|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina hvalionica
10.7.2010 21:50:57   
MiniMama
ja hvalim svog dragog prijatelja koji me sinoc u 1 izvukao iz kuce i vodio na nocno kupanje jer sam mu se popodne cinila tuzna preko telefona pa me odlucio razveseliti!

kako sam mu rekla da je poludio, da nema sanse da idem i poklopila mu slusalicu, nazvao me za 10 min i rekao da mi je pred vratima i da ako ne izađem za 3 minute da ce sjest na zvono i probudit cilu kucu.  pa nisam bas imala izbora. ali sad mi je bas drago sta sam otisla.

dosao po mene autom, skupili jos kolegu iz srednje s curom  i njenom sekom, odvezli se na plazu, pijuckali cedevitu, cavrljali i kupali se. dosla kuci u 4 ujutro.  a ujutro se probudila puna energije i poletna..  za divno cudo user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 401
11.7.2010 18:47:08   
nemammaste
Moram pohvaliti mm jer sam ga danas totalno izmaltretirala a on je to stoički podnio i napravio sve što se user posted image  prohtjelo! Prvo je ujutro oprao sve prozore,onda premještao namještaj po stanu,u međuvremenu još svašta nešto čega bih se onako usput sjetila da mi treba,pomogao mi oko ručka i kad je jadan napokon uspio sjesti u miru,morao još po onoj vrućini ići kupiti sladoled jer bi inače slušao o njemu do sutra.Sad još ne može na komp jer sam ja morala malo na RR...Jedini slobodan dan mu je a ja tako.Obožavam mm! user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 402
11.7.2010 20:58:32   
BUMBI
ja hvalim svog dragog prijatelja koji me sinoc u 1 izvukao iz kuce i vodio na nocno kupanje jer sam mu se popodne cinila tuzna preko telefona pa me odlucio razveseliti!

kako sam mu rekla da je poludio, da nema sanse da idem i poklopila mu slusalicu, nazvao me za 10 min i rekao da mi je pred vratima i da ako ne izađem za 3 minute da ce sjest na zvono i probudit cilu kucu. pa nisam bas imala izbora. ali sad mi je bas drago sta sam otisla.

dosao po mene autom, skupili jos kolegu iz srednje s curom i njenom sekom, odvezli se na plazu, pijuckali cedevitu, cavrljali i kupali se. dosla kuci u 4 ujutro. a ujutro se probudila puna energije i poletna.. za divno cudo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 403
11.7.2010 21:07:24   
gljiva
Ja ću nakon dugo vremena pohvalit sama sebe jer sam položila sve ispite s druge godine, sad sam do 10 mj. mirna.

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 404
11.7.2010 21:09:07   
BUMBI
Gljiva čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 405
11.7.2010 21:13:23   
MiniMama
IZVORNA PORUKA: gljiva

Ja ću nakon dugo vremena pohvalit sama sebe jer sam položila sve ispite s druge godine, sad sam do 10 mj. mirna.

svaka cast!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ocistiti godinu na ljetnom roku zbilja zazluzuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 406
11.7.2010 21:22:26   
lee
bravo gljiva!!!!user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 407
11.7.2010 21:24:46   
cuba

Stvarno svaka ti čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 408
11.7.2010 22:29:49   
gljiva
Hvala cure, izgleda da mi sad lakše ide uz mm i djecu, nego kad sam bila curauser posted image .

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 409
   [Obrisani korisnik]
11.7.2010 22:31:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 410
11.7.2010 23:36:34   
anonno17
bravo a koji  fax  sorry  malo kasnim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sve se može kad se hoće

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 411
12.7.2010 0:00:19   
curice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 412
12.7.2010 6:17:18   
nemammaste

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bravo, čestitke! I još si postala teta! user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 413
12.7.2010 11:13:17   
gljiva
Sad sam na ekonomiji- poduzetništvo, a već sam završila za odgajateljauser posted image

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 414
12.7.2010 12:23:00   
cuba

Sad sam na ekonomiji- poduzetništvo, a već sam završila za odgajateljauser posted image

Mislim, nemam riječi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 415
12.7.2010 12:39:56   
ejmama
Ja moram pohvaliti svoj savršeno provedeni vikend. Išli smo na kampiranje na Krk, bilo je odlično, dijeca super, Hana je prvi put spavala u šatoru, mama je dobila boju i da nisam se sramila svoji kila pogotovo kad sam vidjela da i mršavice imaju brdo celulita i viseće kože. Ljudi moji čak sam i haljinu obukla i dobila malo boje,a jedva sam se odvažila na sve te pothvate .

