Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 18:33:05
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Nellyca A da se ja pohvalim, polozila sam voznju!!!! Od danas sam i ja drajver!!! draga čestitam ,a nama drugim vozačima neka onaj ''gore''pomogne sada ti bude puno lakše
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 18:41:17
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Nellyca A da se ja pohvalim, polozila sam voznju!!!! Od danas sam i ja drajver!!! draga čestitam ,a nama drugim vozačima neka onaj ''gore''pomogne sada ti bude puno lakše čestitke
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 19:32:42
|
|
|
|
novamama
|
bravo nellyca
< Poruku je uredio novamama -- 2.3.2010 19:33:44 >
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 19:34:35
|
|
|
|
ninolina
|
neli supač, a sad bježite s ulica kad nelica vooozi
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 19:35:18
|
|
|
|
curice
|
bravo nelly
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 19:39:49
|
|
|
|
ivana801
|
Svaka čast!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 19:45:18
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca A da se ja pohvalim, polozila sam voznju!!!! Od danas sam i ja drajver!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 19:50:13
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina neli supač, a sad bježite s ulica kad nelica vooozi čestitamo, tako su i za mene govorili..pa evo super vozim...
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 19:53:54
|
|
|
|
anuska08
|
Budući da ne mogu naći temu od DM-u pohvaliti ću ih ovdje. Svaka čast DM-u , nakon samo par dana što smo napunili 6 mjeseci poslali nam novu knjižicu s popustima!!! Baš me razveselili!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 23:35:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina neli supač, a sad bježite s ulica kad nelica vooozi ahahahahah, pa tako nekako
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 23:53:07
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ninolina user posted image user posted image user posted image user posted image neli supač, a sad bježite s ulica kad nelica voooziuser posted image user posted image user posted image ahahahahah, pa tako nekako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma olako samo sve bu to za 5
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 23:54:51
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: lee IZVORNA PORUKA: ninolina neli supač, a sad bježite s ulica kad nelica vooozi čestitamo, tako su i za mene govorili..pa evo super vozim... keze tko? hehehehe...i tu cestitam nelici i puno kvalitetnih kilometara bez prekrsaja ti zelim
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 23:56:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
jedva cekam kada cemo franu da izbacimo iz auta Neco samo neka zucne jednu, cekam ga na prvu
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 2.3.2010 23:59:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe jedva cekam kada cemo franu da izbacimo iz auta Neco samo neka zucne jednu, cekam ga na prvu pa sad me tako nazivcirao da cu mu oduzeti auto i nece imati ni priliku sa mnom sesti za suvozacevo mesto
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.3.2010 0:00:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: lee IZVORNA PORUKA: ninolina neli supač, a sad bježite s ulica kad nelica vooozi čestitamo, tako su i za mene govorili..pa evo super vozim... keze tko? hehehehe...i tu cestitam nelici i puno kvalitetnih kilometara bez prekrsaja ti zelim hvala dominik
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.3.2010 0:02:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: callanhoe jedva cekam kada cemo franu da izbacimo iz auta Neco samo neka zucne jednu, cekam ga na prvu pa sad me tako nazivcirao da cu mu oduzeti auto i nece imati ni priliku sa mnom sesti za suvozacevo mesto ja cu drzati vrata iznutra tako da ne udje ti nikako u auto
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 3.3.2010 7:55:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.3.2010 8:04:31
|
|
|
|
mariola
|
Nelly
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.3.2010 9:35:30
|
|
|
|
neron
|
da pohvalim svog mm koji je jutros ranije ustao i skuhao mi kafu i napravio palacinke prije nego sto je otisao na posao.bas me je razmazio.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.3.2010 9:50:58
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Bravo za Anjicu pametnicu A da se ja pohvalim, polozila sam voznju!!!! Od danas sam i ja drajver!!! čestitam
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 3.3.2010 9:56:52
|
|
|
|
bomboncic02
|
Pohvalit ću i zahvalit se mojoj mami..ta žena bez obzira na sve spremna je čuvat moju djecu, brinut se za njih i stoji mi na usluzi kad god ju trebam. Hvala ti mama .. I hvala tati mom što nam je kupio novu veš mašinu jer nam je stara riknula...najbolji ste roditelji na svijetu!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 5.3.2010 16:11:00
|
|
|
|
osobno
|
evo da ne ispadne da samo kukam... velika pohvala mojim dečkima, Luki jer je bio dobar i Mateju jer se "iskupio" za neispavanu noć veeelikim osmjehom koji mi je odma poboljša kvalitetu života...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.3.2010 9:34:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 9:35:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
cvrci
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.3.2010 9:39:08
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Jutros sam kada se dijete probudilo u 6h jednostavno ju "izbacila"iz kreveta i ignorirala njeno prigovaranje,slaganje igračaka po nama,kada je tražila soka,rekla sam pitaj tatu. Ustao se gospodin oko 7h i sišao s njom dolje,pa sam ja još malo odspavala do 8:30H ne mogu vjerovati kako se dobro osjećam samo zato što sam malo duže odspavala. jer ti to zaslužuješ!!! bravo cvrki!!!
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!