Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:29:28
|
|
|
|
mariola
|
Toni je super. Spava Pusto na rr,a Biće i ostale cure imaju goste. Boba,kako D?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:31:28
|
|
|
|
boba125
|
valjda svima danas gosti i ja cu danas brzo otici,umor D spava,i on se umorio,danas nije skoro nista spavao po danu
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:32:32
|
|
|
|
tikica_69
|
ja pecem palacinke i virkam
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:35:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: tikica_69 evo i mene malo...do sada sam cistila kuhinju bravo za tebe tiki. to poslije ručka si čistila ili nekakva generalka? poslije rucka.....zaprljala sam je kao sa smo svadbu imali a mogla si sarmu pojest i proć bez čišćenja .. al ne, to je fina guza
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:39:02
|
|
|
|
mariola
|
Ja bi palačinku Trudnice, kako si nam ti?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:42:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ja mogu ponudit kolač s jabukama, pa ako kome paše super sam ... odlično se osjećam i vozim 100 na sat. kako Toni?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:43:48
|
|
|
|
tikica_69
|
...i utrpavam se drugima evo....smijete doci na palancike imam jos i pive i medice i sokova....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:45:59
|
|
|
|
mariola
|
Super FJ Može i kolač od jabuke. To sam mislila i ja danas napraviti ali nisam stigla... Ali imam jedan fini paški kolač i par mađarica Toni je super, sad mi spava, u srijedu ćemo na kontrolu i cjepivo. Inače lijepo raste,nemamo problema A FJ? Jel se raduje braci/seki? Kuži li da će mama rodit bebu?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:47:40
|
|
|
|
mariola
|
ja sad skužila da mi muža nema doma zovem ga,on na nogometu,kaže da je izašao još za dana
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:48:38
|
|
|
|
tikica_69
|
FJ, molim obecani Cugopol na mail
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:50:39
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ...i utrpavam se drugima evo....smijete doci na palancike imam jos i pive i medice i sokova.... ,pauza
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:51:17
|
|
|
|
tikica_69
|
a jesi dugo hopsala
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:51:18
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 FJ, molim obecani Cugopol na mail na poslovnom mi je, šaljem ujutro
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:52:10
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: tikica_69 FJ, molim obecani Cugopol na mail na poslovnom mi je, šaljem ujutro Danke
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:52:56
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
mariola, kuži po malo, al još mi trbuh nije počeo rasti pa nije 100% svjestan ... na večer poljubi trbuh za laku noć i tak
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:53:38
|
|
|
|
mariola
|
žaba sad si me zbedirala i podsjetila da imam i ja orbitrek i biciklu koju bi mogla zajašiti
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:54:28
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov mariola, kuži po malo, al još mi trbuh nije počeo rasti pa nije 100% svjestan ... na večer poljubi trbuh za laku noć i tak kako slatko tako je moja nećakinja mene kad sam bila lubenica
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:57:03
|
|
|
|
ZVRK
|
eto i mene opet u bircu malo sam tužna jer nam sutra neće više biti ništa od snijega
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:57:04
|
|
|
|
tikica_69
|
zaba, nisi primjetila da nema mog orbitreka u boravku?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:22:02
|
|
|
|
zaba
|
evo me natrag,ma ovo mi je danas 1.put nakon veeelike pauze,ne smijem pretjerati jer sutra neću moći na noge.Za 1.dan ovo je sasvim dovoljno,10 min i pauza.A di ti je tvoj?Ajde Mariola,akcija
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:24:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
bok cure vidim vjezbanje je uslijedilo nakon sinocnjeg prezderavanja mogla bih i ja ali sam steper razvalila prije par mjeseci a novi nisam kupila, svidja mi se onaj sto noge rasteze, ne znam kako se zove ali nikako da ga sebi priustim
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:31:47
|
|
|
|
zaba
|
da,da,vrijeme je da se počne pomalo jer proljeće će brzo doći,a rit treba dignut
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:33:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
mi smo juce isle po prvi put u parkic i mogu reci da me zadnji trap podosta zabolio kada sam navece lijegala u krevet, nisam ni svijesna bila da sam se toliko istrcala za njom ali danas ruzno vrijeme bi a tako joj se svidjeloooo
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:34:10
|
|
|
|
ZVRK
|
cure ja malo ''zastala''na gledanju tikicinih slika iz albumaaaaa
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:37:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
pa Zvrkoslave gdje si ti sinoc? trebala sam te da mi spasis stvar sa kolacem, sreca pa je FJ bila tu trebas dezurati na raji za ovakve hitne slucajeve jesi cula
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!