Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 9:54:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak a cvrle ti samo dodji i za tebe se nadje sta god a da nije od narodne nosnje i polivinila i plastike To se odnosi na moj i njanjinj image kožnog kauča? jeste jeste, citala sam malo pa se smijala u sred noci
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 9:57:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler uf ja bi u 42 polako cure polako, moram stajling da osmislim za svaku ja sam u trudnoci nosila 36-38 ali trudnicki iako sam se udebljala 25kg pa bih svaki put kada bih se u ogledalo pogledala bila na rubu placa, pa pogledam u brojku na odjeci pa se utjesim. Kao ipak nosim 36br, eto sta ti je zensko
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:29:12
|
|
|
|
ninishka
|
hvalim mm jer mi je poklonio laptop...veli da sam ga trebala dobiti vec i prije, ali nikak da se odluci koji...kaze da sam zasluzila :)) trebala sam ga dobiti kad sam rodila mu drugog sina, ali i 2mj kasnije je dobrodoslo !!!! http://www.links.hr/photo/big/013.400.216.jpg evo kako izgleda!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:30:36
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja u subotu dobivam isto
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:33:30
|
|
|
|
ninishka
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja u subotu dobivam isto
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:34:24
|
|
|
|
ikica84
|
bravo za muzeve,tako i treba!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:40:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvalim samu sebe! Pečem pitu od višanja, koju ću samo gledati. Pola za moje babe koje mi dolaze ujutro na babinjak, a pola za svekrvu! Da me nema - trebalo bi me izmisliti!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:50:28
|
|
|
|
marija0
|
i moj meni kupio laptop al samo sam ga zaljubljeno gledala..... još malo pa će u pogon kad se priselimo u svoj stan
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 20:16:36
|
|
|
|
maja
|
Hvalim se hvalim da sam danas provela dobrih 4 sata sa našom lady, kupila si košulju, hlače i grudnjak, ošišala se i ofarbala
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.8.2010 20:53:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:17:04
|
|
|
|
mariola
|
Hvalim svoje dijete. Najponosnija sam mama na svijetu (dok mi se sutra ne zaljepi za suknju ). O čemu se radi? Svi znate da je T od rođenja bio prava dobrica,puno spavao,papao,malo plakao i grintao. Uspavljivao se sam. Ovo ljeto kako nam je kuća puna gostiju na svako njegovo kenjcanje u kinderbetu mi smo ga ljuljkali,uspavljivali ga uglavnom u šetnji jer nikako nije htio u kinderbet a mi nismo dopuštali da plače da ne smeta gostima. Planirala sam ga toga odviknut i naučit ponovo na samouspavljivanje kad se kuća isprazni.Ali, ne treba kad imam najbolju bebu na svijetu. POčeo je sve kužit i zadnjih nekoliko dana ja ga uzmem i kažem da idemo spavati,malo se igramo na bračnom i prebacim ga u kinderbet i on malo leži,malo se digne,malo legne ali se za 10-15minuta uspava. BEz ičije pomoći. Ajme kako sam happy. Već sam se psihički pripremala na slušanje plača. I još jedna hvala na mog dragog sina. OD juče sam uvela jedno spavanje. Do podne smo se malo igrali,malo šetali,jeli,kupali i u podne poslije ručka ga stavila u sobu i za 5 minuta se uspavao sam i spavao 3,5 sata.Tako je bilo i danas. Dobrica moja malena. Sorry na podužem postu ali ja sam toliko ponosna da sam se morala razvezat
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:17:57
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.8.2010 22:19:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:21:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo T.!!!!! Ja ću te kopirati i pokušati uvesti isto jedno spavanje.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:22:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma gde se narucuju takve bebe??!!! hocu i ja jednu takvu Ma bravo za Tonija, on je mali genije
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:41:03
|
|
|
|
lilia
|
Mmmm pravi dobar dečko.
|
|
[Obrisani korisnik] 26.8.2010 22:42:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:43:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Nellyca Ma gde se narucuju takve bebe Kod mariolinog muža Malo si zakasnila,mislim Ahahahhahaha i ja mislim da sam zakasnila...pih
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 23:15:35
|
|
|
|
cuba
|
Ma za Tonija!!! Stvarno imaš odličnu bebu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 23:19:38
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Nellyca Ma gde se narucuju takve bebe Kod mariolinog muža Malo si zakasnila,mislim Ahahahhahaha i ja mislim da sam zakasnila...pih ahahahha,možda bude treća sreća
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 23:20:13
|
|
|
|
mariola
|
Hvala cure
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 23:23:24
|
|
|
|
Dora04
|
Ajme Mariola moja blago tebi, čestitam
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.8.2010 8:15:12
|
|
|
|
cuba
|
A ja za promjenu hvalim samu sebe jer već tjedan dana revno provodim akciju stezanja trbušnih mišića. Nisam ni jednom zaboravila ili posustala
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.8.2010 8:21:52
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cuba A ja za promjenu hvalim samu sebe jer već tjedan dana revno provodim akciju stezanja trbušnih mišića. Nisam ni jednom zaboravila ili posustala i ja sam brljala i prije par dana sam počela ozbiljno
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.8.2010 8:31:11
|
|
|
|
cuba
|
samo naprijed Ma da, još malo i kreće shoping za zimu, triba uvuć trbušinu u gaće
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!