|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina hvalionica
6.5.2010 23:04:28   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za svih bravo

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 276
6.5.2010 23:05:48   
curice
IZVORNA PORUKA: MaTana

Eto, ja hvalim moju sveki što mi čuva bubu svaki dan, zahvalna sam joj do neba što dok sam na poslu nemoram misliti kako mi je dijete, jeli papalo, spavalo, piškilo.... 

ovo je stvarno lijepo za pročitatiuser posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 277
21.5.2010 9:53:55   
ejmama
Ja ću pohvaliti svoju Hanu, kad je Ena zaspala ja sam legla u boravak , a ona me pokrila svojom dekicom, dala mi je svog krokodila da spavam s njim i otišla je gledati Doru i svako malo me došla vidjeti. Zlato moje malo , baš me iznenadilauser posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 278
21.5.2010 10:43:10   
mami 36
IZVORNA PORUKA: ejmama

Ja ću pohvaliti svoju Hanu, kad je Ena zaspala ja sam legla u boravak , a ona me pokrila svojom dekicom, dala mi je svog krokodila da spavam s njim i otišla je gledati Doru i svako malo me došla vidjeti. Zlato moje malo , baš me iznenadilauser posted image user posted image user posted image

prekrasno,bravo za curu user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 279
22.5.2010 22:42:06   
BUMBI
Skoro sam zaboravila pohvaliti mog dinu,danas je spavao od 12 i 15 do 3 satauser posted image user posted image user posted image
To se još nije nikada dogodilo

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 280
28.5.2010 18:40:40   
danery
hvalim mm koji me danas ajme trpi...user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 281
28.5.2010 18:44:28   
cuba

Ja ću pohvaliti svoju Hanu, kad je Ena zaspala ja sam legla u boravak , a ona me pokrila svojom dekicom, dala mi je svog krokodila da spavam s njim i otišla je gledati Doru i svako malo me došla vidjeti. Zlato moje malo , baš me iznenadilauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Hanu, pa ti imaš pravu curu u kući!!!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 282
28.5.2010 18:45:35   
Anoniman

bravo, Hana! user posted image user posted image user posted image
Meni su to cure jednom napravile kad sam zaspala na kauču, pokrile me i dale mi pusu user posted image

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 283
28.5.2010 19:19:58   
anuska08
IZVORNA PORUKA: mami 36

Ja ću pohvaliti svoju Hanu, kad je Ena zaspala ja sam legla u boravak , a ona me pokrila svojom dekicom, dala mi je svog krokodila da spavam s njim i otišla je gledati Doru i svako malo me došla vidjeti. Zlato moje malo , baš me iznenadilauser posted image user posted image user posted image

prekrasno,bravo za curu user posted image user posted image user posted image user posted image

Slatkica!!!user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 284
28.5.2010 20:35:10   
ejmama
Baš me iznenadila, imala sam temperaturu, a ona se brinula za mene.

H 07 E 09

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 285
29.5.2010 15:28:52   
Anoniman
Danas hvalim svog muža:

ujutro se digao u 6h i išao posaditi povrće u vrtu, zalio sve, onda je s tetom sredio 10 pilića (prvi put u životu je čupao perje, s maskom na nosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , trebale ste to vidit!) i onda sam ja došla van s curama i rekla, gle kak je lijepo vrijeme, kad bi mi mogli taj roštilj (htjeli smo roštiljati za godišnjicu braka ali je padala kiša, a onda sam ja završila u bolnici) i on je rekao, pa možemo odmah, jer su imali već vatru za furiti piceke. otišao u dućan po meso, ja napravila ražnjiće, teta pripremila jednog pilića i eto roštilja dok trepneš okom. cure su uživale, jer smo papali vani u vrtu.
eto, ispunio mi je želju i baš me iznenadio i sad sam baš happy user posted image user posted image user posted image
thanks, darlin'' - cmuok!

< Poruku je uredio Mariachi -- 29.5.2010 15:30:47 >

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 286
29.5.2010 22:17:03   
mali_macic
htila bi pohvalit svoju dragu prijateljicu Ivana R. koje se danas vratila s ture (vodicka je) i u Zadru je kupila za Ellu 2 majice, 1 bluzu, 1 tuniku i 1 tajice i sve to za 225,-kn (to sam narucila tako da cu joj i vratit lovu) a ona je kupila Elli jednu preslatku haljinu.
kad je prosli tjedan vidila taj ducan di inace nisu skupi stvari a jos sada sa snizenjem me odmah zvala i rekla ako mi treba stogod da joj javim i ona ce kupit. puno njoj hvala na tome jer ode bi to sigurno duplo skuplje platila.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 287
30.5.2010 8:31:57   
cuba
Hvalim mm-a koji me je prelipo iznenadio jutros sa veeeeeelikim buketom bijelo/ljubičastih tulipana za 1.godišnjicu brakauser posted image user posted image user posted image  iako je na broduuser posted image user posted image ...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 288
30.5.2010 9:50:48   
MiniMama
user posted image user posted image user posted image user posted image za tvog muza!!!

ali moram i ja svog pohvaliti.. jadnicak je na terenu danima, dođe kuci, odspava par sati, uzme čisti veš i natrag u kamion... i jutros se čujemo i čujem mu po glasu da je slomljen i promukao.
ljubav moja je cijelu noc spavala u kamionu ispred apartmana umjesto u apartmanu gdje rade jer je nasao nekog malog macica, a gazda ne da zivine u apartmanu. bilo ga je strah ostaviti mace samo da mu se nesto ne dogodi pa je spavao s njim u kamionu i sad ga vozi sa Krka za Rijeku, nasao mu je udomitelja. najbolje od svega je sta je mm lagano alergican na macke i stalno kise u blizini macaka.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 289
30.5.2010 10:07:52   
BUMBI
Ja ću pohvaliti svog miša,spavao je do pola 10user posted image user posted image user posted image (naravno i ja)

