|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: posao ili dijete
6.2.2010 12:41:22   
mišica 666
to je danas premija naći ikakav posao a mislim da nam većini treba još novaca za normalan život ja bih prihvatila. nekako mi je luksuz odbiti posao ali to je samo moje mišljenje. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
6.2.2010 12:43:03   
Njofra
Joj vidjela sam u novinama ovaj prilog o malenom kojeg je tata vezao i otišao raditi. Ja u ovo ne mogu vjerovati. Ovaj prizor boli user posted image i teško mi je povjerovat u ovo.

Minnie dobit ćeš svakakve savjete ali moraš pitati sebe što hočeš i prespavati. Odgovor je u tebi.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
6.2.2010 12:44:15   
Bebys
tak i ja isto mislim ODGOVOR JE ISKLJUCIVO U TEBI...ti moras odluciti...sretno ma sta god odlucila...

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 28
6.2.2010 13:53:41   
gljiva
Slažem se s curama , dijete je teško ostavit s 6 mj, 10 mj, godinu,2 ili 3, ma uvijek. Ako ti ju ima ko čuvat ja nebi puno razmišljala. Danas je teška situacija za posao. Sretno šta kod odlučiš.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
6.2.2010 14:05:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ruža

IZVORNA PORUKA: minnie

ima 10 mj ali ja sve više razmišljam da odustanem. gledam ju i sve mi je teško pomisliti da ju moram za koji dan iostaviti

Nikada ti nće biti lako ostaviti ju i otići raditi, bez obzira koliko mjeseci imala.
Razmisli i odvagni koje su prednosti i nedostatci tog posla pa odluči.

slazem se, srecno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 30
   [Obrisani korisnik]
6.2.2010 14:19:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 31
7.2.2010 11:28:25   
MILLA
i ja sam prije neka 2mj. otvorila istu temu....mislila sam da mi se svijet srušio kada sam dobila ponudu za posao.... na kraju sam pristala i topregrmila ( iako od tog posla na kraju nije bilo ništa)... nekako sam u sebi to prebolila i sada tražim posao

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32
7.2.2010 17:06:52   
Ninaa
To moraš sama odlučiti, bit će ti je teško ostaviti bilo kad. Moja će uskoro 11 mjeseci i do nedavno smo stalno bile skupa. SAd sam počela učiti i jednostavno da bi nam poslije bilo bolje ide pol dana kod mojih ili kod šogorice, a i mora se privikavati jel ću poslije 15.03 morati ići raditi.. Neide svaki dan,ali mi je teško dok je nema. Prvi dan mi je bilo koma jel sam naučena da je stalno sa mnom.Njoj je to super i voli tamo biti jel joj se dokraja posvete ima nove igračke i od prvog dana nije nikad plakala svaki put kad je ostavimo maše nam papa. Djeca to lakše prihvate nego mi. Ak ti treba posao i novac prihvati ia ka je ima tko čuvati.SRetno!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!