Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 10.7.2010 21:50:57
|
|
|
|
MiniMama
|
ja hvalim svog dragog prijatelja koji me sinoc u 1 izvukao iz kuce i vodio na nocno kupanje jer sam mu se popodne cinila tuzna preko telefona pa me odlucio razveseliti! kako sam mu rekla da je poludio, da nema sanse da idem i poklopila mu slusalicu, nazvao me za 10 min i rekao da mi je pred vratima i da ako ne izađem za 3 minute da ce sjest na zvono i probudit cilu kucu. pa nisam bas imala izbora. ali sad mi je bas drago sta sam otisla. dosao po mene autom, skupili jos kolegu iz srednje s curom i njenom sekom, odvezli se na plazu, pijuckali cedevitu, cavrljali i kupali se. dosla kuci u 4 ujutro. a ujutro se probudila puna energije i poletna.. za divno cudo
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.7.2010 18:47:08
|
|
|
|
nemammaste
|
Moram pohvaliti mm jer sam ga danas totalno izmaltretirala a on je to stoički podnio i napravio sve što se prohtjelo! Prvo je ujutro oprao sve prozore,onda premještao namještaj po stanu,u međuvremenu još svašta nešto čega bih se onako usput sjetila da mi treba,pomogao mi oko ručka i kad je jadan napokon uspio sjesti u miru,morao još po onoj vrućini ići kupiti sladoled jer bi inače slušao o njemu do sutra.Sad još ne može na komp jer sam ja morala malo na RR...Jedini slobodan dan mu je a ja tako.Obožavam mm!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.7.2010 20:58:32
|
|
|
|
BUMBI
|
ja hvalim svog dragog prijatelja koji me sinoc u 1 izvukao iz kuce i vodio na nocno kupanje jer sam mu se popodne cinila tuzna preko telefona pa me odlucio razveseliti! kako sam mu rekla da je poludio, da nema sanse da idem i poklopila mu slusalicu, nazvao me za 10 min i rekao da mi je pred vratima i da ako ne izađem za 3 minute da ce sjest na zvono i probudit cilu kucu. pa nisam bas imala izbora. ali sad mi je bas drago sta sam otisla. dosao po mene autom, skupili jos kolegu iz srednje s curom i njenom sekom, odvezli se na plazu, pijuckali cedevitu, cavrljali i kupali se. dosla kuci u 4 ujutro. a ujutro se probudila puna energije i poletna.. za divno cudo
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.7.2010 21:07:24
|
|
|
|
gljiva
|
Ja ću nakon dugo vremena pohvalit sama sebe jer sam položila sve ispite s druge godine, sad sam do 10 mj. mirna.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.7.2010 21:09:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Gljiva čestitam
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.7.2010 21:13:23
|
|
|
|
MiniMama
|
IZVORNA PORUKA: gljiva Ja ću nakon dugo vremena pohvalit sama sebe jer sam položila sve ispite s druge godine, sad sam do 10 mj. mirna. svaka cast!!! ocistiti godinu na ljetnom roku zbilja zazluzuje
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.7.2010 21:22:26
|
|
|
|
lee
|
bravo gljiva!!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.7.2010 21:24:46
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: gljiva Ja ću nakon dugo vremena pohvalit sama sebe jer sam položila sve ispite s druge godine, sad sam do 10 mj. mirna. Stvarno svaka ti čast
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.7.2010 22:29:49
|
|
|
|
gljiva
|
Hvala cure, izgleda da mi sad lakše ide uz mm i djecu, nego kad sam bila cura .
|
|
[Obrisani korisnik] 11.7.2010 22:31:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 11.7.2010 23:36:34
|
|
|
|
anonno17
|
bravo a koji fax sorry malo kasnim sve se može kad se hoće
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.7.2010 0:00:19
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: gljiva Ja ću nakon dugo vremena pohvalit sama sebe jer sam položila sve ispite s druge godine, sad sam do 10 mj. mirna.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.7.2010 6:17:18
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: gljiva Ja ću nakon dugo vremena pohvalit sama sebe jer sam položila sve ispite s druge godine, sad sam do 10 mj. mirna. Bravo, čestitke! I još si postala teta!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.7.2010 11:13:17
|
|
|
|
gljiva
|
Sad sam na ekonomiji- poduzetništvo, a već sam završila za odgajatelja
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.7.2010 12:23:00
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: gljiva Sad sam na ekonomiji- poduzetništvo, a već sam završila za odgajatelja Mislim, nemam riječi
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.7.2010 12:39:56
|
|
|
|
ejmama
|
Ja moram pohvaliti svoj savršeno provedeni vikend. Išli smo na kampiranje na Krk, bilo je odlično, dijeca super, Hana je prvi put spavala u šatoru, mama je dobila boju i da nisam se sramila svoji kila pogotovo kad sam vidjela da i mršavice imaju brdo celulita i viseće kože. Ljudi moji čak sam i haljinu obukla i dobila malo boje,a jedva sam se odvažila na sve te pothvate .
