|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja"
1.10.2008 8:40:29   
Puli
jutro ružo
kako nam je slatkiš maliuser posted image
a tiuser posted image

jesi se od svadbe odmorilauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1901
1.10.2008 8:40:55   
koka
Jutro cure, ma koliko ste se raspričale user posted image ,idem vidjeti šta se dešavalo......

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1902
1.10.2008 8:41:21   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Puli

ja se ustala a cura puže u kratkim hlačicama i bosih nogu po boravku ko malo siroče

umrla sam od smijeha pitam ja kak si ju to obukao jutrosuser posted image

veli mm obuko sam je za snimanje imali smo fotosešn kamerom
a grijanje sam stavio na 30user posted image

puli tm već vidi sa čime bi se mogli baviti njih dvoje user posted image   ,lijepu zaradu imaju manekenkeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1903
1.10.2008 9:01:19   
Ruža
Evo ekipice u bircu!user posted image
Puli bravo za MM_a što je pustio mamu da spava i našao način da zabavi Cvjetića. Premda nam ponekad nisu baš jasne njihove metode.user posted image
Odmorila sam se od svatova, ionako su mame cijepljene od spavanja. Markić se noćas svaki sat i pol do dva budio za papanje, ljenivac jedan pojede malo i zaspe pa brzo ogladni. Potjerao me iz kreveta u pola 7 i sad komunicira već 3h sa crvenim kaučem.user posted image  Da je bar noćas htio tako.
Što nam Cvjetić radi?

Zvrkić jutro i vama!user posted image Kad ideš na kotrolu?

Kokita pa ti navratila na kavicu?user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1904
1.10.2008 9:05:35   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Ruža

Zvrkić jutro i vama!user posted image Kad ideš na kotrolu?

kontroluuser posted image user posted image user posted image   misliš na moju kod gin ili za zvrkićauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1905
1.10.2008 9:07:10   
koka
Pa da stvarno, Zvrk šta nisi rekla da u petak moraš za Ri?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1906
1.10.2008 9:07:42   
Ruža
Tvoju za gin. Da držimo fige za akciju!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1907
1.10.2008 9:13:10   
ZVRK
koka,sa malim sam trebala ali mm nešto iskrslo tako da idemo sada u petak-nema odgode,a ružo za moju kontrolu moram čekati da mi dođe  vražičakuser posted image (kojega nisam nikada tako željela da dođe)pa zovem dok za termin.jer ti ona naručuje kada dobiješuser posted image zoves pa od toga dana 10-20 dan si naručena.rekla je da u tom terminu od 10-20 dana ''NAJBOLJE VIDI''šta treba tamo dole(vrijedi za sve žene).     vraga još nema a bio prošli mjesec 7 tako da još par dana čekanja...

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1908
1.10.2008 9:13:21   
Puli
cvijetić na cici začorila

umorilo ju snimanjeuser posted image

idem ju u krevetić spustiti i malo pospremati

pa ćemo vani kad se probudiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1909
1.10.2008 9:15:07   
koka
Zvrk mi smo se upravo naručili za Uzv u Ri na kantridi, u petak u 9. Gdje idete vi?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1910
   [Obrisani korisnik]
1.10.2008 9:17:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 1911
1.10.2008 9:19:21   
ZVRK
i mi smo za na kantridu ali na dječijoj kirurgiji.moramo doći i čekati.......tako da neznam šta će biti poslije sa malim.a zašto vi idete???i di???-odijel

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1912
1.10.2008 9:25:19   
koka
Ja neznam još, znam samo da je ultrazvukuser posted image . Danas idem po uputnicu pa če mi moj dr reči- Rokić od kad je bio mali ima jednu cisticu i mu se upalila, pa bi to trebali snimit, jer če mu kasnije najcjerojatnije odstranit. Mislim da je to sve na istom odjelu, ma srest čemo se. Potražit čemo vas user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1913
   [Obrisani korisnik]
1.10.2008 9:31:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 1914
1.10.2008 9:34:53   
ZVRK
ok ti si rekla da si  ekipicu upoznala putem slika ,a ja malo manje pa probaj ti škicnuti,a broj je u mobu pa ......nikada se nezna.    malo me frka da li će me postiti u ''ordinaciju''sa malim kada mu TO budu radili jer sam prehlađenauser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1915
1.10.2008 9:44:31   
koka
Ako ništa drugo znam Zvrkiča user posted image , javim ti se. Cisticu ima ispod vratauser posted image . Primjetila sam kad je imao 4 mjeseca tu kvržicu, pa smo išli u Izolu punktirati i rekli da je cista. Dabi mu početkom 8. mj. sepovečala i upalila. pa je pukla, izlazi gnoj al još uvijek je to dosta veliko........ Neznam više ni sama, neki mi tvrde da se to zna povuči i ne vratiti se, a neki da treba odstranit jer mu se može uvijek vračati.Vidjet čemo šta če nam u petak reči. Držite fige  user posted image .

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1916
1.10.2008 9:47:14   
ZVRK
važi koka i user posted image   za rokića,a ja sada idem staviti marendu na stol imam samo jednoga danas pa svratim za pola sata kada pojede

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1917
1.10.2008 9:51:29   
koka
Idem i ja jer se najavili gosti user posted image , a našli su vvvrijeme...........

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1918
1.10.2008 9:52:56   
tina1602
koka žao mi je, bit će sve u redu, držim fige....

kako ste, evo moj vražićak još spava

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1919
1.10.2008 9:54:38   
mirna
Idem na plac po nešto za ručak. u dučanu nisu imali ništa pametno...user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1920
1.10.2008 10:12:56   
cokolada
Dobro jutro cure,
kako ste mi? ja sam malo bolesna nekako me glava boli i nos me zeza, zvrkic kako sebi tako i meni iz jaslica donese.
Koka da te utjesim, sa negdje 12 godina, meni ti je preko noci narasla cista na licu kod uha, imala sam je neko vrijeme kao kvrzicu i onda mi je jos narasla da nisam mogla usta otvarati, vodili me u bolnicu, narucili na punkciju i punktirali mi, proslo, nema oziljka i vise se nije pojavilo. Vjerujem da ce i Rokicu to sto bezbolnije proci.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1921
   [Obrisani korisnik]
1.10.2008 10:18:49   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu cokolada)
  Neposredna veza do poruke: 1922
   [Obrisani korisnik]
1.10.2008 10:27:29   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1923
1.10.2008 10:31:49   
maja
evo ja se pojavila!!!! Šta ima ženskeuser posted image Lilivana kada se slavi ročkas?!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1924
1.10.2008 10:32:37   
maja
Ej Tina, vidim i tebe, nas dvije nikako da se sretnemo! Pa šta ima, kako je Luna, sigurno je već prava cura, stavi nove slike!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!