Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 14.8.2010 22:11:29
|
|
|
|
pincirotvajler
|
domy
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 14.8.2010 22:16:36
|
|
|
|
natalijax
|
blago vama kod mene ništ ni da se pohvalim
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.8.2010 22:17:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 14.8.2010 22:32:46
|
|
|
|
Domy
|
a dobre ste
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.8.2010 23:21:02
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak vražuljče je muž,a tko je šime? pa šime je papiga
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.8.2010 23:21:56
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: pincirotvajler znači vruća ljetna noć je noćas našoj leilany hmhm ja joj zavidim.... kaj niste osjetile da je bil potres??
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 23:26:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.8.2010 23:28:05
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja mislila da vi nešt drugo zovete šime..
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.8.2010 23:29:30
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak vražuljče je muž,a tko je šime? pa šime je papiga A vi ste genijalni cijeli dan me zvao...marinooooooo...marinoooooo...... mislim na šimeta ofc
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 23:38:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 23:39:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 17.8.2010 15:38:14
|
|
|
|
Domy
|
Pohvaljujem majstora koji mi je sad upravo bio i popravio mašinuuuuuuuuuuuu...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sretna sam kao mala netko če mislit da sam luda al žene moje skoro ja ostala gola
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.8.2010 15:38:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 17.8.2010 15:44:41
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 17.8.2010 22:49:47
|
|
|
|
cuba
|
Nemoj sad jadnu mašinu preforsirati, 2 mašine dnevno i gotovo za barba majstora!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 6:15:29
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Domy Pohvaljujem majstora koji mi je sad upravo bio i popravio mašinuuuuuuuuuuuu...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sretna sam kao mala netko če mislit da sam luda al žene moje skoro ja ostala gola
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 6:23:41
|
|
|
|
nemammaste
|
Bezbroj puta HVALA mojoj mami za beskonačnu ljubav koju mi pruža,najbolja si mama!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 8:30:31
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy žene moje skoro ja ostala gola draga pa to nije niti tako loše ako je majstor ''imao svoje prste''u tome nemoj puno prati jer češ morati kasnije i da popeglaš
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 8:42:58
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Domy žene moje skoro ja ostala gola draga pa to nije niti tako loše ako je majstor ''imao svoje prste''u tome nemoj puno prati jer češ morati kasnije i da popeglaš
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 9:27:38
|
|
|
|
dmtdmt
|
želim da se pohvalim jer sam jutros dobila dorucak u krevet od svog dragog. s obzirom da nije takav onda se moram pohvaliti na sav glas
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.8.2010 9:29:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 9:30:41
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: dmtdmt želim da se pohvalim jer sam jutros dobila dorucak u krevet od svog dragog. s obzirom da nije takav onda se moram pohvaliti na sav glas
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 9:36:03
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: dmtdmt želim da se pohvalim jer sam jutros dobila dorucak u krevet od svog dragog. s obzirom da nije takav onda se moram pohvaliti na sav glas to je pravi muž samo da mu ne pređe u naviku ma šalim se.. mi si međusobno donosimo ...
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 19.8.2010 9:19:36
|
|
|
|
dmtdmt
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: dmtdmt želim da se pohvalim jer sam jutros dobila dorucak u krevet od svog dragog. s obzirom da nije takav onda se moram pohvaliti na sav glas to je pravi muž samo da mu ne pređe u naviku ma šalim se.. mi si međusobno donosimo ... e drage moje jutros od dorucka nista domy nije mu preslo u naviku
< Poruku je uredio dmtdmt -- 19.8.2010 9:20:18 >
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.8.2010 23:16:33
|
|
|
|
MiniMama
|
ja hvalim svog sina, svoje roditelje i sebe. prvo moje oko najdraze. ostao je s bakom i didom 5 dana dok sam ja otisla u zg preseliti nas kod sveki. bilo mi ga muka teglit da se guzva u onoj prasini od selidbe a tu moze svaki dan jos na more. vito je bio prava mala dobrica dok me nije bilo. slusao je baku i dida, nije uopce plakao za mamom. ovo je inace prvi put da se odvajamo. pet dana sam tulila ko debil i zvala svakih 20 minuta starce. ali on je bio super. cim sam dosla preko vrata, odmah mi je sve pokazao sta je novo od igracaka nazicao od bake i dide. onda hvalim roditelje jer su cuvali vitu svo ovo vrijeme iako im znam da koliko god on bio dobar, njima nije bilo lako jer svak ima svoje bolescine s kojima se bori. onda hvalim sebe. spakirala sam 96 kutija, i isto toliko kutija sam prenila iz stana u auto i od auta na drugi kat kuce. sogi je pomogla oko kuhinje. i tu je bilo 5 kutija. znaci skupa stoijedna kutija (101). najvise sam ponosna sta u svemu tome muza nisam ubila skarama. naime on Radi pa nije apsolutno prstom mako oko selidbe osim sto je vozio auto.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!