Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 17.4.2010 21:18:05
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: curice hvalim mm,koji je danas popodne došao sa posla kući i rekao mi da se obučem i idem na kavu,a on je preuzeo L i dežuranje u kući sa njom hvala mm bravo
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 17.4.2010 21:20:18
|
|
|
|
Ladina mama
|
Ja bih htjela pohvaliti vrijeme koje se napokon smilovalo i poslalo sunca i tolpine za bezbrižne dugeee šetnjice.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 8:55:13
|
|
|
|
leilany
|
ja bi pohvalila hm mamu jer je pricuvala K (istina spavala je al never mind) dok sam ja otisla malo u nocni zivot ...oooo kak je tooo krasnooo.... viva las vegas.... p.s.nebum se pohvalila da imam lagani glavoboljček
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 9:33:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
lei dobro si zatulumarila
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 10:01:27
|
|
|
|
MILLA
|
da pohvalim moju svekrvu.....nekako je zadnjih dana bolja prema meni.... a za rođendan mi je kupila srebrne naušnice sa svarovski kristalima....baš me iznenadila. evo,ovakve su...
|
|
[Obrisani korisnik] 18.4.2010 10:02:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 10:03:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
milla za sveki cvrci i tvoja se popravlja
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 10:07:31
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Milla za sveki,baš su lijepe
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 10:08:02
|
|
|
|
danery
|
milla naušnice su mi prekrasne! za sveki!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 10:12:17
|
|
|
|
MILLA
|
.... ah...prvi smo put neki dan zajedno,same išle sa malim vadit krv pa smo se raskokodakale...dobila sam priliku reči joj par ljepih riječi...kako se stalno žali na muža-reči joj da kad on o njoj priča nama da je jako ponosan na nju,da je voli...ostala je iznenađena...i ono najglavnije...kako je ona mog muža kad je bio mali ostavila da odraste kod babe i svaki razgovor se vrti oko toga kako je bilo ovako i onako....koju ona krivnju nosi zbog toga...rekla sam joj kako njoj mm ništa ne zamjera,i da se prestane kriviti zbog toga...jer je to stalno vrača u prošlost i ...stalno je proganja kako je sve u životu loše napravila pa smo o tome vodile "zdrav" razgovor....čak me saslušala...što je božje čudo-jer ona vodi monolog .....eto...i čini mi se da se "nešto" promjenilo... za rođ. me zvala i pjevala "sretan rođendan"... ...ajde,bilo je vrijeme...samo smo 8 godina zajedno
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 10:15:11
|
|
|
|
ZVRK
|
milla znači postoji nada da se i moja sveki promijeni. za tvoju i lijep poklon to kupila
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 11:38:00
|
|
|
|
curice
|
bravo za sveki
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 16:16:56
|
|
|
|
leilany
|
milla bravo za sveki...nausnice su mrak a ja sam od onog silnog glavoboljceka zaboravila napomenut da mi je mm jucer kupio usisavac na vodu.... fala muz puz
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 16:20:36
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: MILLA .... ah...prvi smo put neki dan zajedno,same išle sa malim vadit krv pa smo se raskokodakale...dobila sam priliku reči joj par ljepih riječi...kako se stalno žali na muža-reči joj da kad on o njoj priča nama da je jako ponosan na nju,da je voli...ostala je iznenađena...i ono najglavnije...kako je ona mog muža kad je bio mali ostavila da odraste kod babe i svaki razgovor se vrti oko toga kako je bilo ovako i onako....koju ona krivnju nosi zbog toga...rekla sam joj kako njoj mm ništa ne zamjera,i da se prestane kriviti zbog toga...jer je to stalno vrača u prošlost i ...stalno je proganja kako je sve u životu loše napravila pa smo o tome vodile "zdrav" razgovor....čak me saslušala...što je božje čudo-jer ona vodi monolog .....eto...i čini mi se da se "nešto" promjenilo... za rođ. me zvala i pjevala "sretan rođendan"... ...ajde,bilo je vrijeme...samo smo 8 godina zajedno ahaaa, znači treba im se malo uvlačit da postanu normalne naušnice divne fakat
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.4.2010 17:02:29
|
|
|
|
novamama
|
milla bravo za tebe i sveki, cvrle i tvojoj je nešto bolje ovih dana ?
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.4.2010 7:25:32
|
|
|
|
Puli
|
moram pohvaliti mm pustio me danas da idem na cjelodnevni seminar a on će čuvati cvijetu baš sam hepi
|
|
[Obrisani korisnik] 24.4.2010 7:43:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 17:38:45
|
|
|
|
anuska08
|
Vidim dugo nitko nije hvalio nikoga! Ja ću pohvaliti mm jer me umirio i objasnio mi što on misli o situaciji u kojoj sam se našla. Baš me dotuklo i bila sam baš koma. Sad mi je ipak mrvicu lakše. No svejedno je ti ovu državu i recesiju!!!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 22:36:40
|
|
|
|
curice
|
hvalim moje najstarije dijete jer mi je priuštilo prekasnu večer punu ponosa i sreće
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 22:39:53
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: curice hvalim moje najstarije dijete jer mi je priuštilo prekasnu večer punu ponosa i sreće
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 22:49:13
|
|
|
|
cuba
|
Hvalim mm-a, kupio mi danas dvi maice za ljeto i pogodio veličinuuuuuu napokon!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 22:52:09
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cuba Hvalim mm-a, kupio mi danas dvi maice za ljeto i pogodio veličinuuuuuu napokon!! za tm i za pogođenu veličinu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 22:53:32
|
|
|
|
ninolina
|
Vidim dugo nitko nije hvalio nikoga!user posted image Ja ću pohvaliti mm jer me umirio i objasnio mi što on misli o situaciji u kojoj sam se našla.user posted image Baš me dotuklo i bila sam baš koma. Sad mi je ipak mrvicu lakše. No svejedno jeuser posted image ti ovu državu i recesiju!!!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 23:01:16
|
|
|
|
MaTana
|
Eto, ja hvalim moju sveki što mi čuva bubu svaki dan, zahvalna sam joj do neba što dok sam na poslu nemoram misliti kako mi je dijete, jeli papalo, spavalo, piškilo....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 23:04:07
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: MaTana Eto, ja hvalim moju sveki što mi čuva bubu svaki dan, zahvalna sam joj do neba što dok sam na poslu nemoram misliti kako mi je dijete, jeli papalo, spavalo, piškilo....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!