Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.7.2010 10:02:30
|
|
|
|
mani
|
bravo za Janka!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.7.2010 10:13:12
|
|
|
|
Anoniman
|
super! bravo, Jan!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.7.2010 12:17:29
|
|
|
|
BUMBI
|
za jana
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.7.2010 22:47:22
|
|
|
|
ELISABETH
|
ja moram pohvaliti mm koji mi je danas dao slobodno popodne,on je s curkom iša na kupanje a ja uživala u kavi s prijateljicom...ovo mi je stvarno trebalo,osjećam se ko nova za mm!!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.7.2010 23:11:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za jana i elisabethinog muza
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.7.2010 23:12:04
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Bravo za jana i elisabethinog muza
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 22:04:42
|
|
|
|
MiniMama
|
bravo za velikog i malog djecaka! ja hvalim svoju mrvicu. zadnjih dana je super! jako je mazan i njezan i stalno mi daje pusice bez razloga.. i jos smo danas bili na ciovu na kupanju, a tamo nema plicaka i gospodin je plivao u dubokom s rukavicama.. nije ni rijec rekao, samo se smijao i prskao me jos su bili veliki valovi popodne koji su ga stalno prskali po licu, ali on se nista nije bunio, drzalo me za rukicu, smijao se i skiljio kad bi izasli iz mora, skupila bi mu kamencice da ih baca i on je mirno sjedio na muletu pokraj mene i bacao kamencice u more. milina. svi su nas hvalili na plazi. cak smo skocili skupa u more, ja sam mu zacepila nos i kad smo izronili smijao se ko blesav. baku i didu skoro lupilo srce koliko smo se glupirali vrhunac dana je bio pred povratak.. vidim da je nesto zamisljen i da se nervozno setucka po terasi, ne zna sta bi sam sa sobom... kad odjednom, gospodin skine pelenu (imamo one pelene gace) i pokaki se nasred terase. jadnicak otkad smo na moru naucio kakiti u tutu. kad smo doma, on krene povlacit svoju tutu kad osjeti da mu se kaki, a tu nije bilo tute pa se jadnicak pokakao na pod sokirana sam kako mu glavica radi. vidim da se muci i da ne zna kako pitati. nisam ni znala da mu je preslo u naviku da kaki samo u tutu jer i dalje cesto piski u pelenu iz ocitog razloga sta ne zna pitati... pametnica moja mala. da mi je samo znati na koga je tako dobar i pametan jer ni na mene ni muza nemoze biti
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.7.2010 22:08:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 22:09:25
|
|
|
|
minnie
|
bravo za v. mora da ste stvarno uživali danas
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 22:10:17
|
|
|
|
cuba
|
I bez ovog što sam upravo pročitala ti zavidim na takvom djetetu Osim što je presladak i predobar je, milina za odgajati... ajmo se mijenjati na par dana, čisto da se odmorim od mog harambaše Ugl za V!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 22:19:45
|
|
|
|
MiniMama
|
cuba da te utješim. danas srela jednu curu koju nisam vidjela godinama.. ima djecaka, rođen 25.11.2009, znaci blizu tvog rokica... mali je cijeli dan plakao. ali znas sta znaci cijeli bozji dan. place dok jede, place u kolicima, place na rukama.. stalno! ne da urla, nego cendra i nista mu ne pase. i pitam jadnu lidiju sta se događa. ona kaže ništa. on je takav otkad se rodio. bili i kod dr, ništa, savrseno zdravo dijete! dok place zvuci kao george constanza iz seinfelda. uzas kakav ne mozes zamisliti. hoces ujutro na plazu da se istracamo? da ponesem kavicu i za tebe?
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 22:23:25
|
|
|
|
cuba
|
Ah, čini mi se da je i moj jednostavno sam od sebe takav Vidiš mogla sam na more, ajde idem spremiti sve stvari za ujutro pa se vidimo... mislim da ću oko 8h - 8.15h bit dole...ti?
