Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 23:04:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
za svih bravo
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.5.2010 23:05:48
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: MaTana Eto, ja hvalim moju sveki što mi čuva bubu svaki dan, zahvalna sam joj do neba što dok sam na poslu nemoram misliti kako mi je dijete, jeli papalo, spavalo, piškilo.... ovo je stvarno lijepo za pročitati
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.5.2010 9:53:55
|
|
|
|
ejmama
|
Ja ću pohvaliti svoju Hanu, kad je Ena zaspala ja sam legla u boravak , a ona me pokrila svojom dekicom, dala mi je svog krokodila da spavam s njim i otišla je gledati Doru i svako malo me došla vidjeti. Zlato moje malo , baš me iznenadila
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.5.2010 10:43:10
|
|
|
|
mami 36
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja ću pohvaliti svoju Hanu, kad je Ena zaspala ja sam legla u boravak , a ona me pokrila svojom dekicom, dala mi je svog krokodila da spavam s njim i otišla je gledati Doru i svako malo me došla vidjeti. Zlato moje malo , baš me iznenadila prekrasno,bravo za curu
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.5.2010 22:42:06
|
|
|
|
BUMBI
|
Skoro sam zaboravila pohvaliti mog dinu,danas je spavao od 12 i 15 do 3 sata To se još nije nikada dogodilo
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 28.5.2010 18:40:40
|
|
|
|
danery
|
hvalim mm koji me danas ajme trpi...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 28.5.2010 18:44:28
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja ću pohvaliti svoju Hanu, kad je Ena zaspala ja sam legla u boravak , a ona me pokrila svojom dekicom, dala mi je svog krokodila da spavam s njim i otišla je gledati Doru i svako malo me došla vidjeti. Zlato moje malo , baš me iznenadila za Hanu, pa ti imaš pravu curu u kući!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 28.5.2010 18:45:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja ću pohvaliti svoju Hanu, kad je Ena zaspala ja sam legla u boravak , a ona me pokrila svojom dekicom, dala mi je svog krokodila da spavam s njim i otišla je gledati Doru i svako malo me došla vidjeti. Zlato moje malo , baš me iznenadila bravo, Hana! Meni su to cure jednom napravile kad sam zaspala na kauču, pokrile me i dale mi pusu
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 28.5.2010 19:19:58
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: mami 36 IZVORNA PORUKA: ejmama Ja ću pohvaliti svoju Hanu, kad je Ena zaspala ja sam legla u boravak , a ona me pokrila svojom dekicom, dala mi je svog krokodila da spavam s njim i otišla je gledati Doru i svako malo me došla vidjeti. Zlato moje malo , baš me iznenadila prekrasno,bravo za curu Slatkica!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 28.5.2010 20:35:10
|
|
|
|
ejmama
|
Baš me iznenadila, imala sam temperaturu, a ona se brinula za mene.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 29.5.2010 15:28:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas hvalim svog muža: ujutro se digao u 6h i išao posaditi povrće u vrtu, zalio sve, onda je s tetom sredio 10 pilića (prvi put u životu je čupao perje, s maskom na nosu , trebale ste to vidit!) i onda sam ja došla van s curama i rekla, gle kak je lijepo vrijeme, kad bi mi mogli taj roštilj (htjeli smo roštiljati za godišnjicu braka ali je padala kiša, a onda sam ja završila u bolnici) i on je rekao, pa možemo odmah, jer su imali već vatru za furiti piceke. otišao u dućan po meso, ja napravila ražnjiće, teta pripremila jednog pilića i eto roštilja dok trepneš okom. cure su uživale, jer smo papali vani u vrtu. eto, ispunio mi je želju i baš me iznenadio i sad sam baš happy thanks, darlin'' - cmuok!
< Poruku je uredio Mariachi -- 29.5.2010 15:30:47 >
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 29.5.2010 22:17:03
|
|
|
|
mali_macic
|
htila bi pohvalit svoju dragu prijateljicu Ivana R. koje se danas vratila s ture (vodicka je) i u Zadru je kupila za Ellu 2 majice, 1 bluzu, 1 tuniku i 1 tajice i sve to za 225,-kn (to sam narucila tako da cu joj i vratit lovu) a ona je kupila Elli jednu preslatku haljinu. kad je prosli tjedan vidila taj ducan di inace nisu skupi stvari a jos sada sa snizenjem me odmah zvala i rekla ako mi treba stogod da joj javim i ona ce kupit. puno njoj hvala na tome jer ode bi to sigurno duplo skuplje platila.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 30.5.2010 8:31:57
|
|
|
|
cuba
|
Hvalim mm-a koji me je prelipo iznenadio jutros sa veeeeeelikim buketom bijelo/ljubičastih tulipana za 1.godišnjicu braka iako je na brodu ...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 30.5.2010 9:50:48
|
|
|
|
MiniMama
|
za tvog muza!!! ali moram i ja svog pohvaliti.. jadnicak je na terenu danima, dođe kuci, odspava par sati, uzme čisti veš i natrag u kamion... i jutros se čujemo i čujem mu po glasu da je slomljen i promukao. ljubav moja je cijelu noc spavala u kamionu ispred apartmana umjesto u apartmanu gdje rade jer je nasao nekog malog macica, a gazda ne da zivine u apartmanu. bilo ga je strah ostaviti mace samo da mu se nesto ne dogodi pa je spavao s njim u kamionu i sad ga vozi sa Krka za Rijeku, nasao mu je udomitelja. najbolje od svega je sta je mm lagano alergican na macke i stalno kise u blizini macaka.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 30.5.2010 10:07:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja ću pohvaliti svog miša,spavao je do pola 10 (naravno i ja)
