Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.8.2010 23:19:19
|
|
|
|
cuba
|
za cilu Minimaminu femili! Vidila sam ti mamu u šetnji sa V neki dan na rivi i sve zvirkam di si ti...vjerojatno si tada nosila 76 kutiju nemoj me ubit V je presladak, jesi ga ono šišala?
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.8.2010 23:21:36
|
|
|
|
mariola
|
minimama. a tm-a si ipak trebala malo bocnuti
|
|
[Obrisani korisnik] 20.8.2010 23:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.8.2010 23:44:52
|
|
|
|
MiniMama
|
IZVORNA PORUKA: mariola minimama. a tm-a si ipak trebala malo bocnuti da sam ga samo malo bocnula, mislim da bi me uzitak ponio do crne kronike i zatvorske celije.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.8.2010 23:47:36
|
|
|
|
njanja
|
vito, baka i deda i MM (ne mislim na muža svog)
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.8.2010 7:59:37
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.8.2010 8:40:56
|
|
|
|
mariola
|
hvalim mm-a jer me pustio jutros da spavam kad se mali ranoranioc probudio
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.8.2010 12:33:26
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.8.2010 12:42:23
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: mariola hvalim mm-a jer me pustio jutros da spavam kad se mali ranoranioc probudio mislim da to nikad neću doživiti...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.8.2010 12:52:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma nemoj tako,hoćeš pa možda samo i par puta kao ja u ove 3 godine
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.8.2010 12:55:58
|
|
|
|
katy mama
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: mariola hvalim mm-a jer me pustio jutros da spavam kad se mali ranoranioc probudio mislim da to nikad neću doživiti... mariola za tm,a ja sam to u 11 mjeseci dozivila samo jednom ,i drugi put sa pokusajem-mali puzavac doso na vrata i poceo lupat
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.8.2010 18:37:12
|
|
|
|
ejmama
|
Hvalim Enu jer se napokon oslobodila i hoda bez ručice Prkjučer sam slagala robu u sobi i ona otvara vrata i sva sretna dolazi kod mene, kako je to slatko ne mogu vam opisati
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.8.2010 18:44:46
|
|
|
|
ninishka
|
moj lukica se sad bas popiškio i pokakao u wc školjku!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.8.2010 19:32:15
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak vražuljče je muž,a tko je šime? pa šime je papiga A vi ste genijalni cijeli dan me zvao...marinooooooo...marinoooooo...... mislim na šimeta ofc Ja tebe obožavam . bar netko luđi od nas
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.8.2010 19:33:59
|
|
|
|
leilany
|
..e a sad cu pohvalit samu sebe jer imam konjske zifce .. (sveukupno nas je na morenu 9 plus Šime i Nelly -znaci 11 luđaka
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.8.2010 19:45:15
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Hvalim Enu jer se napokon oslobodila i hoda bez ručice Prkjučer sam slagala robu u sobi i ona otvara vrata i sva sretna dolazi kod mene, kako je to slatko ne mogu vam opisati
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.8.2010 22:49:50
|
|
|
|
MiniMama
|
hvalim našu vrtirepku jer me obukla od glave do pete za svadbu koja me ceka. i to me jadnica utrpavala i zakopcavala u haljinu br 36 i nije odustala dok nije napravila seksi zenu od mene sad imam sise kojih se ne sramim i imam STRUK. i hvalim kiku koja je cijelo jutro bezuspjesno pokusavala animirati mog malog grintavca.. cak mu je i pusu dala i uopce se nije bunila sto joj je zapljenio guralicu. blazeno dijete!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 8:21:31
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 9:27:00
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
[Obrisani korisnik] 25.8.2010 9:40:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 9:48:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: MiniMama hvalim našu vrtirepku jer me obukla od glave do pete za svadbu koja me ceka. i to me jadnica utrpavala i zakopcavala u haljinu br 36 i nije odustala dok nije napravila seksi zenu od mene sad imam sise kojih se ne sramim i imam STRUK. Vau..callanhoe ti imaš neke tajne moći?? Dolazim i ja,bit ću presretna i sa vel 38 ma,šalim se . Bravo za našu vrtirepku i njenu frčkavu šarmericu tek sad ovo vidjeh ma bilo nam je jako zabavno, a M&M pretjeruje od onakvog materijala bi se dalo jos svasta napraviti a cvrle ti samo dodji i za tebe se nadje sta god a da nije od narodne nosnje i polivinila i plastike
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 9:51:20
|
|
|
|
njanja
|
i ja bi u 38 i ja biiiiii
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 9:52:21
|
|
|
|
pincirotvajler
|
uf ja bi u 42
|
|
[Obrisani korisnik] 25.8.2010 9:53:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 25.8.2010 9:53:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!