MiniMama -> RE: Ringerajina hvalionica (20.8.2010 23:16:33)
|
ja hvalim svog sina, svoje roditelje i sebe. prvo moje oko najdraze. ostao je s bakom i didom 5 dana dok sam ja otisla u zg preseliti nas kod sveki. bilo mi ga muka teglit da se guzva u onoj prasini od selidbe a tu moze svaki dan jos na more. vito je bio prava mala dobrica dok me nije bilo. slusao je baku i dida, nije uopce plakao za mamom. ovo je inace prvi put da se odvajamo. pet dana sam tulila ko debil i zvala svakih 20 minuta starce. ali on je bio super. cim sam dosla preko vrata, odmah mi je sve pokazao sta je novo od igracaka nazicao od bake i dide. onda hvalim roditelje jer su cuvali vitu svo ovo vrijeme iako im znam da koliko god on bio dobar, njima nije bilo lako jer svak ima svoje bolescine s kojima se bori. onda hvalim sebe. spakirala sam 96 kutija, i isto toliko kutija sam prenila iz stana u auto i od auta na drugi kat kuce. sogi je pomogla oko kuhinje. i tu je bilo 5 kutija. znaci skupa stoijedna kutija (101). najvise sam ponosna sta u svemu tome muza nisam ubila skarama. naime on Radi pa nije apsolutno prstom mako oko selidbe osim sto je vozio auto.
|
|
|
|