Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 10:39:17
|
|
|
|
pako
|
ja ću malo pohvaliti svoje sinčiće......Patrick od kako je došao s mora priča i priča, slaže sve više i više riječi u rečenici. sve ga zanima pa stalno pita "mama,a kaj radiš?" kad kaže neku krivu riječ ispravim ga i ako ne iz prvog onda iz drugog puta kaže ispravno, naravno ne još sve riječi jer je još mali.....ma baš sam ponosna na njega ........a Mateo je mogu reči pred sam početak puzanja, stavim ga na pod na dekicu i svugdje je drugdje samo ne na dekici, nekako se nogicama odgurava,digne guzu gore i pomakne senaprijed,ili se okreće s trbuha na leđa i obrnuto, sav je smješan, sve stavlja u usta,hvata sve i promatra i silan je kad krene plakat ali ono bez suza, kad je ljut nešto onda kao viče aaabububu.....čak mu se i Patrick smije kad tako ide.....baš u mi slatki skupa.....Patrick ga obožava, stalno viče daj da ga nosim ili mama stavi mi ga na tubuh, stavim mu Matea na trbuh onda se Patrick smije,a Mateo ga papa a za obraščiće...istina nekad ga malo i maltretira ali sve je to normalno, što reči baš sam ponosna mama dva mušketira... p.s. oprostite na podužem postu ali morala sam malo...
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 10:45:23
|
|
|
|
twitty
|
zahvaljujem našoj lady ona zna zašto
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 10:52:58
|
|
|
|
Nikol77
|
Bravo za male muškiće!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 11:00:23
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 11:30:50
|
|
|
|
leilany
|
za Patricka,Matea i nasu Lady....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.8.2010 16:53:19
|
|
|
|
katy mama
|
nisam mogla izdrzat a da ne pohvalim svoju mamu(mada je sve receno na tuzionoci)zato sto je nabolja baka na svijetu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.8.2010 22:33:46
|
|
|
|
ELISABETH
|
za tvoju mamu,stvarno je super baka
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.8.2010 23:05:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany za Patricka,Matea i nasu Lady.... i za super baku
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.8.2010 22:05:12
|
|
|
|
cuba
|
Hvalim moju mamu koja je danas kupila hranilicu za R koju sam ja odabrala i moju sekicu koja je za skorašnji imendan svom nećaku kupila novi šeširić za na plažu i novi ručnik na Spužva bob skockani .
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.8.2010 22:13:26
|
|
|
|
MiniMama
|
bravo za mamu i sekicu!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.8.2010 22:22:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja pohvaljujem VIP jer su nakon puna dva miseca napokon popravili signal,bravo za njih,nikad nije kasno
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 5.8.2010 12:10:40
|
|
|
|
cuba
|
Hvalim svog najdražeg rođu Luku što je bio tako dobar i naručio za mog R osanit kuglice, išao po njih i osobno će mi ih donijeti u St (ide na utakmicu pa mu je usput )
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 12:30:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.8.2010 22:47:30
|
|
|
|
MiniMama
|
ja danas hvalim samu sebe jer sam draga i šarmantna javila mi se frendica iz zg da ju pokupim ispred hnk i nabrzinu sam samo tutnula vitu u mei tai i izletila iz kuce cijela ocerupana i mamurna jer nas je probudila iz popodnevnog spavanca.. i cekam ja nju, naravno kasni, a moram ju vodit doma i doleti do mene neki atletski bog... turist, nemam pojma odakle (190 cm, crn, malo kovrcav, ogromne zelene okice, oko 25- 26 godina, onako tamanček nabildan).. i da mi ogromni balon na helij na onu ogromnu ptičurdaru tviti... i rekao je da pretpostavlja da sam u braku obzirom na dijete, i da mu se totalno bed sad nešto meni upucavati i da mi zato daje balona na ptičurdaru.. ali da mora da sam prekrasna kad se ujutro probudim jer sam i sada predivna s otiskom jastucnice na obrazu.. a bas je bio lepi deckic.. ego mi ko poljud sada.. znam da ga sere, ali bas je bilo fora tako nesto cuti. a kako prekrasne okice ima.. jao kak bi mi lepu decu imali.. jaoo.. koje sam ja tipicno zensko i kako mi malo treba da se razveselim.. jao, da sam gluplja, onesvjestila bi se, ali sam hepi
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.8.2010 22:49:14
|
|
|
|
ninolina
|
jao kak bi mi lepu decu imali.. jaoo..
|
|
[Obrisani korisnik] 6.8.2010 22:50:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 9.8.2010 10:02:26
|
|
|
|
Točkica28
|
e ja bum hvalila sveki kupila nam je kuhinju, krevet, garnituru, boravak, plafonijere, ono za cipele,stolić... fakat se isprsilaaa moja sveki je zakon
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 9.8.2010 10:06:17
|
|
|
|
pincirotvajler
|
minimama svaka padne na tak nešt
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 9.8.2010 10:19:41
|
|
|
|
katy mama
|
za sveki i turista
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 9.8.2010 11:08:56
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: katy mama za sveki i turista
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 9.8.2010 11:49:52
|
|
|
|
ELISABETH
|
IZVORNA PORUKA: katy mama za sveki i turista
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 9.8.2010 13:05:45
|
|
|
|
cuba
|
Prvo hvalim mm-a koji je jučer čuvao R dok sam ja po prvi put otkako sam rodila bez djeteta išla popiti kavicu a onda hvalim svoje kokoške koje su me na toj istoj kavi iznenadile sa valjda tonom robice koju su pokupovale sa mog slatkiša Cure prave ste!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.8.2010 14:25:39
|
|
|
|
Domy
|
Pohvaljujem svoju curku S koja mi je sad pomogla oprat hrpu šarene robe na ruke...pošto nam je krepala mašina...bome sam i ja krepala nakon pranja
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.8.2010 14:27:11
|
|
|
|
pincirotvajler
|
isuse, pravu curu imaš domy
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 13.8.2010 7:46:37
|
|
|
|
pincirotvajler
|
danas hvalim našeg čupavca koji je prvi puta noćas odspavao cjelu noć bez buđenja znači pojeo u 21, zaspao na tatinim rukama, i probudio nas u 6 da papa, tata ga donio na sisu pa vratio u kindač i eno ga još spava što je još važnije skužili smo da se on nekad u noći i probudio(skinuo je čarapicu--to uvijek prvo radi kad se probudi ) ali je očito sam zaspao
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!