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 22:28:06
|
|
|
|
pincirotvajler
|
minimama na super danu za V
< Poruku je uredio pincirotvajler -- 24.7.2010 22:29:09 >
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 22:32:49
|
|
|
|
minnie
|
samo se vas dvije hvalite sa morem a mi ostali nek vam zavidimo.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 22:36:01
|
|
|
|
MiniMama
|
mere cuba. ja dođem ranije. ako sam u moru kad ti dođeš, srolaj rozu joga spužvu s poda i parkiraj kolica, to ti ja cuvam mjesto. ja sad odoh prebaciti zvrka u svoj krevet ako bude htio :) kad je bal nek je maskenbal :))
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 22:41:19
|
|
|
|
cuba
|
oki doki see you!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 24.7.2010 23:11:42
|
|
|
|
tiny
|
i ja cu pohvaliti svoju malenu,jer mi je jutros pomogla pospremiti njenu sobu,onda ju je sama usisala,pa mi je usisala hodnik,pa dnevni. i pohvalit cu sebe jer sam pokosila jako puno trave danas oko kuce,koja btw i nije moja,ali moram radi svoje kuce.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.7.2010 9:10:24
|
|
|
|
MiniMama
|
bravo tiny za tebe i tvoj vec veliki curetak! jao, ja jedva odrzavam stan, da zivim u kuci mislim da bi okolis bio kao kod adams family u filmu.. ja cu se jos nacekati dok moj krene s radnim akcijama :)
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.7.2010 21:15:16
|
|
|
|
mali_macic
|
danas bi htila pohvalti jednu prodavacicu iz DM-a, inace je jako ljubazna i susretljiva a danas me jako lipo iznennadila. Uzela sam od Venus jedan brijac jer samo britvice nije bilo a uz njega se dobiva i trimer za bikini zonu i kad sam dosla na kasu ona je iz neke ladice izvadila onih knjizica s bonovima i izvukla mi je bon s popustom od 50% znaci umjesto 80kn sam platila 40kn.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 0:00:06
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic danas bi htila pohvalti jednu prodavacicu iz DM-a, inace je jako ljubazna i susretljiva a danas me jako lipo iznennadila. Uzela sam od Venus jedan brijac jer samo britvice nije bilo a uz njega se dobiva i trimer za bikini zonu i kad sam dosla na kasu ona je iz neke ladice izvadila onih knjizica s bonovima i izvukla mi je bon s popustom od 50% znaci umjesto 80kn sam platila 40kn. bravo
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 8:12:06
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: mali_macic danas bi htila pohvalti jednu prodavacicu iz DM-a, inace je jako ljubazna i susretljiva a danas me jako lipo iznennadila. Uzela sam od Venus jedan brijac jer samo britvice nije bilo a uz njega se dobiva i trimer za bikini zonu i kad sam dosla na kasu ona je iz neke ladice izvadila onih knjizica s bonovima i izvukla mi je bon s popustom od 50% znaci umjesto 80kn sam platila 40kn. bravo
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 8:13:25
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: tiny i ja cu pohvaliti svoju malenu,jer mi je jutros pomogla pospremiti njenu sobu,onda ju je sama usisala,pa mi je usisala hodnik,pa dnevni. i pohvalit cu sebe jer sam pokosila jako puno trave danas oko kuce,koja btw i nije moja,ali moram radi svoje kuce. Ako ti ju treba pričuvati koji put.....
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 8:18:48
|
|
|
|
Puli
|
ja moram pohvaliti sebe jučer sam si kupila tri ljetne haljine od lana nakon duugo vremena se počastih
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 8:21:19
|
|
|
|
nemammaste
|
Bravo Puli!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.7.2010 8:26:03
|
|
|
|
Elena
|
Puli sreco to je zaitsa ljepo, ali u buduce cesce casti sebe jer vredis i vise nego jedna sitnica, ipak znas da nasa sreca cine sitnice, zato moramo ih cesce priustiti. PUSAAAAAAAAA
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!