Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 14:00:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Drago mi je da si sada ok, nisam danas ni bila na Fb pa nisam vidjela status... stvarno jedno grozno iskustvo, strašno! Trebala bi prijaviti tog dr. nije pošteno da se samo tako izvuče!
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 14:12:46
|
|
|
|
natalijax
|
strašno,mogu mislit kako ti je em od bola em od živcanosti
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 14:15:49
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Drago mi je da si sada ok, nisam danas ni bila na Fb pa nisam vidjela status... stvarno jedno grozno iskustvo, strašno! Trebala bi prijaviti tog dr. nije pošteno da se samo tako izvuče! potpisujem
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 14:31:46
|
|
|
|
Kika83
|
Jao draga nisam vidjela status na FB, užasno . Hvala bogu sad je sve u redu.
|
|
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 14:52:41
|
|
|
|
Lady3
|
Žao mi je Tiha što si prošla pravi mali pakao.. Hvala Bogu da je sada sve u redu.. .Što se tiče prijave i ja bih ga prijavila samo iskreno ne znam bi li šta uspjela.Neznam šta se svi čudimo sada,pa to je svakodnevnica naše zemlje,svaki dan se susrećemo s takvim nepravdama .Nažalost u takvim situacijama mi smo ti koji izvuku najdeblji kraj,ako nemaš love i veze nažalost zaboravi.U takvim slučajevima svi si oni štite guzice.I sama sam nešto slično prošla nema dugo,uopće ne želim ni misliti na to,kako su se sramotno ponijeli prema meni,to je za ne povjerovati.Nešto sam uspjela izvući iz toga ali nije to to..a toga nažalost ima svakim danom sve više i više..
|
|
RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo 28.1.2010 18:05:59
|
|
|
|
lavica81
|
strašno žao mi je draga da si to morala proć
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!