|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina hvalionica
23.7.2010 10:02:30   
mani
user posted image user posted image user posted image bravo za Janka!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 426
23.7.2010 10:13:12   
Anoniman
super! bravo, Jan! user posted image

(Odgovor članu mani)
  Neposredna veza do poruke: 427
23.7.2010 12:17:29   
BUMBI
user posted image user posted image za jana

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 428
23.7.2010 22:47:22   
ELISABETH
ja moram pohvaliti mm koji mi je danas dao slobodno popodne,on je s curkom iša na kupanje a ja uživala u kavi s prijateljicom...ovo mi je stvarno trebalo,osjećam se ko nova
user posted image za mm!!!!

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 429
23.7.2010 23:11:48   
Anoniman
Bravo za jana i elisabethinog muza user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 430
23.7.2010 23:12:04   
cuba
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Bravo za jana i elisabethinog muza user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 431
24.7.2010 22:04:42   
MiniMama
bravo za velikog i malog djecaka!

ja hvalim svoju mrvicu. zadnjih dana je super! jako je mazan i njezan i stalno mi daje pusice bez razloga..
i jos smo danas bili na ciovu na kupanju, a tamo nema plicaka i gospodin je plivao u dubokom s rukavicama.. nije ni rijec rekao, samo se smijao i prskao me user posted image jos su bili veliki valovi popodne koji su ga stalno prskali po licu, ali on se nista nije bunio, drzalo me za rukicu,  smijao se i skiljio user posted image kad bi izasli iz mora, skupila bi mu kamencice da ih baca i on je mirno sjedio na muletu pokraj mene i bacao kamencice u more. milina.

svi su nas hvalili na plazi.

cak smo skocili skupa u more, ja sam mu zacepila nos i kad smo izronili smijao se ko blesav. baku i didu skoro lupilo srce koliko smo se glupirali user posted image

vrhunac dana je bio pred povratak..
vidim da je nesto zamisljen i da se nervozno setucka po terasi, ne zna sta bi sam sa sobom... kad odjednom, gospodin skine pelenu (imamo one pelene gace) i pokaki se nasred terase.
jadnicak otkad smo na moru naucio kakiti u tutu. kad smo doma, on krene povlacit svoju tutu kad osjeti da mu se kaki, a tu nije bilo tute pa se jadnicak pokakao na pod user posted image

sokirana sam kako mu glavica radi. vidim da se muci i da ne zna kako pitati. nisam ni znala da mu je preslo u naviku da kaki samo u tutu jer i dalje cesto piski u pelenu iz ocitog razloga sta ne zna pitati...

pametnica moja mala. da mi je samo znati na koga je tako dobar i pametan jer ni na mene ni muza nemoze biti user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 432
   [Obrisani korisnik]
24.7.2010 22:08:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 433
24.7.2010 22:09:25   
minnie
bravo za v. mora da ste stvarno uživali danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 434
24.7.2010 22:10:17   
cuba
I bez ovog što sam upravo pročitala ti zavidim na takvom djetetuuser posted image user posted image user posted image
Osim što je presladak i predobar je, milina za odgajati... ajmo se mijenjati na par dana, čisto da se odmorim od mog harambašeuser posted image user posted image
Ugl user posted image user posted image user posted image  za V!!!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 435
24.7.2010 22:19:45   
MiniMama
cuba da te utješim. danas srela jednu curu koju nisam vidjela godinama.. ima djecaka, rođen 25.11.2009, znaci blizu tvog rokica...
mali je cijeli dan plakao. ali znas sta znaci cijeli bozji dan. place dok jede, place u kolicima, place na rukama.. stalno! ne da urla, nego cendra i nista mu ne pase. i pitam jadnu lidiju sta se događa. ona kaže ništa. on je takav otkad se rodio. user posted image
bili i kod dr, ništa, savrseno zdravo dijete! dok place zvuci kao george constanza iz seinfelda. uzas kakav ne mozes zamisliti.
hoces ujutro na plazu da se istracamo? da ponesem kavicu i za tebe?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 436
24.7.2010 22:23:25   
cuba
Ah, čini mi se da je i moj jednostavno sam od sebe takavuser posted image
Vidiš mogla sam na more, ajde idem spremiti sve stvari za ujutro pa se vidimo... mislim da ću oko 8h - 8.15h bit dole...ti?

