Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 9:16:13
|
|
|
|
ZVRK
|
nije stvar i problemu skidanja. ako ga ''smeta''neka se i on prilagodi malo svakakvom tretmanu. kada budeš kuhala samo povrće bude ti brzo rekao da si taman .
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 9:18:25
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: FIONA nisi dala dosta informacija....želim čuti rečenicu prije i poslije... ak ti je rekao samoinicijativno s pogledom postrani onda si se zdebljala i on je primjetil opako...ako je bilo kroz razgovor i u šali onda je tako i bilo u šali...bilo kako bilo došlo je iz muških usta...sve dok ti to žena ne kaže nisi se zdebljala... nema recenice ni prije ni poslije, samo okret pogled i ta recenica.....ja je nisam cak ni prokomentirala....do vecere onda je gadnoooo.... ...mislim njemu bu gadno. kad poludiš...
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 10:01:07
|
|
|
|
MILLA
|
moj ti ima oko sokolovo za svaki gram ....ali,nakon godina što mi je znao opalit po dupetu i uz glupi kes mi reči "malo smo dobili,a'" a kada sam izgledala savršeno ko s časopisa....onda je šutio ko p ,,,,, sasula mu u facu nakon godina šutnje kakav je on,..i kako me to jako sve boli..... danas kad stvarno bih mogla nekih 5kila skinut,on me tješi kako ja to tako dobro nosim i da mi je taj višak u stvari sexy....hah!!
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 10:12:01
|
|
|
|
elle1
|
odmah bi pocela kontati na kojem mu oku masnica bolje pristaje pa bi ga opalila sto jace
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 10:15:30
|
|
|
|
curice
|
muškarci često lupnu glupost i ostanu živi
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 10:34:02
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: elle1 odmah bi pocela kontati na kojem mu oku masnica bolje pristaje pa bi ga opalila sto jace Zakon si
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 10:48:26
|
|
|
|
Njofra
|
Oooo imala sam ja takvih primjera i to dok je svekrva bila prisutna pa su se zajedno nasmješili (kao ne zločesto) ja to shvaćam kao uvrjedu al to sam ja (takva sam meni nitko ništ nesmije reči ja puknem odma ak je neki loš komentar, nisam baš fleksibilna po tom pitanju). Tak sam ja svom rekla ak mu smeta nek zažmiri i nek me ne gleda. Eh sad sam se sjetila jednog primjera.Ovak prije neg sam išla frizeru pitam ja mm e kak je tebi ljepše kad imam dugu kosu il onak malo ispod uha šišnula bi se a veli on tak mi je svejedno sam nemoj doći crvena ili plava doma i sve 5 kao. Ošišala se ja do ramena dužina i stavila široku traku na glavu ono nešto kao rajf a veli on meni a šta si to stavila na glavu daj to skini i još je komentirao pred svojom mamom pa ne znam ja više volim kad se vidi kosa halooooooo pa pitala sam ga šta mu je više ok na meni ??? i tu sam pukla i rekla ak mu nije lijepo ne gledaj me. Drugi primjer dobila sam od mame neku staru pletenu pelerinu uglavnom ono kaj bakice furaju i meni se dopalo za po doma nekako mi je fora, a mm isto bacio komentar pa šta si to stavila na sebe ?? toliko o tome kak mu sve paše i ništa mu ne smeta kod mene. Pa bilo je tu i komentara smršavila si mi malo al ok ima još tu kaj za primit . Uglavnom uvijek nešta. Zaključak - boli me briga ja sam ja i mjenjam se kako ja hoću a ne netko drugi.
< Poruku je uredio Njofra -- 21.1.2010 10:49:30 >
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 10:51:40
|
|
|
|
Njofra
|
Seksa ne bi bilo neko malo duže vrijeme!!!!! Ja bih se itekako uvrijedila jer kg su mi jako dobar okidač za svađu, user posted image user posted image OOooo da.
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 10:53:40
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: elle1 odmah bi pocela kontati na kojem mu oku masnica bolje pristaje pa bi ga opalila sto jace takodjer jer vec s time imam problema jos mi samo fali MAGARAC koji ce mi reci da sam se udebljala...zviz odakle stignem....
