Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.6.2010 21:56:29
|
|
|
|
cuba
|
WOW! Svaka čast za šogi, to bi rijetko ko napravia....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.6.2010 21:57:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mani zbilja lijepo..izgleda da ti nije samo šogorica nego i prava frendica.svaka čast za šogi!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.6.2010 21:58:17
|
|
|
|
anuska08
|
Minimama, stvarno za veeeliku pohvaluu!! Rijetke su takve!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 15:18:39
|
|
|
|
mišica 666
|
pohvalila bi muža jer mi je jutros nakon što sam oprala kupatilo pomogao obrisati pod i sam je iznio "100" vrećica iz trgovine jer vidi da jedva nosim i sebe pa da se ne opterećujem bezveze ekstra.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 15:49:01
|
|
|
|
danery
|
za tm, mišica! ja svog hvalim jer cijeli dan jadan ronda po garaži i čisti svaštarnicu...po ovom suncu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 16:00:50
|
|
|
|
cuba
|
Cure imate prave mužiće i za njih
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 16:02:02
|
|
|
|
leilany
|
e onda i ja hvalim svog muza jer ga nikad nema doma.... hip hip huuuraaa
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 16:02:06
|
|
|
|
ninolina
|
o moram i ja svoga pohvaliti od kako sam trudna sve radi...ne pita i ne prigovara...čuva djecu, čisti, posprema...ma zlatan je
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 16:03:34
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ..ma zlatan je... pa nije on Zlatan...on je Ivo... sala...bravo za tm
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 16:05:30
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina ..ma zlatan je... pa nije on Zlatan...on je Ivo... sala...bravo za tm ma kako god dobar je kaj tvoj opet laprda okolo....ma ja bi u top s njim
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 16:06:42
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kaj tvoj opet laprda okolo....ma ja bi u top s njim a kaj da ti velim..biznis draga biznis... opet onaj bager u pitanju...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 16:08:38
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina kaj tvoj opet laprda okolo....ma ja bi u top s njim a kaj da ti velim..biznis draga biznis... opet onaj bager u pitanju... hebate ima da ti se oduži u kamatama
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 16:11:54
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina kaj tvoj opet laprda okolo....ma ja bi u top s njim a kaj da ti velim..biznis draga biznis... opet onaj bager u pitanju... hebate ima da ti se oduži u kamatama da u kamatama....lista zelja je podugacka
|
|
[Obrisani korisnik] 12.6.2010 18:26:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 18:43:29
|
|
|
|
mišica 666
|
joj cvrći da te nema trebalo bi te izmisliti .
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 19:48:08
|
|
|
|
tiny
|
ja svog hvalim sto uvijek misli na mene,kad je rođendan ili godisnjica,uvijek me iznenadi...,ugodno.mada me uvijek kasnije izludi,ali dobro,sta sad.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 22:55:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala mojoj seki sto je tu, sto mi pomaze oko male (ona ju je uspavala veceras ), sto joj nije tesko da ujutru ustane sa nama (a navikla je da spava do podne ), sto svaki dan bez prigovora skuva rucak (ona je bolja kuvarica )...uzivam od kad je dosla i, seko, volim te najvise na svetu
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 22:57:42
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak zabranile ste mi da tužim mm u tužionici,pa evo.. hvala mm što je danas došao s posla,pa u miru ručao,pa se 2h namakao u kadi,ostavio mi svinjac u kadi i natopljen ručnik na podu poplavljene kupaonice.. da se kit ubojica kupa manje bbi nereda napravio.. Onda je dremnio,a sada otišao kupiti neke električne gluposti koje mu trebaju. otkazao je put da bi meni bolesnoj olakšao E,HVALA TI dragi moj prvovjenčani što mi tako pomažeš ma koja si ti carica!!!!!!LOL
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 22:59:08
|
|
|
|
zaba
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 23:02:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Hvala mom muzu sto nam je danas po najvecem suncu pekao rostilj
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 23:04:41
|
|
|
|
mirna
|
ajde brzo tikice u krevet... oduži mu se za nas sve....
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.6.2010 23:07:33
|
|
|
|
tikica_69
|
radi
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.6.2010 15:16:27
|
|
|
|
osobno
|
Evo ja ću pohvalit sama sebe...sinoć sam na sveki kad je tila odvest L u 22 30, taman kad sam tila stavit leć, i unatoč njenom pogledu ostala i sve ispalo , mali zaboravija za 15 sek, a ja ostala pri svome. odlučnosti koje mi inače drastično nedostaje!!!
< Poruku je uredio osobno -- 15.6.2010 15:17:16 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.6.2010 15:22:39
|
|
|
|
cuba
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.6.2010 15:24:39
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cuba jelda da su baza ovi smajlići? Možeš skoro sve s njima reć.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!