Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:36:16
|
|
|
|
curice
|
bok Puli je li princeza zadovoljna sa poklonima i proslavom
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:36:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej puli pozdrav i vama i puse curi.....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:40:51
|
|
|
|
mariola
|
Bok Puli, pusa curetku Ejmama pa-pa, ljubi curke Curice, bravo za mamu zato jedino nju nismo vidili na slikama Pepi, može, samo njega ne moraš kuhati prije nego ide u vatrostalnu. Kako tvoji dečki? Je nam Roko napokon zdrav? Moj Toni već danima ne vadi ruku iz usta, naučio frajer cuclat palac Evo ga gleda djeda mraza, ima onog velikog od metra i još ga nisam skinula s prozora jer ga obožava gledat
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:43:06
|
|
|
|
curice
|
jadna mama od silnog nakuhavanja ostala bez slika i moja L. od rođenja ima palac u ustima,sad joj služi kao sredstvo za smirenje,kad poludi
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:44:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
jutro cure evo i nas dvije k'vama evo i kapucino za one koje ne piju kafu
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:44:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Pepi, može, samo njega ne moraš kuhati prije nego ide u vatrostalnu. Kako tvoji dečki? Je nam Roko napokon zdrav? Znaci stavim odma iz konzerve i na to prsa, Roko napokon zdrav skoro cili tjedan,gnjave mm u sobi...trenutno oba placu a mm im nesto objasnjava
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:44:55
|
|
|
|
curice
|
ja idem,nema mi mame da skuha,prema tome vrijeme je da nestanem pozz svima
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:45:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej vrtirepka pozdrav i tebi....kako mi je Kike
|
|
[Obrisani korisnik] 17.1.2010 10:48:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:49:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme Cvrci koma.......puse A da nam brzo ozdravi Curice pa-pa
< Poruku je uredio pepeljuga -- 17.1.2010 10:50:04 >
|
|
[Obrisani korisnik] 17.1.2010 10:50:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:51:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
Kike je spavala bozanstveno, samo se dva puta probudila, od toga jutros nekada u 6h da siki a ostalo jadana je spavala ne pomjerajuci se, valjda ju iscrpili prethodni dani i cak jutros nije hroptala odmah nego nakon pola sata A Cvrle ne smijem reci u cemu je fazon bio, kada mi je FJ preko pp objasnila u cemu je stos zacvrenila sam se do korijena kose ali bar sam uspijela spasiti kolac
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 10:53:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo cvrle jedna tortica za tebe
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 11:06:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja vas pozdravljam,vrime je da idem spremat rucak
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 11:07:02
|
|
|
|
zaba
|
dobro jutro,ajme kakve su ovo proste torte?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 11:11:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
mislim pepe da joj se nije svidjela tvoja torta bok zabac
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 11:11:30
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Kakva torta Cvrle evo za A i da nećete morati kod doktora...
|
|
[Obrisani korisnik] 17.1.2010 11:18:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 11:19:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
torta ti je Bumbi gore vise prilozena a ja sad idem sad sta jesti, javim se posle
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 11:21:04
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Znam,znam vidjela sam...nismo se razumjele
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 11:23:58
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Idem Dini dati ručak i spremati ga na spavanje
|
|
[Obrisani korisnik] 17.1.2010 11:26:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 11:28:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: callanhoe Kike je spavala bozanstveno, samo se dva puta probudila, od toga jutros nekada u 6h da siki a ostalo jadana je spavala ne pomjerajuci se, valjda ju iscrpili prethodni dani i cak jutros nije hroptala odmah nego nakon pola sata A Cvrle ne smijem reci u cemu je fazon bio, kada mi je FJ preko pp objasnila u cemu je stos zacvrenila sam se do korijena kose ali bar sam uspijela spasiti kolac Nemoj mi reći da si izmutila slatko vrhnje??? Ajme Pepe skroz si poludila ja tek sada vidim da si ovu tortu meni servirala trebalo je nakon sto se kratko prokuha i dobroo ohladi izmutiti to sve pa da bude kao sto Fj rece mousse krema a ja cijelo vece hladim kremu i kontam sto se nece da zgusne, jooj sramoteeee
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.1.2010 11:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 12:22:06
|
|
|
|
BUMBIKA
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Idem Dini dati ručak i spremati ga na spavanje Bumbi ne mogu vjerovati Pa kada se probudio? Ide spavati? U šoku sam. Blago tebi. Moja je budna od 6h i ne pada joj na pamet ni jesti ni spavati. Iako možda danas zaspi jer ima turu. On se budi oko pola 8 i više oko 12 nemože izdržati,nekad zna i do 1,ali rijetko...tako već dugo ide spavati...kao što se i svako jutro budi u pola 8...rijetko kad prije ili kasnije
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!