xxl -> RE: Što očekujete od medicinske sestre (26.1.2010 18:15:32)
|
CVRČAK VJERUJ MI DA TO IZA VRATA DRUKĆIJE ZGLEDA,A AK IMAŠ DOJAM DA NIJE ODI RAVNATELJU ILI JOŠ BOLJE GLAVNOJ SESTRI BOLNICEIZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: xxl Nesmije ti mjenjat terapiju bez lijećnika sama na svoju ruku,možeš ju tužiti za toIZVORNA PORUKA: cvrčak Moja najveća zamjerka je bila to što kada sam rodila rekla sestri da kaže dr da mi treba voltaren(dr rekla da to napravim i uostalom napisala na bolesničku listu) sestra nije htjela i kada je dr došla i dala mi intravenozno voltaren sestra si je uzela u osobnu osvetu ponašati se kao kučka. Tko su sestre da mijenjaju naputak doktora na listi na krevetu? Tko je ona da procijeni da je dr to napisala ali da ne treba? isto tako je rekla da mi ne treba 24h infuzije,pa me dr opet prikopčao kada je naišao. Bila mi je apsolutno nebitna,pa je nakon dva tjedna odustala i ipak se udostojila primjetiti me u sobi i reći dobar dan kada ulazi u sobu. Nisam zahtjevna osoba,sve sam sama ili mi je donosio mm,sa mnom nije imala nikakvih problema. Kada mi se srušio tlak rekla je :eto vam vaš voltaren.(lijek nema veze,ali njena rečenica jasno oslikava njenu glupost,primitivnost i mjesto gdje pripada a to je burzu rada. Od svih djelatnika koji se bave pružanjem usluga očekujem da pristojno pozdravi,sasluša što želim reći i pristojno odgovori na moje pitanje. U bolnicu ne dolazim zbog sestara nego jer sam bolesna i želim da mi liječnik postavi dijagnozu i da terapiju,a ne da netko na meni liječi svoje frustracije. Istovremeno sestre na odjelu za bebe su bile za svaku pohvalu. A sve one imaju istu plaću što je žalosno. Ja bi uvela sistem da svi primaju minimalac a postotak po ocjeni pacijenata pri izlasku iz bolnice,pa neka one sestre koje zaslužuju dobivaju i 20000kn mjesečno jer ih starno i zarade. Sestra kod naše pedijatrice je fenomenalna žena kao i dr,i kada dođeš s djetetom kada trebaju ići kući dočeka te sa smiješkom. Odmah sam ju i tužila anesteziologu i ginekologici koja je na odjelu,zato se tako i ponašala kako je.ali jako brzo skužiš da svaki dr ima svoje sestre i da su to cijeli klanovi. ma odmah mi tlak skoči kad se sjetim.
|
|
|
|