pako -> RE: Ringerajina hvalionica (27.7.2010 10:39:17)
|
ja ću malo pohvaliti svoje sinčiće......Patrick od kako je došao s mora priča i priča, slaže sve više i više riječi u rečenici. sve ga zanima pa stalno pita "mama,a kaj radiš?" kad kaže neku krivu riječ ispravim ga i ako ne iz prvog onda iz drugog puta kaže ispravno, naravno ne još sve riječi jer je još mali.....ma baš sam ponosna na njega [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]........a Mateo je mogu reči pred sam početak puzanja, stavim ga na pod na dekicu i svugdje je drugdje samo ne na dekici, nekako se nogicama odgurava,digne guzu gore i pomakne senaprijed,ili se okreće s trbuha na leđa i obrnuto, sav je smješan, sve stavlja u usta,hvata sve i promatra i silan je kad krene plakat ali ono bez suza, kad je ljut nešto onda kao viče aaabububu.....čak mu se i Patrick smije kad tako ide.....baš u mi slatki skupa.....Patrick ga obožava, stalno viče daj da ga nosim ili mama stavi mi ga na tubuh, stavim mu Matea na trbuh onda se Patrick smije,a Mateo ga papa a za obraščiće...istina nekad ga malo i maltretira ali sve je to normalno,[sm=smiley36.gif]što reči baš sam ponosna mama dva mušketira...[sm=smiley1.gif] p.s. oprostite na podužem postu ali morala sam malo...[sm=smiley9.gif]
|
|
|
|