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 437
24.7.2010 22:28:06   
pincirotvajler
minimama user posted image user posted image  na super danu
user posted image user posted image user posted image    za V

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 24.7.2010 22:29:09 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 438
24.7.2010 22:32:49   
minnie
samo se vas dvije hvalite sa morem  a mi ostali nek vam zavidimo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 439
24.7.2010 22:36:01   
MiniMama
mere cuba. ja dođem ranije. ako sam u moru kad ti dođeš, srolaj rozu joga spužvu s poda i parkiraj kolica, to ti ja cuvam mjesto.

ja sad odoh prebaciti  zvrka u svoj krevet ako bude htio :) kad je bal nek je maskenbal :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 440
24.7.2010 22:41:19   
cuba
oki dokiuser posted image  see you!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 441
24.7.2010 23:11:42   
tiny
i ja cu pohvaliti svoju malenu,jer mi je jutros pomogla pospremiti njenu sobu,onda ju je sama usisala,pa mi je usisala hodnik,pa dnevni.user posted image   i pohvalit cu sebe jer sam pokosila jako puno trave danas oko kuce,koja btw i nije moja,ali moram radi svoje kuce.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 442
25.7.2010 9:10:24   
MiniMama
bravo tiny za tebe i tvoj vec veliki curetak!  jao, ja jedva odrzavam stan, da zivim u kuci mislim da bi okolis bio kao kod adams family u filmu..
ja cu se jos nacekati dok moj krene s radnim akcijama :)

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 443
26.7.2010 21:15:16   
mali_macic
danas bi htila pohvalti jednu prodavacicu iz DM-a, inace je jako ljubazna i susretljiva a danas me jako lipo iznennadila. Uzela sam od Venus jedan brijac jer samo britvice nije bilo a uz njega se dobiva i trimer za bikini zonu i kad sam dosla na kasu ona je iz neke ladice izvadila onih knjizica s bonovima i izvukla mi je bon s popustom od 50% znaci umjesto 80kn sam platila 40kn.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 444
27.7.2010 0:00:06   
curice
IZVORNA PORUKA: mali_macic

danas bi htila pohvalti jednu prodavacicu iz DM-a, inace je jako ljubazna i susretljiva a danas me jako lipo iznennadila. Uzela sam od Venus jedan brijac jer samo britvice nije bilo a uz njega se dobiva i trimer za bikini zonu i kad sam dosla na kasu ona je iz neke ladice izvadila onih knjizica s bonovima i izvukla mi je bon s popustom od 50% znaci umjesto 80kn sam platila 40kn.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 445
27.7.2010 8:12:06   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: curice

IZVORNA PORUKA: mali_macic

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 446
27.7.2010 8:13:25   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: tiny

i ja cu pohvaliti svoju malenu,jer mi je jutros pomogla pospremiti njenu sobu,onda ju je sama usisala,pa mi je usisala hodnik,pa dnevni.user posted image   i pohvalit cu sebe jer sam pokosila jako puno trave danas oko kuce,koja btw i nije moja,ali moram radi svoje kuce.

Ako ti ju treba pričuvati koji put.....user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 447
27.7.2010 8:18:48   
Puli
ja moram pohvaliti sebeuser posted image

jučer sam si kupila tri ljetne haljine od lana

nakon duugo vremena se počastihuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 448
27.7.2010 8:21:19   
nemammaste
Bravo Puli! user posted image  

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 449
27.7.2010 8:26:03   
Elena
Puli sreco to je zaitsa ljepo, ali u buduce cesce casti sebe jer vredis i vise nego jedna sitnica, ipak znas da nasa sreca cine sitnice, zato moramo ih cesce priustiti. PUSAAAAAAAAA

volim vas sve

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!