Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.7.2010 6:27:52
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Cccc, šta urediše od pohvale za moju djecu. Kako da im sad to pokažem???
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.7.2010 9:21:26
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja ću pohvaliti svog muža koji mi je jučer dao svoje kartice jel sam ja u minusu da kupim kaj mi treba jel smo kumovi na krštenju pa sam ja švorc jel sam svoje novčeke potrošila. Inače mi imamo svaki svoje, za dućan i dijete uglavnom kupim ja on plati račune. Ak mi pofali uvijek mi da jel imam malu plaću. Ali ovo mi je jučer baš bilo simpa kad je došao sa karticama i rekao da nemoj više na svoju da kupi na njegove. I kad sam došla doma i rekla da sam ipak možda malo pretjerala nasmijao se i rekao da je to i pretpostavljao i da nema veze.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.7.2010 10:27:24
|
|
|
|
maja
|
Pohvalit ću svoga muža koji je završio sve vanjske poslove prije nego što sam rodila, što smo promjenili zadnja dva prozora u kući i što mi je napokon dao novčiće za zavjese i sve im se ne mogu nadiviti
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 14:13:13
|
|
|
|
ejmama
|
Ja ću pohvaliti Enu, danas smo je Hana i ja učili Ringe,ringe raja i odjedanput je sama skužila na ono čuč i čučnula na pola, baš je bila smiješna samo joj guzica ispala
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 14:14:32
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja ću pohvaliti Enu, danas smo je Hana i ja učili Ringe,ringe raja i odjedanput je sama skužila na ono čuč i čučnula na pola, baš je bila smiješna samo joj guzica ispala kak je to slatko Ena
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 14:19:36
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ja ću pohvaliti Enu, danas smo je Hana i ja učili Ringe,ringe raja i odjedanput je sama skužila na ono čuč i čučnula na pola, baš je bila smiješna samo joj guzica ispala
|
|
[Obrisani korisnik] 2.7.2010 15:40:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 15:43:28
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja hvalim mm koji je prije posla čuvao daria i skuhao ručak dok sam ja odspavala sat i pol..
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 15:44:43
|
|
|
|
njanja
|
ja ću pohvalit SVE VAS (jel smijem???) koje ste me utješile na onoj temi....hvala vam svima, puno bolje sada vidim i naravno Ena za čuć
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 15:47:03
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: njanja ja ću pohvalit SVE VAS (jel smijem???) koje ste me utješile na onoj temi....hvala vam svima, puno bolje sada vidim i naravno Ena za čuć
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 22:23:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja bi pohvalila mog Dominika koji je maloprije rekao mm da ga ujutro u 7 probudi i da ide sa njim betonirati kod kumova dvoriste pred garazom, jer hoce biti koristan
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 22:24:59
|
|
|
|
BUMBI
|
za dominika
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 22:25:43
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja bi pohvalila mog Dominika koji je maloprije rekao mm da ga ujutro u 7 probudi i da ide sa njim betonirati kod kumova dvoriste pred garazom, jer hoce biti koristan
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.7.2010 23:55:16
|
|
|
|
anonno17
|
bravo za sve vas, a ja ću pohvaliti svoga starijeg sina kako je danas u bazenu ronio i plivao sa plivicama kao da se cijelu godinu kupa i pliva, a ovo mu je danas prvi putaa u ovoj godini od prošlog ljeta naravno. i naravno moram pohvaliti svoju bebicu od šest mjeseci da je jaaaakoooo dobra bebica postao, igra se lijepo u kolicima ili kinderbetu sa jednom igračkicom i ništa ne cvili da ga nosim tako da sam na miru ovih dana sve obavila. Bravo za moje sinove tako ste me usrećili i volim vas, a i tu je moj vrijedni muž koji sam radi našu fasadu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.7.2010 0:37:15
|
|
|
|
osobno
|
Prvo sam mislila u tužionicu uvalit svog prvorođenog danas, al mi nekako nije pasa uz sve one "zločince" tamo... Pa eto...Bravo za mog prvorođenog tazmanijskog koji je uspješno posrkao maminu dozu živaca za danas. a bome i velik dio zaliha.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 3.7.2010 6:18:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.7.2010 7:19:16
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja bi pohvalila mog Dominika koji je maloprije rekao mm da ga ujutro u 7 probudi i da ide sa njim betonirati kod kumova dvoriste pred garazom, jer hoce biti koristan Svaka čast
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.7.2010 7:28:33
|
|
|
|
Puli
|
za vrijednog dominika ja moram pohvaliti krky jučer me iznenadila i svratila mi na kavicu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.7.2010 10:20:37
|
|
|
|
curice
|
ja hvalim moju mamu-ta je žena neumorna
|
|
[Obrisani korisnik] 4.7.2010 16:15:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 4.7.2010 16:16:58
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Nikako da stignem pohvaliti moje dijete Jučer gledamo školski program(obožava ga) i rade pokuse iz fizike s tekućim dušikom. Klasika sa ružom,cijevi,bananom,balonom napunjenim zrakom.. Profesor uzme tenisku lopticu i baci ju par puta da odskoči o stol i pita što će se dogoditi s ovom lopticom kada ju stavimo u tank s tekućim dušikom? Kaže moja pametnica:neće više skakati!!! Mm i ja ostali paf Ljubice mamina! a ja sam rekla HEBOTE...mala ti je AVION
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 4.7.2010 19:26:41
|
|
|
|
Thea
|
Moram pohvaliti mm-a!! Jučer sam sa ekipom sa posla imala roštiljadu i otišla oko 17 h i nije me bilo do 1 ujutro(bila bi duže da nisam danas radila ),a moj divni mužić je čuvao klince,napravio večeru ,okupao malog,spremio ih na spavanje i čak sve suđe natrpao u suđericu..
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 4.7.2010 19:56:46
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: cvrčak Nikako da stignem pohvaliti moje dijete Jučer gledamo školski program(obožava ga) i rade pokuse iz fizike s tekućim dušikom. Klasika sa ružom,cijevi,bananom,balonom napunjenim zrakom.. Profesor uzme tenisku lopticu i baci ju par puta da odskoči o stol i pita što će se dogoditi s ovom lopticom kada ju stavimo u tank s tekućim dušikom? Kaže moja pametnica:neće više skakati!!! Mm i ja ostali paf Ljubice mamina! a ja sam rekla HEBOTE...mala ti je AVION
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 10.7.2010 19:58:06
|
|
|
|
mali_macic
|
moram pohvalit mm jer mi je prekjucer i danas kad je doaso s posla donio sladoled i to King (kokos i danas double)
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 10.7.2010 20:03:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja hvalim Zvonki - danas smo bili kod nje i bilo nam je prekrasno! Cure su uživale, mi smo se pospominale, čak je i mm(skeptik) oduševljen cijelom obitelji! Jejejejejejjeje!!!! Zvonki rules!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!