|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina hvalionica
1.7.2010 6:27:52   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Cccc, šta urediše od pohvale za moju djecu. Kako da im sad to pokažem???user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 376
1.7.2010 9:21:26   
Ninaa
Ja ću pohvaliti svog muža koji mi je jučer dao svoje kartice jel sam ja u minusu da kupim kaj mi treba jel smo kumovi na krštenju pa sam ja švorc jel sam svoje novčeke potrošila. Inače mi imamo svaki svoje, za dućan i dijete uglavnom kupim ja on plati račune. Ak mi pofali uvijek mi da jel imam malu plaću. Ali ovo mi je jučer baš bilo simpa kad je došao sa karticama i rekao da nemoj više na svoju da kupi na njegove. I kad sam došla doma i rekla da sam ipak možda malo pretjerala nasmijao se i rekao da je to i pretpostavljao i da nema veze.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 377
1.7.2010 10:27:24   
maja
Pohvalit ću svoga muža koji je završio sve vanjske poslove prije nego što sam rodila, što smo promjenili zadnja dva prozora u kući i što mi je napokon dao novčiće za zavjese i sve im se ne mogu nadiviti user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 378
2.7.2010 14:13:13   
ejmama
Ja ću pohvaliti Enu, danas smo je Hana i ja učili Ringe,ringe raja i odjedanput je sama skužila na ono čuč i čučnula na pola, baš je bila smiješna samo joj guzica ispalauser posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 379
2.7.2010 14:14:32   
ninolina
IZVORNA PORUKA: ejmama

Ja ću pohvaliti Enu, danas smo je Hana i ja učili Ringe,ringe raja i odjedanput je sama skužila na ono čuč i čučnula na pola, baš je bila smiješna samo joj guzica ispalauser posted image user posted image

user posted image user posted image kak je to slatko user posted image user posted image user posted image user posted image Ena

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 380
2.7.2010 14:19:36   
curice
IZVORNA PORUKA: ejmama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 381
   [Obrisani korisnik]
2.7.2010 15:40:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 382
2.7.2010 15:43:28   
pincirotvajler
ja hvalim mm koji je prije posla čuvao daria i skuhao ručak dok sam ja odspavala sat i pol..user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 383
2.7.2010 15:44:43   
njanja
ja ću pohvalit SVE VAS (jel smijem???) koje ste me utješile na onoj temi....hvala vam svima, puno bolje sada vidim user posted image  i naravno user posted image  Ena za čuć

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 384
2.7.2010 15:47:03   
ninolina
IZVORNA PORUKA: njanja

ja ću pohvalit SVE VAS (jel smijem???) koje ste me utješile na onoj temi....hvala vam svima, puno bolje sada vidim user posted image  i naravno user posted image  Ena za čuć

user posted image user posted image user posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 385
2.7.2010 22:23:11   
tikica_69
Ja bi pohvalila mog Dominika koji je maloprije rekao mm da ga ujutro u 7 probudi i da ide sa njim betonirati kod kumova dvoriste pred garazom, jer hoce biti koristan user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 386
2.7.2010 22:24:59   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image za dominikauser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 387
2.7.2010 22:25:43   
curice
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ja bi pohvalila mog Dominika koji je maloprije rekao mm da ga ujutro u 7 probudi i da ide sa njim betonirati kod kumova dvoriste pred garazom, jer hoce biti koristan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

Neposredna veza do poruke: 388
2.7.2010 23:55:16   
anonno17
bravo za sve vas, a ja ću pohvaliti svoga starijeg sina kako je danas u bazenu ronio i plivao sa plivicama kao da se cijelu godinu kupa i pliva, a ovo mu je danas prvi putaa u ovoj godini od prošlog ljeta naravno. i naravno moram pohvaliti svoju bebicu od šest mjeseci da je jaaaakoooo dobra bebica postao, igra se lijepo u kolicima ili kinderbetu sa jednom igračkicom i ništa ne cvili da ga nosim tako da sam na miru ovih dana sve obavila.
Bravo  za moje sinove tako ste me usrećili i volim vas, a i tu je moj vrijedni muž koji sam radi našu fasadu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 389
3.7.2010 0:37:15   
osobno
Prvo sam mislila u tužionicu uvalit svog prvorođenog danas, al mi nekako nije pasa uz sve one "zločince" tamo...
Pa eto...Bravo za mog prvorođenog tazmanijskog koji je uspješno posrkao maminu dozu živaca za danas.
a bome i velik dio zaliha.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 390
   [Obrisani korisnik]
3.7.2010 6:18:55   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 391
3.7.2010 7:19:16   
cuba
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Svaka čast user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 392
3.7.2010 7:28:33   
Puli
user posted image user posted image user posted image za vrijednog dominikauser posted image user posted image user posted image

ja moram pohvaliti krkyuser posted image
jučer me iznenadila i svratila mi na kavicuuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 393
3.7.2010 10:20:37   
curice
ja hvalim moju mamu-ta je žena neumornauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 394
   [Obrisani korisnik]
4.7.2010 16:15:16   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 395
4.7.2010 16:16:58   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nikako da stignem pohvaliti moje dijeteuser posted image
Jučer gledamo školski program(obožava ga) i rade pokuse iz fizike s tekućim dušikom.
Klasika sa ružom,cijevi,bananom,balonom napunjenim zrakom..
Profesor uzme tenisku lopticu i baci ju par puta da odskoči o stol i pita što će se dogoditi s ovom lopticom kada ju stavimo u tank s tekućim dušikom?
Kaže moja pametnica:neće više skakati!!!
Mm i ja ostali paf
user posted image  Ljubice mamina!
 a ja sam rekla HEBOTE...mala ti je AVION user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 396
4.7.2010 19:26:41   
Thea
Moram pohvaliti mm-a!! Jučer sam sa ekipom sa posla imala roštiljadu i otišla oko 17 h i nije me bilo do 1 ujutro(bila bi duže da nisam danas radilauser posted image ),a moj divni mužić je čuvao klince,napravio večeru ,okupao malog,spremio ih na spavanje i čak sve suđe natrpao u suđericu.. user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 397
4.7.2010 19:56:46   
ninolina
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nikako da stignem pohvaliti moje dijeteuser posted image
Jučer gledamo školski program(obožava ga) i rade pokuse iz fizike s tekućim dušikom.
Klasika sa ružom,cijevi,bananom,balonom napunjenim zrakom..
Profesor uzme tenisku lopticu i baci ju par puta da odskoči o stol i pita što će se dogoditi s ovom lopticom kada ju stavimo u tank s tekućim dušikom?
Kaže moja pametnica:neće više skakati!!!
Mm i ja ostali paf
user posted image  Ljubice mamina!
 a ja sam rekla HEBOTE...mala ti je AVION user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 398
10.7.2010 19:58:06   
mali_macic
moram pohvalit mm jer mi je prekjucer i danas kad je doaso s posla donio sladoled i to King (kokos i danas double) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 399
10.7.2010 20:03:02   
Anoniman
Ja hvalim Zvonki - danas smo bili kod nje i bilo nam je prekrasno!
Cure su uživale, mi smo se pospominale, čak je i mm(skeptik) oduševljen cijelom obitelji! Jejejejejejjeje!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvonki rules! user posted image

(Odgovor članu mali_macic)
  Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!