
|
|
|
nancy
|
ajooj pudinga.....slasan.ja smazala monte.baba donila malom a ja ne dam!ima ljesnjaka...zlocesta mama. zato je meni lipo dosa
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:13:33
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: nancy IZVORNA PORUKA: ninolina sad moram ići nešto pojesti a baš sam mislila kako večeras neću jer sam sinoć u 23 pekla pomfri da ti ja posaljem svog berlavog muza uh muka mi je od krumpira to ti nije loša ideja-sredila bi njega ninolina-il bi jeo il krepo od gladi ma ovo majka dva put ne rađa! aaaaaaaaaaaa sad bi ga izmlatila tamo u snu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:17:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: curice call a gdje ću sa ovim mojim guzicama evo ja na cips presla, on manje goji samo se posluzite to su krumpiri mozda nam i nencin muz dodje u goste
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:18:17
|
|
|
|
leilany
|
isusek ...uz vas bum dobila opet ove kile kaj sam skinula
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:18:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:19:13
|
|
|
|
curice
|
puding,čips....sad još daj krempite i bit ću ko krava(debela,ali zadovoljna)
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:19:49
|
|
|
|
leilany
|
cvrcak moj cake nije uso u uzi krug?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:20:40
|
|
|
|
curice
|
cvrči šta je pošlo po zlu-jesi se držala recepta??
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:20:47
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: curice puding,čips....sad još daj krempite i bit ću ko krava(debela,ali zadovoljna) kak bi rekla ona perazicka ;pojest cu sve kolacice i tebi u inat postat cu debelaaa...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:20:48
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: nancy IZVORNA PORUKA: ninolina sad moram ići nešto pojesti user posted image a baš sam mislila kako večeras neću jer sam sinoć u 23 pekla pomfri da ti ja posaljem svog berlavog muza user posted image uh muka mi je od krumpirauser posted image to ti nije loša ideja-sredila bi njega ninolina-il bi jeo il krepo od gladiuser posted image user posted image ma ovo majka dva put ne rađa! aaaaaaaaaaaa sad bi ga izmlatila tamo u snuuser posted image samo ti njega pošalji da vidiš kak bu jeo, ti si preblaga
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:21:11
|
|
|
|
zaba
|
mi smo maloprije došli kući,dijete već u krevetu,a sad ćemo i mi.Tiks je rekla da će još večeras staviti slikice. svima želim laku noć i šaljem pusu do sutra. hvala za komentare na slike
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:21:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak šmrc evo da vam javim da prvi kolač nije uspio. Tortu sam morala preliti u tepsiju jer curi. mm umire od smijeha i kaže da je fino ,ali ja sam ljuta jer mi je njegov rođendan kao uklet. ne mogu napraviti ni puding da nešto ne zbrljam.Za rubriku vjerovali ili ne. Upravo sam u rernu ubacila kore za drugu tortu,ali ponestaje mi namirnica ne spominji mi nista cvrle, i ja sam veceras pravila neke torte koje su mi super izgledale na slici ali je sva kolicina pogresna, jednostavno premalo svega i jos uz to nisam skontala glavni dio kako se pravi pa sam ostavila na kraju sve za sutra i napravila hrpu pudinga vidis da dijelim po raji hoces i ti jedan??? ili bi radije cipS?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:21:45
|
|
|
|
ninolina
|
cvrči šta je pošlo po zlu-jesi se držala recepta?? a čuj muž se muvo oko nje pa kak bu kaj i napravila osim još jednog malog cvrčka
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:21:47
|
|
|
|
leilany
|
laku noc zaba
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:21:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:22:45
|
|
|
|
ninolina
|
mi smo maloprije došli kući,dijete već u krevetu,a sad ćemo i mi.Tiks je rekla da će još večeras staviti slikice.user posted image svima želim laku noć i šaljem pusu do sutra.user posted image hvala za komentare na slike user posted image zaba to na brzinu ln, draga ljubi onu malu ljepoticu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:23:09
|
|
|
|
tikica_69
|
vecer cure....evo i mene na kratko sto ima?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:23:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
laku noc zabac cvrle treba li ideja za kolac??? evo jos cipsa za utjehu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:23:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:24:11
|
|
|
|
leilany
|
hehehe a jesam smotana..a nema neki naziv...ja ga dobila pod "petrin kolac"..i to nemas kaj fulat fakat je lagan za napravit...a preukusan ak volite cokoladne kolace....i super se mogu u nj upiknut svijecice...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:24:29
|
|
|
|
curice
|
lijepo spavaj žaba
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:24:36
|
|
|
|
ninolina
|
treba mi tortaa da nabodemo svijeće i da ih moje dijete pušeuser posted image pa nekaj nisi stavial unutra? Radiš od klasičnog biskvita ili?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:25:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ciao, komadi
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 16.1.2010 23:25:23
|
|
|
|
nancy
|
ajoj cvrcak......ne budi ljuta.bitno da muz kaze da je fino eh moj ni kolace nece
|
|
[Obrisani korisnik] 16.1.2010 23:25:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!