|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo
28.1.2010 14:00:44   
Anoniman
Drago mi je da si sada ok, nisam danas ni bila na Fb pa nisam vidjela status... stvarno jedno grozno iskustvo, strašno! Trebala bi prijaviti tog dr. nije pošteno da se samo tako izvuče! 

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 26
28.1.2010 14:12:46   
natalijax
strašno,mogu mislit kako ti je em od bola em od živcanostiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 27
28.1.2010 14:15:49   
mariola
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Drago mi je da si sada ok, nisam danas ni bila na Fb pa nisam vidjela status... stvarno jedno grozno iskustvo, strašno! Trebala bi prijaviti tog dr. nije pošteno da se samo tako izvuče! 

potpisujem

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
28.1.2010 14:31:46   
Kika83
Jao draga nisam vidjela status na FB, užasno user posted image . Hvala bogu sad je sve u redu. 

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 29
28.1.2010 14:52:41   
Lady3
Žao mi je Tiha što si prošla pravi mali pakao..user posted image Hvala Bogu da je sada sve u redu..user posted image .Što se tiče prijave i ja bih ga prijavila samo iskreno ne znam bi li šta uspjela.Neznam šta se svi čudimo sada,pa to je svakodnevnica naše zemlje,svaki dan se susrećemo s takvim nepravdamauser posted image .Nažalost u takvim situacijama mi smo ti koji izvuku najdeblji kraj,ako nemaš love i veze nažalost zaboravi.U takvim slučajevima svi si oni štite guzice.I sama sam nešto slično prošla nema dugo,uopće ne želim ni misliti na to,kako su se sramotno ponijeli prema meni,to je za ne povjerovati.Nešto sam uspjela izvući iz toga ali nije to to..a toga nažalost ima svakim danom sve više i više..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 30
28.1.2010 18:05:59   
lavica81
strašnouser posted image user posted image user posted image
žao mi je draga da si to morala proćuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!