|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina hvalionica
30.3.2010 12:24:32   
ninolina
bravo za curkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 226
30.3.2010 12:39:05   
Domy

IZVORNA PORUKA: keka25

moja beba bila danas na cjepljenju i dobila diplomu za hrabrost jel nije plakala!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za tvoju hrabru bebačku...

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 227
30.3.2010 18:54:00   
lueman
pohvaljujem svoju svekiuser posted image user posted image user posted image eto dobro ste pročitali...kupila user posted image žena neke sireve domaće proizvodnje i poslal jer zna da ja volim. sveki HVALAAAAA

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 228
30.3.2010 18:55:33   
curice
IZVORNA PORUKA: lueman

pohvaljujem svoju svekiuser posted image user posted image user posted image eto dobro ste pročitali...kupila user posted image žena neke sireve domaće proizvodnje i poslal jer zna da ja volim. sveki HVALAAAAA

ma bravo za sveki-lijepo je čuti da ih još takvih ima(i moja je odlična)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 229
   [Obrisani korisnik]
30.3.2010 18:59:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 230
30.3.2010 19:08:57   
CallamityJane
bogami cure od moje bolje nema, ali zaista user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 231
6.4.2010 14:15:53   
danery
mm oribao i uglancao akvarij,a user posted image user posted image od veselja skaču user posted image user posted image user posted image
s obzirom da ih je zadnji put skoro skuhao u vrućoj vodi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 232
9.4.2010 0:20:43   
leilany
..uuuf evo napokon i mene u ovoj hvalionici...
..pa ja bi pohvalila mm jer mi je kupio mooooooobiteeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image oooojeeeaaaahhhhuser posted image user posted image user posted image user posted image muuz ljubim te..ono ne....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 233
9.4.2010 9:44:55   
pepeljuga
bravo za tmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 234
9.4.2010 11:03:31   
ejmama
Moram pohvaliti svoje cure tako se lijepo igraju i slažu, Ena obožava plesati, voli gledati Doru, voli srušiti knjige s police na sebe, dirati peć, čupati žaluzine, uglavnom radi dišpete pa je i smiješna i isto briga oko nje.

H 07 E 09

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 235
10.4.2010 14:19:15   
danery
moram mm i pohvaliti....danas je cijeli stan usisao i prontom uglancao sav namještaj...
a ja sam lijepo ispekla kolač i skuhala mu kavu user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 236
10.4.2010 15:43:57   
novamama
otkad sam rodila, MM sve radi po kući....ali SVE...i sve blista..

da ga čujete samo kako hrče navečeruser posted image od umorauser posted image

bravo mm, divan siuser posted image

< Poruku je uredio novamama -- 10.4.2010 15:44:23 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 237
12.4.2010 16:05:56   
mišica 666
evo pohvalila bi mm jer smo danas imali neke radnike po kući i poslje je trebalo sve usisati a pošto osječam neki pritisak u stomku mm je sve sredio. najbolji je user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 238
12.4.2010 17:20:57   
lidac0605
Eto da i ja pohvalim svojeg siročeka od muža koji već 4 mjeseca od kad sam ja na mirovanju u potpunosti brine o kući,spremanju,kuhanju,kupanju klinaca i svemu ostalom i još mene bedinja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mog mužića user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 239
12.4.2010 17:25:10   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image za tm

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 240
15.4.2010 14:28:58   
Mishek
moram pohvaliti svoju bejbi - bili na uzv kukova - savršeni su. user posted image   Ljepota moja!

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 241
15.4.2010 15:22:03   
curice
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Eto da i ja pohvalim svojeg siročeka od muža koji već 4 mjeseca od kad sam ja na mirovanju u potpunosti brine o kući,spremanju,kuhanju,kupanju klinaca i svemu ostalom i još mene bedinja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mog mužića user posted image

veliko,najveće bravo za tmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 242
16.4.2010 13:50:37   
mala pcelica
ja ću da pohvalim Libero pelene user posted image
juče smo ih kupili prvi put,moram priznati da sam bila skeptična prema njima ne znam iz kog razloga ,ali vise necu biti jer maja je spavala 12 sati u komadu ,a one nisu ni jednu mrvicu mokraće propustile !!! user posted image user posted image user posted image
inače koje god sam do sad koristile svake su u ovakvoj situciji podbacile,a i inače....baš sam se iznenadila jer pelena je bila puna od početka pa do kraja ,a nigdje nije propustila.....prihvatljiva im je i cjena,a i nisu ni debele....
eto cure koje imete problema sa propišavanjem pelena kao i mi,možda je riješenje u Libero pelenama user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 243
16.4.2010 13:52:24   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 244
16.4.2010 13:59:10   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za liberouser posted image i ja sam ih koristila sa Tonijem i bila ful zadovoljna

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 245
17.4.2010 7:24:37   
danery
mm skuhao user posted image i donio mi doručak u krevet user posted image user posted image user posted image
dobar početak dana user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 246
17.4.2010 7:26:17   
troubled
ooo lovely, bravo za tm user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 247
   [Obrisani korisnik]
17.4.2010 8:55:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 248
17.4.2010 21:16:26   
curice
hvalim mm,koji je danas popodne došao sa posla kući i rekao mi da se obučem i idem na kavu,a on je preuzeo L i dežuranje u kući sa njom
hvala mmuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 249
17.4.2010 21:17:00   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image za Tm

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!