Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:59:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo, upravo dolaze doma ....sad ce i izvjestaj
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:00:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: riDoris Ma nije niš ozbiljno. Ne dam se ja, uvijek kažem da se prije 100-te g. ne dam . Uhvatila nas ova viroza: temp., povraćanje, nos,... Je li Sandric medju oboljelima ili je ona medicinar vam?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:00:13
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja istusirana, brdo palacinki cekaju decke u kuhinji a za cure ništa???????? budem si bananu zaljepila ako treba
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:01:16
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hajde mi sutni recept da vidim sta je to tako posebnoooo jesam
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:01:39
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo, upravo dolaze doma ....sad ce i izvjestaj šta je točan
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:01:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lee a gdje se to označi??to ne kužim??onda nisam poslala nikome jer nisam nigdje označila.... idi na aktivne korisnike i oznacis kvacicom koga zelis za prijatelja ima jos neki nacin ali je ovaj meni plavusi najednostavniji
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:03:01
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo, upravo dolaze doma ....sad ce i izvjestaj šta je točan A cuj...valjda mu se nece opet u kaznu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:03:55
|
|
|
|
ZVRK
|
sada ima motivaciju da bude dobar
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:04:54
|
|
|
|
riDoris
|
Sandra je prva na spisku. to je tako kad ti svaki put neodgovorna šogorica dođe u goste s bolesnom djecom. Idem jer ju moram tuširati, a ne pada joj ispod 40 . Pozz cali i svima koji su tu
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:05:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe hajde mi sutni recept da vidim sta je to tako posebnoooo jesam ajoj sada mi se pravi nestoooo jos otjeracete me u xxl konfekcijski broj
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:05:46
|
|
|
|
tikica_69
|
doris, tek sam vidjela kako krasan ticker imas
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:07:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: riDoris Sandra je prva na spisku. to je tako kad ti svaki put neodgovorna šogorica dođe u goste s bolesnom djecom. Idem jer ju moram tuširati, a ne pada joj ispod 40 . Pozz cali i svima koji su tu Ne mogu da vjerujem da zaista ima takvih ljudi, ja uvijek pitam kada se neko najavi je li zdrav i ako nije da nema potrebe dolaziti... Dusa draga pa to bas velika fibra Hajde ljubi nam je i drzimo fige da prodje fibrica veceras
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:09:58
|
|
|
|
Domy
|
cure moje kod nas u selu još opsežno stanje...valjda ču moći večeras zaspat..
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:10:36
|
|
|
|
tikica_69
|
sto jos nisu nasli pocinitelja
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:12:09
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy cure moje kod nas u selu još opsežno stanje...valjda ču moći večeras zaspat.. ja nisam u toku
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:12:48
|
|
|
|
Domy
|
sad je bilo na dnevniku hrt napadnuta još jedna žena al na svu sreču preživjela..pročitaj na slobodna lika .com..klinci su mi u strahu a i ja sama..brrrrrr
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:13:22
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe hajde mi sutni recept da vidim sta je to tako posebnoooo jesam ajoj sada mi se pravi nestoooo jos otjeracete me u xxl konfekcijski broj daleko si ti od toga. vidjeh ja kako izgledaš na slikicama tvojim iznenadila sam se što si i ti uslikana bila inače se skrivaš uvijek
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:13:47
|
|
|
|
tikica_69
|
tako je bilo nama kad je pintaric harao po zagorju
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:15:57
|
|
|
|
Domy
|
neznam da li je pametno da ih pošaljem sutra u školu..jer nemamo osvijetljenja u selu i moraju do busa pješačit 1 km..ako ne nađu počinitelja...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:16:53
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy neznam da li je pametno da ih pošaljem sutra u školu..jer nemamo osvijetljenja u selu i moraju do busa pješačit 1 km..ako ne nađu počinitelja... pa jedan dan im možeš opravdati a da oni ipak budu na sigurnome
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:18:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK iznenadila sam se što si i ti uslikana bila inače se skrivaš uvijek tu su me fino uhvatili inace ne bi ni ta slika procurila a mozda budem prije nego sto mislim otisla u xxl broj
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:19:51
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe a mozda budem prije nego sto mislim otisla u xxl broj ne radi slatkih delicija nego zato jer je muž nešto ''ušećerio''
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:19:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Domy neznam da li je pametno da ih pošaljem sutra u školu..jer nemamo osvijetljenja u selu i moraju do busa pješačit 1 km..ako ne nađu počinitelja... ja ne bi slala boga pitaj o kakvom se tu bolesnom umu radi, a mogu pucati koliko god hoce neopravdanih neka meni moje djece na sigurnom A sto si ti sama sa njima u kuci je li ?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:20:18
|
|
|
|
Domy
|
ma tako če i bit ..nije mi sasvim sejedno..nadam se brzom razriješenju slučaja jer zaista smo u strahu..nitko nigdje ne izlazi...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:22:41
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Domy neznam da li je pametno da ih pošaljem sutra u školu..jer nemamo osvijetljenja u selu i moraju do busa pješačit 1 km..ako ne nađu počinitelja... ja ne bi slala boga pitaj o kakvom se tu bolesnom umu radi, a mogu pucati koliko god hoce neopravdanih neka meni moje djece na sigurnom A sto si ti sama sa njima u kuci je li ? nisam sama muž je u kuči..al kad vidim da ni njemu nije svejedno onda sam ja još više u panici..a tek djeca kako su mi prestrašena nesmiju iči na kat u wc..
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!