mozda kuma?
|
trazila sam po googlu,i naisla na ovu temu koja me jako zanima,jer se i ja nalazim u takvoj situaciji. moja me "prijateljica" pitala da joj budem kuma..mi smo isle skupa u srednju skolu,bile smo dobre,ne pretjerano.par puta izasle..i nakon srednje skole smo se udaljile,nismo se uopce cule.ja sam krenula na faks,ona radila i tako.i nedavno sam ja cula da se zarucila,nakon par dana meni stize poruka "ej svadba je na ljeto,hoces mi biti kuma"..odgovorila sam joj sutradan.razmisljala sam,nisam imala neku volju da joj budem kuma,ali moji su mi rekli da s njom odem na pice i porazgovaramo,ako iskreno zeli da joj budem kuma,da pristanem.kad sam joj odg na poruku rekla sam joj da se ne pita to na taj nacin,i da cemo razgovarat kad dodje iz zg..jer tamo radi.nakon 20 dana ona je stigla,i nasle smo se.govorila mi je da stvarno iskreno zeli da joj budem kuma,ali ja vidim da me pita to samo zato sto nema nikog drugog,nijedne druge prijateljice..al ja luda,ipak pristala,jer mi je bilo zao,mislila sam mozda cemo se sad zblizit vise,i postat bolje..to je sve bilo u prvom mjesecu..i od tad smo jos samo jednom izasle na pice.sad kad je bio uskrs,vidjele smo se ispred crkve,ali samo mi je rekla bog..ni da uskrs cestita,ni ona ni njezin zarucnik.ja poludila..i ja taj dan napisem u 5 poruka da joj ne zelim biti kuma..jer vidim da me ne dozivljava.i nisam joj poslala,jer jos zelim malo razmislit.ja zivim u maloj primitivnoj sredini,ako odbijem to kumstvo,znam sta ce se o meni pricat.a taj njezin zarucnik,nikad ni da me pozdravi kad me sretne na cesti..vidim da me uopce on ne voli.kad ona izadje i ako se vidimo u gradu,ne smije mi od njega ni prici..tako bih htjela odustat od tog kumstva,neznam sto da radim??znam da to nije iskreno kumstvo i kad sad nismo bliske,jos cemo se vise udaljit kad prodje svadba..mozda se vidimo jednom ili nijednom..ja bih njoj to sve rekla,ali ona kakva je..zaplakat ce ako treba,i govorit da stvarno zeli da joj budem kuma,iako ne misli iskreno.a nije mi bas do troska,jer ja sam studentica..sta da radim??
|