H 07 E 09

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 416
12.7.2010 13:47:30   
njanja
ja moram pohvaliti mog jana koji je inače sve samo ne strpljiv i poslušan...od kada jed mm otišao u ameriku, jan je super, tako strpljiv, poslušan, kao da zna da ja ne mogu sve pa onda strpljivo čeka svoj red.... Uz to se moram malo potužiti jer je jučer naveče bio jako zamišljen, shvatio je da tate nema pa je baš bio jadan.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 417
14.7.2010 10:48:28   
curice
IZVORNA PORUKA: ejmama

Ja moram pohvaliti svoj savršeno provedeni vikend. Išli smo na kampiranje na Krk, bilo je odlično, dijeca super, Hana je prvi put spavala u šatoru, mama je dobila boju i da nisam se sramila svoji kila pogotovo kad sam vidjela da i mršavice imaju brdo celulita i viseće kože. Ljudi moji čak sam i haljinu obukla i dobila malo boje,a jedva sam se odvažila na sve te pothvate .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja hvalim mm koji mi je jučer bez ikakvog povoda kupio knjigu
iznenadio me-ugodno,a kad je pročitam javim vam je li i izbor dobaruser posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 418
18.7.2010 9:38:18   
mariola
Hvalim svog dragog jer je jutros u 7 kad se T probudio uzeo ga i išao s njim u boravak a mene pustio da se naspavam. Do 9.15 sam.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 419
18.7.2010 9:53:54   
pincirotvajler
i ja danas hvalim mm, rođendan mu jeuser posted image i pitala ga kako želi provesti dan(ne darujemo se za rođendane nego ispunjavamo želje), i rekao je da nas želi izvesti u mc da ne moram kuhat(neznam još jel zato kaj nevoli moju kuhinju pa se za rođendan oslobodi mukeuser posted image ), i da se neželi odvajati od nas (inače nedjeljom on i dario idu kod njegovih)..user posted image
a ja od sreće "dopustila" mu da bude danas na playstationu i kompu duplo više nego inače-3huser posted image
e da, i hvalim vrijeme koje nam je spustilo temp u stanu s 31.5 na 28.7user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 420
18.7.2010 11:29:42   
MiniMama
ja hvalim svog najdrazeg i jedinog muza koji je opet majstorski uspio odgoditi dolazak u st. tako da ce za koji dan biti mjesec dana sta se nismo vidjeli.. bravo za mm koji me uvik uspije razocarati.

previse sam u tuzionici, pa reko da ipak pohvalim mm-a koji je zbilja dosljedan.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 421
20.7.2010 16:45:53   
nemammaste
Pohvalila bih jednu tetu u riječkoj parfumeriji Centromerkur,pretpostavljam da je voditeljica.Tražila sam tamo Weledino ulje prošli tjedan i nisu ga imali.Naručila mi ga je i zvala me danas da mogu doći po njega.Odavno nisam doživjela takvu poslovnost,kod nas bi svi bi htjeli zaraditi bez da prstom mrdnu.user posted image  za Centromerkur!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 422
22.7.2010 23:02:44   
Thea
Moram pohvaliti svog mm-a..Ovaj tjedan je za neprepoznati( mora da je nešto zaj ****.)user posted image U utorak kad sam došla s posla vodio nas je u Zg u kino,danas mi je kupio kutnu policu koju sam žicala već valjda godinu dana,sad ću toliko čekati da ju namontirauser posted image ,kupio klincima za sobu za tv digitalni prijemnik i onu viseću policu za tv,vodio nas danas malo u šoping u mercatone,king cross,turbo limać... ne smijem puno hvaliti da se ne pokvari...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 423
22.7.2010 23:08:28   
leilany
ja cu pohvalit danasnji dan....isli smo na veceru mm,ja i jedni prijatelji koji su dosli iz Rijeke u vz. toplice na 2tjedna....
bili smo na prekrasnom mjestu(vila donata)....za djecu ko stvoreno....ma mrak....
bas sam se izgustala....i najelauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 424
23.7.2010 9:57:58   
njanja
ja ću pohvaliti mog Janka koji je ovaj tjedan super prihvatio zamjenski vrtić (dežurni preko ljeta)....mislila sma ga u pon odvesti i ako bude frke da ga ipak čuvaju moji, ali on je zadovoljan, čim ga dovedem, on otrči i igra se i baš sma sretna da ga je lijepo prihvatio....još sljedeći tjedan, a onda 1 puni mjesec bez vretića, 1 tj s bakom i dedom, 1 tj s mamom, 1 tj s mamom i tatom i 1 tj samo s tatom....Još će mu i faliti vrtić user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!