mariola -> RE: Ringerajina hvalionica (26.8.2010 22:17:04)
|
Hvalim svoje dijete. Najponosnija sam mama na svijetu (dok mi se sutra ne zaljepi za suknju[sm=smiley36.gif]). O čemu se radi? Svi znate da je T od rođenja bio prava dobrica,puno spavao,papao,malo plakao i grintao. Uspavljivao se sam. Ovo ljeto kako nam je kuća puna gostiju na svako njegovo kenjcanje u kinderbetu mi smo ga ljuljkali,uspavljivali ga uglavnom u šetnji jer nikako nije htio u kinderbet a mi nismo dopuštali da plače da ne smeta gostima. Planirala sam ga toga odviknut i naučit ponovo na samouspavljivanje kad se kuća isprazni.Ali, ne treba kad imam najbolju bebu na svijetu. POčeo je sve kužit i zadnjih nekoliko dana ja ga uzmem i kažem da idemo spavati,malo se igramo na bračnom i prebacim ga u kinderbet i on malo leži,malo se digne,malo legne ali se za 10-15minuta uspava. BEz ičije pomoći. Ajme kako sam happy. Već sam se psihički pripremala na slušanje plača. I još jedna hvala na mog dragog sina. OD juče sam uvela jedno spavanje. Do podne smo se malo igrali,malo šetali,jeli,kupali i u podne poslije ručka ga stavila u sobu i za 5 minuta se uspavao sam i spavao 3,5 sata.Tako je bilo i danas. Dobrica moja malena. Sorry na podužem postu ali ja sam toliko ponosna da sam se morala razvezat[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|