Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:38:33
|
|
|
|
troubled
|
večer evo ja malo škicam dok ne završi hokej
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:38:39
|
|
|
|
ZVRK
|
imala jučer goste pa nisam došla. nisam znala da si ''zapela''negdje. ali glavno da ti uspijelo. šta si radila?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:39:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK cure ja malo ''zastala''na gledanju tikicinih slika iz albumaaaaa je kada smo vec kod slikica iza albuma zabac nisam ni znala da je tvoja Luca onako velika i lijepa, ali zaista je prekrasna djevojcica
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:41:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK imala jučer goste pa nisam došla. nisam znala da si ''zapela''negdje. ali glavno da ti uspijelo. šta si radila? nekakav super kolac, i zapela kod prokuhavanja vrhnja i cokolade, nisam glupaca znala da se nakon toga mora izmiksati ja cekala cijelu noc da se to zgusne ali je na kraju fantastican ispao Haj troubi Kako tvoja ekipa?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:41:20
|
|
|
|
troubled
|
nisam stigla gledati slike, ali lucu sam vidjela uživo i stvarno je prekrasna....podsjeća me na snjeguljicu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:42:39
|
|
|
|
troubled
|
hvala, svi smo dobro, svih nas prekonekoliko to si topila vrhnje i čokoladu? i ja sam se bila živa isprepadala kad sam to prvi put radila....treba preko noći u frižider, to mi nitko nije bio rekao
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:43:29
|
|
|
|
ZVRK
|
ja imam verziju da otopim čoksu u zavrelom vrhnju(ali onom za kuhanje) i kada se ohladi to je to ili čokoladnu pjenicu radim uhuhuh puno toga i kakav je nakraju ispao kolač? jestiv?
< Poruku je uredio ZVRK -- 17.1.2010 19:45:52 >
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:44:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: troubled ali lucu sam vidjela uživo i stvarno je prekrasna....podsjeća me na snjeguljicu u pravu si, tacno podsjeca na onaj stih kada ogledalo govori zloj macehi kakva je Usne su joj kao krv crvene kao abonos su crne kose njene obrazi kao snijeg usred zime Snjezana to je njeno ime
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:44:25
|
|
|
|
troubled
|
meni je torta s tim na vrhu, a dolje su orasi i čokolada apsolutni hit zadnju godinu, otkad sam otkrila recept
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:46:38
|
|
|
|
riDoris
|
Večer cure! Mi smo svi u paketu bolesni. Škicam malo šta ima novoga i mislim da neću još dugo jer su mi oči na pola koplja. Sve vas lijepo pozdravljam i šaljem šmrkavu pusu iz svoje karantene
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:46:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: troubled hvala, svi smo dobro, svih nas prekonekoliko to si topila vrhnje i čokoladu? i ja sam se bila živa isprepadala kad sam to prvi put radila....treba preko noći u frižider, to mi nitko nije bio rekao Ma ovaj je jadan prestojao cijelu noc u frizideru i zgusnuo se ali nije dovoljno jer treba samostalan da stoji bez kalupa, ali mi FJ rece da moram to posle izmiksati i Zvrk kolac je odlican onako bas punog i bogatog okusaaa nazvala sam ga Kiki Cokolada ona je sve kasike polizala i red je bio da joj se pripisu zasluge
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:50:21
|
|
|
|
troubled
|
po mom se receptu ne miksa naknadno i skroz se stvrdne da može bez kalupa....vjerojatno su omjeri različiti....ali ukus je sigurno za pasti u nesvijest
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:50:29
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ona je sve kasike polizala i red je bio da joj se pripisu zasluge a si joj barem dala napunjene si umogučnosti da kupiš friška jaja????dam ti super brz i lagan recept za kremicu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:51:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
nisam nazalost a bas moraju biti svijeza?? pozdrav Doris sto si nam bolesna? nadam se da nije nista ozbiljno?
< Poruku je uredio callanhoe -- 17.1.2010 19:52:30 >
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:53:14
|
|
|
|
ZVRK
|
da jer se ništa ne kuha a krema je zaaaaaaaaaa..............100 i 10 kako bi danijel rekao
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:54:28
|
|
|
|
lee
|
cure kako da stavim slike a da pošaljem samo vama prijateljima..??neznam gdje je tema koju je nata postavil..
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:54:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
a nema sanse da nabavim svijeza jedino kada odem svojima, moja ujna ima sve domace i prve kvalitete hajde mi sutni recept da vidim sta je to tako posebnoooo
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:55:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lee cure kako da stavim slike a da pošaljem samo vama prijateljima..??neznam gdje je tema koju je nata postavil.. kada stavljas slike u album i kada oznacavas ko da ih vidi oznaci samo ja i prijatelji i to je sve
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:56:37
|
|
|
|
lee
|
to sam i napravila..ali neznam kako da znam kome sam sve slike poslala...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:57:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja istusirana, brdo palacinki cekaju decke u kuhinji
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:57:54
|
|
|
|
riDoris
|
Ma nije niš ozbiljno. Ne dam se ja, uvijek kažem da se prije 100-te g. ne dam . Uhvatila nas ova viroza: temp., povraćanje, nos,...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:58:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lee to sam i napravila..ali neznam kako da znam kome sam sve slike poslala... poslala si onima koje si oznacila za prijatelje
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:59:16
|
|
|
|
Domy
|
tiki pošalji koju palačinku
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:59:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja istusirana, brdo palacinki cekaju decke u kuhinji jesu oba decka tuuu? mogla si prebaciti koju palacinku i do SPlita
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:59:44
|
|
|
|
lee
|
a gdje se to označi??to ne kužim??onda nisam poslala nikome jer nisam nigdje označila....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!