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 12.7.2010 13:47:30
|
|
|
|
njanja
|
ja moram pohvaliti mog jana koji je inače sve samo ne strpljiv i poslušan...od kada jed mm otišao u ameriku, jan je super, tako strpljiv, poslušan, kao da zna da ja ne mogu sve pa onda strpljivo čeka svoj red.... Uz to se moram malo potužiti jer je jučer naveče bio jako zamišljen, shvatio je da tate nema pa je baš bio jadan.....
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 14.7.2010 10:48:28
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja moram pohvaliti svoj savršeno provedeni vikend. Išli smo na kampiranje na Krk, bilo je odlično, dijeca super, Hana je prvi put spavala u šatoru, mama je dobila boju i da nisam se sramila svoji kila pogotovo kad sam vidjela da i mršavice imaju brdo celulita i viseće kože. Ljudi moji čak sam i haljinu obukla i dobila malo boje,a jedva sam se odvažila na sve te pothvate . a ja hvalim mm koji mi je jučer bez ikakvog povoda kupio knjigu iznenadio me-ugodno,a kad je pročitam javim vam je li i izbor dobar
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.7.2010 9:38:18
|
|
|
|
mariola
|
Hvalim svog dragog jer je jutros u 7 kad se T probudio uzeo ga i išao s njim u boravak a mene pustio da se naspavam. Do 9.15 sam.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.7.2010 9:53:54
|
|
|
|
pincirotvajler
|
i ja danas hvalim mm, rođendan mu je i pitala ga kako želi provesti dan(ne darujemo se za rođendane nego ispunjavamo želje), i rekao je da nas želi izvesti u mc da ne moram kuhat(neznam još jel zato kaj nevoli moju kuhinju pa se za rođendan oslobodi muke ), i da se neželi odvajati od nas (inače nedjeljom on i dario idu kod njegovih).. a ja od sreće "dopustila" mu da bude danas na playstationu i kompu duplo više nego inače-3h e da, i hvalim vrijeme koje nam je spustilo temp u stanu s 31.5 na 28.7
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.7.2010 11:29:42
|
|
|
|
MiniMama
|
ja hvalim svog najdrazeg i jedinog muza koji je opet majstorski uspio odgoditi dolazak u st. tako da ce za koji dan biti mjesec dana sta se nismo vidjeli.. bravo za mm koji me uvik uspije razocarati. previse sam u tuzionici, pa reko da ipak pohvalim mm-a koji je zbilja dosljedan.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.7.2010 16:45:53
|
|
|
|
nemammaste
|
Pohvalila bih jednu tetu u riječkoj parfumeriji Centromerkur,pretpostavljam da je voditeljica.Tražila sam tamo Weledino ulje prošli tjedan i nisu ga imali.Naručila mi ga je i zvala me danas da mogu doći po njega.Odavno nisam doživjela takvu poslovnost,kod nas bi svi bi htjeli zaraditi bez da prstom mrdnu. za Centromerkur!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.7.2010 23:02:44
|
|
|
|
Thea
|
Moram pohvaliti svog mm-a..Ovaj tjedan je za neprepoznati( mora da je nešto zaj ****.) U utorak kad sam došla s posla vodio nas je u Zg u kino,danas mi je kupio kutnu policu koju sam žicala već valjda godinu dana,sad ću toliko čekati da ju namontira ,kupio klincima za sobu za tv digitalni prijemnik i onu viseću policu za tv,vodio nas danas malo u šoping u mercatone,king cross,turbo limać... ne smijem puno hvaliti da se ne pokvari...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.7.2010 23:08:28
|
|
|
|
leilany
|
ja cu pohvalit danasnji dan....isli smo na veceru mm,ja i jedni prijatelji koji su dosli iz Rijeke u vz. toplice na 2tjedna.... bili smo na prekrasnom mjestu(vila donata)....za djecu ko stvoreno....ma mrak.... bas sam se izgustala....i najela
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.7.2010 9:57:58
|
|
|
|
njanja
|
ja ću pohvaliti mog Janka koji je ovaj tjedan super prihvatio zamjenski vrtić (dežurni preko ljeta)....mislila sma ga u pon odvesti i ako bude frke da ga ipak čuvaju moji, ali on je zadovoljan, čim ga dovedem, on otrči i igra se i baš sma sretna da ga je lijepo prihvatio....još sljedeći tjedan, a onda 1 puni mjesec bez vretića, 1 tj s bakom i dedom, 1 tj s mamom, 1 tj s mamom i tatom i 1 tj samo s tatom....Još će mu i faliti vrtić
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!