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 30.5.2010 19:47:33
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala minni na poslanim crtićima za zvrkića koje gleda sa svim guštima te hvala mom dragom mužiću koji mi je nakon ''brdo''vremena mazio stomak dok smo skupa ležali na kauču i gledali f1
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 30.5.2010 20:08:53
|
|
|
|
uspavana
|
moram pohvaliti mm - danas sam stvarno nikakve volje... a on me stalno mazi, pazi... zlatan je!! puse za njega!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 31.5.2010 19:15:15
|
|
|
|
Gogule
|
ja moram pohvaliti našu pepeljugu jer mi je dostavila iz Zadra dudice za frendicu i da TO SU TE. Još jednom hvala i baš mi je bilo lijepo piti kavu s tobom pepe i s Rokićem.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 31.5.2010 19:23:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Pohvalila bih svog muza jer mi je zamijesio i ispekao pizzu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 31.5.2010 19:53:36
|
|
|
|
MiniMama
|
danas hvalim svoju sestricnu jer je dala zadnji ispit i jos ima samo diplomski! i to na matematici!! povrh svega oko tog prokletog ispita, stigla je razmisljati o vitinom rođendanu, i slušati moje jadikovke o mm-u, njegovoj familiji i mojoj bolnoj mengi.. bravo za moju najbolju sestricnicu na svijetu!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 31.5.2010 20:36:38
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama ali moram i ja svog pohvaliti.. jadnicak je na terenu danima, dođe kuci, odspava par sati, uzme čisti veš i natrag u kamion... i jutros se čujemo i čujem mu po glasu da je slomljen i promukao. ljubav moja je cijelu noc spavala u kamionu ispred apartmana umjesto u apartmanu gdje rade jer je nasao nekog malog macica, a gazda ne da zivine u apartmanu. bilo ga je strah ostaviti mace samo da mu se nesto ne dogodi pa je spavao s njim u kamionu i sad ga vozi sa Krka za Rijeku, nasao mu je udomitelja. najbolje od svega je sta je mm lagano alergican na macke i stalno kise u blizini macaka. svaka cast za tm
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.6.2010 0:12:05
|
|
|
|
MiniMama
|
kupanje u trudnoci me podsjetilo. moram pohvaliti svoju sogi koja je najbolja na baloti zemaljskoj. ona je moj trudnicki anđeo cuvar i uvijek je tu kad god treba pricuvati vitu. dok sam bila trudna bar mi je jednom tjedno pekla palacinke. kako smo skupa tada isle na predavanja, svaki put kada bi nešto skupa slušale, ona bi obavezno spekla neki kolac i napravila sendvic za mene. nosila mi je skripte i biljeznice da se ja ne umaram i uredno bi kasnila na predavanje da bude sigurna da se ja nisam utopila u wc-u i da mi slucajno ne treba pomoc oko mog stalnog povracanja. printala je salabahtere i za mene. jedina je bila iskrena prema meni cijelu trudnocu i otvoreno bi mi rekla ako bi mi ostalo dlaka na nogama koje ja ne bi vidjela potegnuti britvicom jer mi je trbuh smetao. i ako bi izasla iz kuce "neprikladno obucena" potjerala bi me doma da se presvlacim uz recenicu "trudna si, nisi mrtva". kad sam izasla iz rodilista, svaki dan je dolazila s nekom svojom magicnom delicijom koju je skuhala samo za mene i nikad me nije maltretirala dugim posjetima da se odmaram. od svake place koja je ionako bila mizerna (radila preko sc-a, par sati tjedno) bi kupila obavezno neku sitnicu za mene i za vitu. x puta bi mi napunila kadu i servirala neki ili pokloncic ili kavicu.. i sada kad sam rodila kad god je frka mi pricuva vitu. cak me vikendom tjera da idem malo van, na neki koncert da se druzim, a ona ostane cuvati vitu iako smo ista generacija. nedjeljom uvijek kuha moja omiljena jela iako ih pola familije ne voli bas. strpljivo me uci kuhati u svojim rajnglicama iako zna da meni pola toga zagori. kada sam rodila, dosla je s drugog kraja grada do mene jer sam joj preko telefona zvucala kao da mi treba drustvo. i bas mi je trebalo drustvo. kad god je vito bolestan, a mm na terenu, ona bi bi mi dosla pomoci, pa makar oko kucanskih poslova. nikad mi ne pametuje oko toga kako ja neke stvari radim (za razliku od svih ostalih) i uvijek kad je s vitom se povodi za mojim pravilima. prvih par mjeseci je viti rezala noktice jer je mene bilo strah.. i ima toga jos.. najboljoj sogorici na svijetu. kojoj nikad necu moci dovoljno zahvaliti za sve sto je napravila za mene.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.6.2010 1:03:06
|
|
|
|
mani
|
zbilja lijepo..izgleda da ti nije samo šogorica nego i prava frendica.svaka čast za šogi!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.6.2010 21:46:03
|
|
|
|
anuska08
|
Da malo pohvalim našeg taju koji je bio napokon doma s nama prethodna 4 dana i bio jaaaako dobar!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.6.2010 21:50:24
|
|
|
|
leilany
|
za sogicu od minimame, za muza od anuske.... wiiiihiiiii..... ma bravo za nas sve..jeeeee.....čipijehooooo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!