Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.6.2010 15:28:43
|
|
|
|
Krky
|
Usudila sam se na svojih xy kg i plave nožice nabacit suknjicu i malo veselije boje meni za hrabrost i odvažnost i na "baš-me-briga-što-bi-moja-mama-rekla-da-me-vidi"
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.6.2010 15:29:27
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Krky Usudila sam se na svojih xy kg i plave nožice nabacit suknjicu i malo veselije boje meni za hrabrost i odvažnost i na "baš-me-briga-što-bi-moja-mama-rekla-da-me-vidi"
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.6.2010 15:31:38
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Krky Usudila sam se na svojih xy kg i plave nožice nabacit suknjicu i malo veselije boje meni za hrabrost i odvažnost i na "baš-me-briga-što-bi-moja-mama-rekla-da-me-vidi" ma zašto plave nožice zaboga...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.6.2010 16:22:15
|
|
|
|
leilany
|
..a ja cu samu sebe pohvalit jer nisam pojela nis slatkog vec 2 dana...danas polako ide i treci ka svom kraju....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.6.2010 16:42:35
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: cuba jelda da su baza ovi smajlići? Možeš skoro sve s njima reć. Još malo pa nećemo ni pisat više
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.6.2010 18:46:18
|
|
|
|
boba125
|
danas moram pohvalit mm-a kupio mi je super Mustang sandale za kojima sam slinila vec neko vrijeme
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.6.2010 10:11:16
|
|
|
|
MiniMama
|
ja hvalim svog sina koji se jutros probudio u 15 do 6. stavila sam ga u krevet pokraj sebe i do 9 je samo legio pokraj mene i igrao se s mojom kosom. nije me ni jednom pocupao. cak mi dao i nekoliko balavih pusa u oko. najljepse jutro ikad! ljubav mamina najveca.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.6.2010 10:14:08
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama ja hvalim svog sina koji se jutros probudio u 15 do 6. stavila sam ga u krevet pokraj sebe i do 9 je samo legio pokraj mene i igrao se s mojom kosom. nije me ni jednom pocupao. cak mi dao i nekoliko balavih pusa u oko. najljepse jutro ikad! ljubav mamina najveca.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.6.2010 20:42:17
|
|
|
|
leilany
|
a ja bum se pohvalila jer mi je kartica bila aktivna ovih 2 dana... kupila sam si majcu,vesticu....gluposti za Šimeta i Nelly.... a K sam danas kupila kolica i bebu koja prica...i onu kantu za pelene.... i oblekicu....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.6.2010 20:43:44
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany a ja bum se pohvalila jer mi je kartica bila aktivna ovih 2 dana... kupila sam si majcu,vesticu....gluposti za Šimeta i Nelly.... a K sam danas kupila kolica i bebu koja prica...i onu kantu za pelene.... i oblekicu.... i i i kaj još
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.6.2010 20:45:11
|
|
|
|
leilany
|
ee daaaaa..i mami sam kupila majcu.... ak se kaj sjetim javim....losa memorija....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.6.2010 20:46:01
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany ee daaaaa..i mami sam kupila majcu.... ak se kaj sjetim javim....losa memorija.... sigurna sam da ima još
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.6.2010 20:53:03
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: leilany ee daaaaa..i mami sam kupila majcu.... ak se kaj sjetim javim....losa memorija.... sigurna sam da ima još thjooj...al kaj mi jos sve treba....uzas i strahota....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.6.2010 20:53:41
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: leilany ee daaaaa..i mami sam kupila majcu.... ak se kaj sjetim javim....losa memorija.... sigurna sam da ima još thjooj...al kaj mi jos sve treba....uzas i strahota.... pričaj mi...ja za sebe možda dođem na red druge godine
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.6.2010 21:00:32
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina pričaj mi...ja za sebe možda dođem na red druge godine a pricaj i ti meni ja stalno njoj nekaj....za sebe uvijek odmahnem rukom... al sad si moram kupit jos par sitnica...pa nebum ko siroce dosla na moreno
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.6.2010 9:37:21
|
|
|
|
mali_macic
|
htila sam se jos sinoc pohvalit ali nisam se mogla spojit na net. pojela sam samo 3 trokutica toblerona i to u 20h. sad ce netko mislit nes ti ali ja sam bila u stanju pojest cijelu i to veliku. a zasto tri pa svaka imala je svoj razlog i to: 1. za svu uzu i daljnu rodbinu koja mi je dizala zivac cijeli dan 2. sto je jedan daljna rodica prozvala moje dijete debelom -koza jedna bezobrazna a Ella uopce nije debela 3. za mene i moj gust - to je bio najslađi komad
|
|
[Obrisani korisnik] 21.6.2010 9:51:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 9:58:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.6.2010 10:05:30
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: elinamama 2. sto je jedan daljna rodica prozvala moje dijete debelom -koza jedna bezobrazna a Ella uopce nije debela Zašto te to naživciralo?? Bebe od 8 mjeseci su uglavnom sve lijepe i debele... meni je to preslatko... bude ti krivo kad krene puzati/hodat pa se istopi sav baby fat :-)) ma bit je na nacinu kako je rekla zena meni i malu vidi drugi put u zivotu i prvi put kad je nju vidila prije par mjeseci je rekla kako je debela i jucer opet i to dva puta i onakim bezobraznim tonom. ja se isto znam nasalit Ellinom Baby špekom ali sve ovisi na nacinu i tonu kako to tko kaze a ona je bila bas bezobrazna.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.6.2010 10:15:46
|
|
|
|
tiny
|
vrati istom mjerom.tako je moja "prijateljica"stalno kad bi vidila miu,di si debela,vidi ti skembe,bla,bla...a mia vec velika cura,pa nece da jede,kao debela sam,svi mi kazu to(uopce nije debela,doduse nije kost i koza,al nije debela).jednom isto tako,dode ta koza i opet,a di si debela...a ja hladno,bas si se ti nasla narugat,a ti ko dite bila slon,a ni sad nisi bas anoreksicna.od tad vise nije ni spomenula.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 10:16:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.6.2010 14:54:38
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: elinamama svaka čast na samo tri kocke čokolade....meni se teško zaustaviti iako me i zub boli radi toga sam i ja jako ponosna jer inace mi ne moze nista zaustavit niti bolovi ili sl. i bas zbog toga sam se isla pohvalit. ja se ispricavam sto radi mog detaljnog objasnjene zasto tri kockice sam isla malo off topic.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 30.6.2010 13:18:46
|
|
|
|
nemammaste
|
Pohvalit ću sve vas na RR! Odmah sam komentirala kako se na RR ful osjete pozitivne vibre i kako ste iste sekunde tu kad je nekome potrebno...Ja sam tek odnedavno s vama i čim sam se požalila na svoj problem sva u bedu, odmah sam dobila i riječi utjehe.Baš vam hvala
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 30.6.2010 13:20:30
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Pohvalit ću sve vas na RR! Odmah sam komentirala kako se na RR ful osjete pozitivne vibre i kako ste iste sekunde tu kad je nekome potrebno...Ja sam tek odnedavno s vama i čim sam se požalila na svoj problem sva u bedu, odmah sam dobila i riječi utjehe.Baš vam hvala
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 30.6.2010 13:21:24
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Pohvalit ću sve vas na RR! Odmah sam komentirala kako se na RR ful osjete pozitivne vibre i kako ste iste sekunde tu kad je nekome potrebno...Ja sam tek odnedavno s vama i čim sam se požalila na svoj problem sva u bedu, odmah sam dobila i riječi utjehe.Baš vam hvala
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!