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 290
30.5.2010 19:47:33   
ZVRK
hvala minni na poslanim crtićima za zvrkića koje gleda sa svim guštimauser posted image

te hvala mom dragom mužiću koji mi je nakon ''brdo''vremena mazio stomak dok smo skupa ležali na kauču i gledali f1user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 291
30.5.2010 20:08:53   
uspavana
moram pohvaliti mm - danas sam stvarno nikakve volje... a on me stalno mazi, pazi...
zlatan je!!

puse za njega!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 292
31.5.2010 19:15:15   
Gogule
ja moram pohvaliti našu pepeljugu jer mi je dostavila iz Zadra dudice za frendicu i da TO SU TE. Još jednom hvala i baš mi je bilo lijepo piti kavu s tobom pepe i s Rokićem.user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 293
31.5.2010 19:23:48   
tikica_69
Pohvalila bih svog muza jer mi je zamijesio i ispekao pizzu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 294
31.5.2010 19:53:36   
MiniMama
danas hvalim svoju sestricnu jer je dala zadnji ispit i jos ima samo diplomski! i to na matematici!!user posted image user posted image
povrh svega oko tog prokletog ispita, stigla je razmisljati o vitinom rođendanu, i slušati moje jadikovke o mm-u, njegovoj familiji i mojoj bolnoj mengi..
bravo za moju najbolju sestricnicu na svijetu!
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 295
31.5.2010 20:36:38   
leilany
IZVORNA PORUKA: MiniMama

ali moram i ja svog pohvaliti.. jadnicak je na terenu danima, dođe kuci, odspava par sati, uzme čisti veš i natrag u kamion... i jutros se čujemo i čujem mu po glasu da je slomljen i promukao.
ljubav moja je cijelu noc spavala u kamionu ispred apartmana umjesto u apartmanu gdje rade jer je nasao nekog malog macica, a gazda ne da zivine u apartmanu. bilo ga je strah ostaviti mace samo da mu se nesto ne dogodi pa je spavao s njim u kamionu i sad ga vozi sa Krka za Rijeku, nasao mu je udomitelja. najbolje od svega je sta je mm lagano alergican na macke i stalno kise u blizini macaka.

svaka cast za tmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 296
1.6.2010 0:12:05   
MiniMama
kupanje u trudnoci me podsjetilo. moram pohvaliti svoju sogi koja je najbolja na baloti zemaljskoj. ona je moj trudnicki anđeo cuvar i uvijek je tu kad god treba pricuvati vitu.
dok sam bila trudna bar mi je jednom tjedno pekla palacinke. kako smo skupa tada isle na predavanja, svaki put kada bi nešto skupa slušale, ona bi obavezno spekla neki kolac i napravila sendvic za mene. nosila mi je skripte i biljeznice da se ja ne umaram i uredno bi kasnila na predavanje da bude sigurna da se ja nisam utopila u wc-u i da mi slucajno ne treba pomoc oko mog stalnog povracanja. printala je salabahtere i za mene.
jedina je bila iskrena prema meni cijelu trudnocu i otvoreno bi mi rekla ako bi mi ostalo dlaka na nogama koje ja ne bi vidjela potegnuti britvicom jer mi je trbuh smetao. i ako bi izasla iz kuce "neprikladno obucena" potjerala bi me doma da se presvlacim uz recenicu "trudna si, nisi mrtva".
kad sam izasla iz rodilista, svaki dan je dolazila s nekom svojom magicnom delicijom koju je skuhala samo za mene i nikad me nije maltretirala dugim posjetima da se odmaram.
od svake place koja je ionako bila mizerna (radila preko sc-a, par sati tjedno) bi kupila obavezno neku sitnicu za mene i za vitu.
x puta bi mi napunila kadu i servirala neki ili pokloncic ili kavicu..
i sada kad sam rodila kad god je frka mi pricuva vitu. cak me vikendom tjera da idem malo van, na neki koncert da se druzim, a ona ostane cuvati vitu iako smo ista generacija.
nedjeljom uvijek kuha moja omiljena jela iako ih pola familije ne voli bas.
strpljivo me uci kuhati u svojim rajnglicama iako zna da meni pola toga zagori.
kada sam rodila, dosla je s drugog kraja grada do mene jer sam joj preko telefona zvucala kao da mi treba drustvo. i bas mi je trebalo drustvo.
kad god je vito bolestan, a mm na terenu, ona bi bi mi dosla pomoci, pa makar oko kucanskih poslova.
nikad mi ne pametuje oko toga kako ja neke stvari radim (za razliku od svih ostalih) i uvijek kad je s vitom se povodi za mojim pravilima.
prvih par mjeseci je viti rezala noktice jer je mene bilo strah..
i ima toga jos..
user posted image  najboljoj sogorici na svijetu. kojoj nikad necu moci dovoljno zahvaliti za sve sto je napravila za mene.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 297
1.6.2010 1:03:06   
mani
zbilja lijepo..izgleda da ti nije samo šogorica nego i prava frendica.svaka čast za šogi!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 298
6.6.2010 21:46:03   
anuska08
Da malo pohvalim našeg taju koji je bio napokon doma s nama  prethodna 4 dana i bio jaaaako dobar!!!user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 299
6.6.2010 21:50:24   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image za sogicu od minimame,user posted image user posted image user posted image user posted image za muza od anuske....
wiiiihiiiii.....

user posted image user posted image user posted image user posted image ma bravo za nas sve..jeeeee.....čipijehooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!