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 10:55:49
|
|
|
|
xxl
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.1.2010 10:56:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 11:19:10
|
|
|
|
Lady3
|
Poludjela bih,eto kako ..i kad mi je moj isto to u svome stilu prokomentarirao,rekla sam mu mrtva hladna:Ako ti je ne pašem,neđi si drugu,kad ti budeš rodio vidjeti ću kako ćeš ti izgledati.Od tada ni zuc.. Što se tiče onoga:Ne bi bilo sexa za kaznu,eeee cure moje a zašto da sebe kažnjavate... Nađite drugi način kazne..
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 11:43:26
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja sam sad osjetljiva na težinu pa bi shvatila ružnije nego što bi on to mislio ..ali inače mi upadice o težini ne smetaju
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 13:09:00
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma mislim shvatila bi ja da gundja jer imam 80 kila.....ali imam 67 na 165cm i u 41. sam godini kad mi metabolizam bas nije najbrzi Kad sam ljetos skinula na 62 onda je gundjao kako sam mrsava, kako su mi se cice smanjile za broj...pa mislim, ali komentari su mu kao da je on mister u krajnju ruku
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 13:12:42
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ...svog muza - Dobila si 5 kila a jos nisi ni trudna. Ne bih ga shvatila...saka u nos pa nek si misli Moj zna da mi tako nesto ne smije reci A sto je tvoj mislio....nadam se nesto dobro
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 13:25:24
|
|
|
|
anuska08
|
Da je bezobrazan!!!!!
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 13:27:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 pa mislim, ali komentari su mu kao da je on mister u krajnju ruku za nekoga možda i je, jel tako, zabac ... ahahahhaha još imam more od vas
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 14:42:55
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ...svog muza - Dobila si 5 kila a jos nisi ni trudna. jako loše bi shvatila tu rečenicu, i vjerovatno bi ostala bez teksta jer bi me pogodilo to
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 14:53:40
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ...svog muza - Dobila si 5 kila a jos nisi ni trudna. kao da slušam mog muža-kako se još nisam riješila trbuha, stalno pita kada će beba.... ja se samo smijem
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 14:56:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Mi bili nedugo kod kume, ona je rodila 21.11. i dobila je oko 30kg u trudnoci. Kaze on meni kad smo se vracali doma - Ajme kolika je, kao da nije ni rodila Oni misle da mozemo 5 minuta nakon poroda biti Heidi Klum
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 14:56:47
|
|
|
|
happy future mum
|
jao muškarci su nekada takve seronje (jel se to smije pisati), uopće ne razmišljaju što pričaju, mislim da si pogriješila što nisi ništa rekla do večere, to ja tipična ženska greška, kažnjavaš ga šutnjom. trebaš mu odmah reći da te je povrijedila ta njegova izjava i da ga moliš da ne potkopava tvoje samopouzdanje ako već nema ništa lijepo za reći. I odeš u shopping i kupiš si nešto da si digneš moral, još bolje njegovom lovom. I da, znaš kako ćeš ga potkopati ako mu već želiš vratiti istom mjerom-reci mu, a vidi, ti malo dobio guze, bokovi su ti baš postali ženskasti. To ti oni mrze, najveći muški strah je da imaju ženskaste bokove.
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 15:56:40
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Probaj uci s njim veterinaru pa da kazi "oprostite, moj muz ima nesto na pisi, a cula sam da vi lijecite crve i ostale sitne zivotinje"...bas me zanima koliko bi njemu nesto tako na taj racun bilo smijesno ..hahaha,,,dobra.... a probaj s muzem ic u ducan(getro u pitanju)....i on se sagne prema najnizoj polici... u tom trenu pokraj nas dvoje mladih ljudi...i ovaj rokne(citaj prdne),okrene se i kaze:M.....pa kaj moras prdit da te svi cuju..... ee to je blamaza..... ja umrla od srama...a oni troje se upisali od smjeha...
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 15:57:36
|
|
|
|
leilany
|
P.S. e da i Tiki na slikama izgledas odlicno....meni si bas super....
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 16:14:30
|
|
|
|
dominik
|
a zeza te kad vjerojatno ti stalno sama sebi priovaras za kile...nije to tako mislio kako mi shvacamo...barem ja mislim
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 18:33:50
|
|
|
|
Krky
|
Ja bih mu rekla: "Samo 5 kg?! Hvala ti, dragi, na komplimentu!". Naravno, ja sam dobila daleko više i to mene više muči, a on reagira otprilike:"Pa dobro, rodila si, malo si bucmasta, al dobro...kad se odlučiš..." A ja se osjećam "fuj" i ništa si ne kupujem od oblekice, a nikako se natjerat da odem na "mučenje tijela".
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!