Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.2.2010 18:32:08
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: ZVRK dobra dresura sa kikačima. a ja bila kod''tebe''za 01.05.2009.ali nikako da se sjetim tono gdje. u plitvicama.spavali smo u blizini glavne ceste di su onih par restorana super klopa bila. bilo smo sa vjenčanim kumomi njegovom familijom eto imaš priliku da dođeš do mene 01.05.2010
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.2.2010 18:33:54
|
|
|
|
ZVRK
|
nikada se nezna
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.2.2010 12:34:25
|
|
|
|
tikica_69
|
Moram pohvaliti Dominika jer je sam pospremio njihovu sobu i pomeo mi cijeli stan dok sam bila u shopingu i Bucu jer mije narezao kobase i ogulio jaja za francuski krumpir
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.2.2010 18:22:33
|
|
|
|
Domy
|
Moram pohvaliti svoju kčer Sendy jel mi je dosta toga pomogla u generalki..Emanuela jel je čuvao Dominika dok smo mi radili i naravno svog muža koji je napravio ručak i uskakao ako je trebalo što odmicat..
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.2.2010 18:27:02
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Domy Moram pohvaliti svoju kčer Sendy jel mi je dosta toga pomogla u generalki..Emanuela jel je čuvao Dominika dok smo mi radili i naravno svog muža koji je napravio ručak i uskakao ako je trebalo što odmicat.. bravo za svih vas ja ću pohvaliti svoju mamu i tatu, već dva dana ona kuha, a tata je stalno oko olivera, baš nas paze i maze
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.2.2010 18:31:14
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Domy Moram pohvaliti svoju kčer Sendy jel mi je dosta toga pomogla u generalki..Emanuela jel je čuvao Dominika dok smo mi radili i naravno svog muža koji je napravio ručak i uskakao ako je trebalo što odmicat.. bravo za svih vas ja ću pohvaliti svoju mamu i tatu, već dva dana ona kuha, a tata je stalno oko olivera, baš nas paze i maze ajme kako mi je lijepo ovo čuti ..kad se netko tako pazi i mazi...sve pohvale za tvoje roditelje
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.2.2010 20:14:10
|
|
|
|
ejmama
|
Hvalim sebe jer sam uspijela počistiti unutrašnjost komode i police u blagavaoni, mma jer je danas posadio 2 smokve i meni najdraži Kaki, i cure su danas bile super.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.2.2010 21:26:50
|
|
|
|
ninolina
|
moram pohvaliti mm ... danas je bio vrijedan, očistio cjelo dvorište ponovo, oprao terasu, bio s djecom, oprao auto SAM prvi put od kad smo u braku, inače samo autopraona uredno svaki tjedan, vodio me na kavu, stavio djecu spavati... ma danas je bio predobar zato bude sutra kontra
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 28.2.2010 10:23:31
|
|
|
|
Lady3
|
ajde da i ja se pohvalim.. ..P.u zadnje vrijeme jako loše spava,nervozan je,budi se,namješta po pola sata i naravno na meni doslovce leži.. MM me ostavio 1,5 sata jutros(kikači rano ustaju) da na miru dremnem,čak je i klince nahranio..
|
|
[Obrisani korisnik] 1.3.2010 17:15:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 17:19:37
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Evo i mene po prvi puta ovdje; moje dijete broji na japanskom do 10 ( i pokušava naučiti mene,pa umire od smijeha kako uvijek shebem na broju 9 ) Bravo Anja, ja samo znam da je Koničiva(tako se izgovara,ali ne piše)- pozdrav
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 17:22:34
|
|
|
|
ninolina
|
ma bravo za anjicu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 17:24:52
|
|
|
|
leilany
|
za A
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 21:11:55
|
|
|
|
leilany
|
waauuu da se malo pohvalim(samu sebe )...al ispekla sam tu famoznu cokoladnu tortu i odlicno je ispala...pohvalil me mm(iako da stavim shitaru on bi pojel rekel da mu je fino i trazil repete ),mama rekla da je super.... samo ja kad sam probala meni se osjeti taj alkohol i nikak nemrem provarit to.... drugi put bez alc...nije to za mene al sve u svemu bravo ja
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 21:13:31
|
|
|
|
Marta j
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 21:14:13
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ma vidi ti nje,ona stalno sebe hvali
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 21:15:02
|
|
|
|
BUMBIKA
|
za Anju!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 21:15:14
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Ma vidi ti nje,ona stalno sebe hvali ko jaaaaaaaa....ma neeeeeeee
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 21:15:58
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ma svašta,koje mislio na tebe
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 21:16:52
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Ma svašta,koje mislio na tebe ah,onda dobro..vec sam mislila da si me razotkrila
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 21:23:26
|
|
|
|
Domy
|
E da moram i ja pohvalit svog muža danas je cijeli dan radio oko kuče neki vrag...e zato ga sad leđa rasturaju..jadničak...pa ču ga malkice večeras morati dobro izmasirat
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 1.3.2010 22:21:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma bravo za anjicu
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 15:19:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za Anjicu pametnicu A da se ja pohvalim, polozila sam voznju!!!! Od danas sam i ja drajver!!!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 15:39:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
štreberice
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 18:20:57
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Bravo za Anjicu pametnicu A da se ja pohvalim, polozila sam voznju!!!! Od danas sam i ja drajver!!! draga čestitam ,a nama drugim vozačima neka onaj ''gore''pomogne sada ti bude puno lakše
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!