|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li je stvarno sterilno?
28.1.2010 15:08:24   
Lady3
uvijek opere ruke,stavi rukavice pred menom i stavi onaj papir di sjednem..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 26
28.1.2010 18:08:01   
lavica81
IZVORNA PORUKA: Lady3

uvijek opere ruke,stavi rukavice pred menom i stavi onaj papir di sjednem..user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 27
28.1.2010 18:18:18   
cuba
Ma da i moj ginić sve uredno mijenja prije svake pacijentice...bar bi tog papira i rukavica trebali imati...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 28
28.1.2010 19:16:48   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: evanda

Mislim da oni stavljaju prvo te gumene rukavice, a za pregled još onda one lagane, kao za točenje goriva( uh, al sam našla usporedbu), ne znam kako drugačije da objasnim....e, onda bi trebao staviti onaj losion za dezinfekciju, pa te pregledati (bar moja ginićka tako, mislim da si na plavom polju, ne?)
Ako nije tako, bježi glavom bez obzira 

Da,na plavom polju sam,ali se ne radi o mom ginekologu,već o drugoj ginekologici.Moj je stručan što se toga tiče.Ane mogu ja tvrditi da je ta dr ženu pregledala ne promijenivši rukavice,možda i je,ne znam,ja sam samo tako razmišljala dok sam sjedila i čekala,jeli moguće da bi bila toliko neodgovorna.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 29
28.1.2010 20:16:12   
lee
IZVORNA PORUKA: Bebys

IZVORNA PORUKA: mišica 666

moj je baš pažljiv po tom pitanju uvjek stavlja čiste rukavice i pere ruke uvjek ispred mene.
takodjer

i moj ali moj je privatnik...vidjela sam ja u trudnoči svašta...užas ...ima svakavih ginekologa nažalost...moj državni koji mi je vodio trudnoču sve je sterilizirao ispred mene.. čak je i stolicu preskao...pa sam znala i ja biti..srerilizirana...user posted image  

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 30
28.1.2010 20:19:04   
xxl
Bolje da neznate kaj sve rade,to je sam ono šta vi primjetiteuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 31
28.1.2010 22:32:12   
pula25
i moja je uredna po tom pitanju. Uvijek stavi nove rukavice,papir i nakon pregleda sve baci i od 1.1. je otišla u penziju i ne znam šta ću sad...

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 32
28.1.2010 22:44:04   
FIONA
IZVORNA PORUKA: xxl

Bolje da neznate kaj sve rade,to je sam ono šta vi primjetiteuser posted image

pa ne znam...ja svaku put kad uđem vidim kako sestra dezinficira i mjenja prostirku dok se ja skidam...stave obje rukavice i čim me pregleda skida...čak mjenja ako ide na UZV i stavi druge...i opet predamnom baci...ako uzima bris u drugoj prostoriji ne di su pregledi...samo za takve slučajeve i isto sve predamnom dok se ja skidam...

stvarno nemam primjedbi...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!